Emil Frey širi poslove na Balkanu:

Novi Generalni distributer za Mercedes-Benz u Bosni i Hercegovini

Emil Frey grupa, jedna od vodećih grupacija na tržištu automobila u Evropi, u skladu sa dogovorom sa kompanijom Daimler AG postala je Generalni distributer za Mercedes-Benz, Smart, Setra i Fuso vozila za Bosnu i Herzegovinu.

Star Import d.o.o., koji posluje u okviru Emil Frey grupe je Generalni distributer za Srbiju i Crnu Goru i od 1. januara. 2015 proširio je svoje poslovanje na tržište Bosne i Hercegovine.

Prema rečima gospodina Rolf-Juergen Seyerle, Generalnog direktora kompanije Star Import: “Ovaj sporazum označava početak novog poglavlja u Mercedes-Benz poslovanju u Bosni i Hercegovini. Pre svega želimo da se zahvalimo kompaniji STARline d.o.o. na njihovom profesionalnom pristupu i posvećenosti brendu u prethodnom periodu.
Uvereni smo da će saradnja sa Emil Frey grupom, kao Generalnim distributerom biti još jedan korak napred u procesu razvoja ovog tržišta. Zajedno ćemo poboljšati vodeću poziciju našeg brenda u svim segmentima našeg poslovanja – prodaji putničkih, dostavnih i teretnih vozila, autobusa i postprodaji. Naši ciljevi su ostali nepromenjeni: da maksimalno prepoznamo i izađemo u susret potrebama naših kupaca i da efikasno iskoristimo potencijale ovog tržišta.”


Star Import će osigurati koordinaciju dilerske mreže, kroz podršku prodajno servisnim centrima STARLine iz Sarajeva, Autokuća Jajčević d.o.o. iz Banja Luke i Auto Lijanovići d.o.o. koji se nalazi u Mostaru, i servisnim centrima AC Star d.o.o. iz Živinica i Lašva-Komerc d.o.o. iz Travnika. Postignutim sporazumom za Bosnu i Hercegovinu uz trzišta Srbije i Crne Gore, Emil Frey Grupa sprovodi svoju poslovnu strategiju i uspešno primenjuje plan kreiran za ovaj region.

Kompanija će nastaviti da obučava kako svoje, tako i zaposlene ovlašćenih Mercedes-Benz partnera uz pomoć najsavremenije opreme i metodologije u najmodernijem Trening centru u regionu, koji se nalazi u Beogradu. Kao Generalni distributer, Star Import d.o.o. ima tržišno orjentisano poslovanje koje je okrenuto zadovoljstvu svojih klijenata i partnerskom odnosu sa dilerima.
[30.1.2015 11:27]

RSS
asd
30.1.2015 16:06
4
0

Sa srecom! Nadam se da ce biti i dobre prodaje!

Goran_Goran
30.1.2015 23:07
3
0

Dobra vest!

Pošaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:
Redakcija zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje ne tolerišemo.
Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naš Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neće biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vaše ime:


Vaš komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: