Aktuelno:

Nissan preuzima Mitsubishi Motors

Nissan bi mogao da otkupi 34 odsto udela u Mitsubishiju.

Najnovije vesti koje stiu iz Japana, sugeriu da je Nissan u finalnoj fazi preovora preuzimanja Mitsubishi Motorsa Twituj ovo!.

Nissan bi mogao da otkupi udeo od 34 odsto za 1,8 milijardi dolara. Kao to znamo, Mitsubishi je teko pogoen skandalom u vezi sa izduvnim gasovima. Ovaj potez Nissan uinio najveim akcionarom Mitsubishija i praktino omoguio kontrolu nad kompanijom.

Ostali detalji nisu poznati. Mitsubishi e danas odrati hitan sastanak odbora da donese konanu odluku oko predloenog ugovora.

U sutini, jasno je da Mitsubishi samo moe da profitira i spasi se praktino propasti ukoliko ue u partnerstvo sa Nissanom. Inae, ove dve kompanije ve sarauju u sferi mini automobila, ali je Mitsubishijeva afera sa izduvnim gasovima uticala i na dva Nissanova modela.

[12.5.2016 08:18]

RSS
Ali
12.5.2016 09:06
10
1

Samo sto se kod Mitsubishia nije radilo o emisiji izduvnih gasova, vec od deklarisanoj potrosnji

boki
12.5.2016 10:51
5
6

Ko god se uhvatio Mitsubishija samo je imao gubitke. Setite se Daimlera. A taman je dobro islo Renault-Nissanu...

LANCIA
12.5.2016 20:39
2
3

Renault je napravio pravi strateski potez...

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: