Polovnjaci dolaze:

Subvencije 10.000 evra za odricanje od starih dizela

Za "otpis" ili zamenu u nemakoj je spremno vie od milion dizelaa starih preko sedam godina Twituj ovo!.

Bar kako tvrde zvaninici veina starih dizela bi trebalo da bude poslata na otpad s oni noviji bi se mogli nai opet u zemljama EU poput Poljske,eke,Slovake i Maarske.

A za ovu akciju pripremaju se i razne pogodnosti po principu "staro za novo".
Naime,kako bi podstakli zamenu starih dizelaa novim modelima, njihovi vlasnici bi za kupovinu istijih" automobila, trebali da dobiju premiju koja bi mogla iznositi i do 10.000 evra. Tako bar obeavaju Volkswagen i Audi.

pekulanti naravno zadovoljno trljaju ruke, jer e na ovaj nain zaraditi dvostruko po automobilu starijem od sedam godina. Dobiti subvenciju za njihovu zamenu a umesto na otpad bie prodati zemljama zapadnog Balkana.


[27.8.2017 08:27]

RSS
LANCIA
27.8.2017 12:27
14
0

A kod nas dobijes patku.

BB
27.8.2017 13:54
6
1

Ovo znai da e podii cjenu "istih" automobila. Do nedavno se migao kupiti normalan benzinac i u njega uraditi TNG, to je sada skoro nemogua misija, svega par modela...

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: