F1:

Red Bull i dalje sa Renaultovim motorima, ali sa TAG Heuer oznakom

Red Bull Racing je i zvanino potvrdio da e nastaviti da koristi Renaultove motore u 2016. Twituj ovo!, sa oznakama TAG-Heuer.

Nakon meseci razgovora sa razliitim proizvoaima, etvorostruki ampioni su potvrdili da e ih i dalje snabdevati Renault. Da podsetimo, Red Bull je prvobitno eleo da prekine saradnju sa francuskom kompanijom zbog nedostatka performansi i pouzdanosti. Meutim, Ferrari, Mercedes i Honda su odbili crvene bikove ili su postavljali uslove koje tim nije mogao da prihvati.

Posledica svega je da je Red Bull ipak pronaao zajedniku re sa Renaultom, ali e RB12 imati motore sa TAG-Heuer oznakom, koji e se razvijati unutar kue uz asistenciju Ilmora.

TAG Heuer i Red Bull su dve kompanije koje imaju strast za trkanjem i elju da naprave neto drugaije, a ta jedinstvena saradnja je dodatni dokaz za to, rekao je Kristijan Horner. TAG Heuer je ikona u svetu Formule 1 ve dugi niz godina, tako da smo mi oduevljeni time to emo saraivati s njima.
Mi delimo stremljenje ka inovacijama i elju da se izdvojimo od ostalih, to ovo partnerstvo ini jednim od najuzbudljvijihz u F1.
Takoe smo zadovoljni to je Renault potvrdio svoje dugorono posveivanje Formuli 1, i elimo da im se zahvalimo za njihov doprinos timu od 2007. godine. Njihovo tehniko partnerstvo sa Ilmorom nam donosi samopouzdanje, tako da jedva ekamo sledeu sezonu.

Korienje TAG Heuer oznake je iskorak za Red Bull i oznaava povratak vajcarskog proizvoaa satova u automobilizam, u smislu u kojem je bio prisutan sa Porscheom osamdesetih godina, kada su motori tog proizvoaa bili brendirani sa Tag Heuer oznakama. Tada su osvojene tri titule sa McLarenom, a vajcarska firma je nastavila saradnju sa britanskim timom do prole godine. Infiniti ostaje glavni sponzor austrijskog tima.

[04.12.2015 15:47]

RSS
Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: