Detroit 2017:

Porsche 911 GTS

Porsche proiruje portfolio. Na svu sreu, ne radi se o jo jednom krosoveru. Twituj ovo!

Novi 911 GTS e biti dostupan u kupe, kabriolet i Targa varijantama. Pogonske opcije su na zadnje i na sve tokove, a motor je estocilindarski turbo sa 450 ks, uparen sa sedmostepenim PDK.

Novi 911 GTS predstavlja nadgradnju u odnosu na prethodne modele poput 911 Carrere S, koja je slabija za tridesetak konja, kao i atmosferskog GTS sa dvadesetak konjskih snaga manje.

Pored vie snage, novi GTS raspolae Porscheovim sistemom aktivnog menadmenta ogibljenja, koji je standardan i koji je pribliio karoseriju tlu za 10 milimetara. Sport Chrono paket je takoe opcija. Dakle, najbri GTS u proizvodnoj liniji do stotke stie za 3,6 sekundi (PDK i pogon na sve tokove). Ovaj model je takoe i najefikasniji, sa prosenom potronjom od 8,3 litre na 100 kilometara.

to se dizajna spoljanjosti tie, nekoliko je neznatnih promena u igri. Dizajn anfasa je modifikovan a zadnji spojler je vei. Svi modeli dolaze sa crnim naplacima od 20 cola.


[09.1.2017 12:45]

RSS
Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: