Noviteti:

Tesla Model 3

Tesla je konano otkrio dugo oekivani priuitivi elektrini automobil Twituj ovo! Model 3. Ovo je etvrti model kompanije, nakon originalnog maloserijskog (skupog) roudstera, premijum Modela S i Modela X. Model 3 e krenuti u prodaju krajem sledee godine po startnoj ceni od 35.000 dolara, a suosniva i ef kompanije, Elon Mask, otkrio je da je primljeno ve 115.000 pretporudbina u poslednjih 24 asa uz kaparu od 1000 dolara.

Model 3 izgleda kao mini verzija Modela S bez maske na prednjem delu. Enterijer je bolji nego kod Modela S i X sa ekranom info-zabavnog sistema koji je verovatno najvei do sada u svetu automobila.

Mask je najavio da e Model 3 zaraditi 5 zvezdica u svakoj kategoriji testiranja baterija, i da e svaki Model 3, bez obzira na nivo opremljenosti, doi standardno sa Autopilotom i bezbednosnim komponentama.

to se performansi tie, najslabija verzija Modela 3 e do stotke stizati za manje od est sekundi, a postojae i mnogo bre verzije. Vozna autonomija iznosi 350 kilometara, to je neto vie od Chevy Bolta.

Mask je takoe naglasio da e Model 3 biti komforniji, sa vie prostora unutar kabine u odnosu na konvencionalne automobile sline veliine. Razlog je pozicioniranje baterije u podu vozila, tako da su Teslini inenjeri mogli da pomere prednja sedita unapred i sabiju instrument panel, to je automatski donelo vie prostora na zadnjoj klupi.

[01.4.2016 11:50]

RSS
alen
01.4.2016 16:28
3
8

loa kopija porschea

serpico
01.4.2016 21:57
4
7

teska bezvezarija od auta,sto bi to trebalo biti,nekakav monovolumen dimenzija renaulta senica a prednji kraj kao porse panamera,a unutra lcd televizor!bezveze

Kole
02.4.2016 10:48
7
3

Mislim da su sto se tice dizajna zadnja dva modela, Model X i Model 3, promasaji. Izgledaju mi nedefinisano i sastavljeno od vise modela razlicitih klasa. Funkcionalno oni odradjuju posao odlicno, ali za tako veliku i ozbiljnu kompaniju dizaj ne bi smio da bude boljka.

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: