Jubilej:

Proizveden je i 300.000-i Mercedes G klase

Nakon 38 godina na tritu G klasa stie do 300.000 prodatih primeraka. Twituj ovo!

Mercedes-Benz je jue predstavio svoj prvi pickup automobil, nazvan X klasa, a ve danas proslavlja jo jedno znaajno dostignue za svoje drugo, pravo terensko vozilo. Naime, proizveden je 300.000-i primerak legendarne G klase u fabrici u Gracu u Austriji. Ovo vozilo je plavo sa crnim konim seditima i belim avovima.

Ovaj primerak G klase nije poseban samo po tome to je doao nakon istih 299,999 automobila, ve i po tome to je delom dizajniran od strane fanova ovog modela koji su glasali za njihovu omiljenu specifikaciju preko fejsbuk stranice. Pobednika kombinacija obuhvata off road paket u kojem dolaze crne felne od 16 ina i robustan krov.

G klasa je postigla rekordnu prodaju tokom prole godine sa 20.000 prodatih automobila, a prodaja ovog modela je u konstantnom porastu jo od 2012. godine.
[19.7.2017 17:27]

RSS
srboss
19.7.2017 19:00
7
2

Jedini pravi terenac uz Land Cruiser

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: