Ekskluziva:

Seat driving experience 2017.

Naa ekipa imala je priliku da se na ekskluzivnom dogaaju koji je organizovao panski proizvoa automobila u Srbiji, bolje upozna sa njihovim najnovijim modelima. Twituj ovo!

Naa ekipa imala je priliku da testira model Ateca, Leon Cupra ST kao i novu Ibizu. Svi modeli su ostavili krajnje prijatne utiske.

Ateca se na offroad poligonu pokazala vrlo vetom, a njena FR varijanta kao vrlo performantan SUV. Seat Leon Cupra ST opravdala je sve svoje sportske atribute i uz fenomenalan dvolitarski agregat sa 300 konjskih snaga uparen sa DSG menjaem pruila mnogo zabave na stazi.

Ibiza je ipak privukla najvie pogleda. Verovatno najskladniji model u B segmentu, Ibiza donosi pregrt tehnologije, a naa ekipa imala je priliku i da isproba novi 1,5-litarski benzinski motor iz Volkswagen grupacije, sa itavih 150 konjskih snaga.

Uskoro vie informacija o celokupnom dogaaju.
[24.6.2017 19:12]

RSS
Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: