Video:

Modifikovani Audi S2 Turbo ima 1.350 konjskih snaga i bri je od Aventadora

I dok bi veina starijih Audijevih modela prolo ulicom a da ih ljudi i ne primete, za ovim modifikovanim modelom S2 Coupe bi se svako od nas okrenuo.

Za poetak, ovaj model ima manji klirens od standardne verzije, izmenjenu karoseriju u dve boje, i naravno, zastraujui zvuk koji proizvodi njegov R32 agregat.

Na pravoj liniji, ovaj automobil dostie brzinu od ak 328 km/h, za samo 14,8 sekundi, a od 200 do 250 km/h ubrzava za samo 1,6 sekundi.

Problem je u tome to ne prijanja ba lepo na podlogu pre nego to postigne veliku brzinu. Na video snimku ispod teksta se se vidi da je duinu od 800 metara uspeo da pree za 15,1 sekundu pri emu je postigao brzinu od 317 km/h. Meutim, nije imao ba dobar start.

Ali ak i tako, ovaj model je bri od modela Aventador koji ima 1.300 konjskih snaga. isto poreenja radi, da pree 800 metara, modelu Ferrari 488 GTB je potrebno skoro 18 sekundi.


[03.1.2018 17:03]

RSS
loeb-np
03.1.2018 19:12
1
1

brzo i jako i mocno nema da fali ali ima nesto brze, nesto sto se nalazi u zemlji srbiji, u novom pazaru 😁 a vlasnik je evropski sampion u svojoj klasi u drag race-ingu Esad Dosljak zvani Bole

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: