Video:

Modifikovani Audi S2 Turbo ima 1.350 konjskih snaga i br×i je od Aventadora

I dok bi veŠina starijih Audijevih modela proÜlo ulicom a da ih ljudi i ne primete, za ovim modifikovanim modelom S2 Coupe bi se svako od nas okrenuo.

Za poŔetak, ovaj model ima manji klirens od standardne verzije, izmenjenu karoseriju u dve boje, i naravno, zastraÜujuŠi zvuk koji proizvodi njegov R32 agregat.

Na pravoj liniji, ovaj automobil dosti×e brzinu od Ŕak 328 km/h, za samo 14,8 sekundi, a od 200 do 250 km/h ubrzava za samo 1,6 sekundi.

Problem je u tome Üto ne prijanja baÜ lepo na podlogu pre nego Üto postigne veliku brzinu. Na video snimku ispod teksta se se vidi da je du×inu od 800 metara uspeo da pre­e za 15,1 sekundu pri Ŕemu je postigao brzinu od 317 km/h. Me­utim, nije imao baÜ dobar start.

Ali Ŕak i tako, ovaj model je br×i od modela Aventador koji ima 1.300 konjskih snaga. ╚isto pore­enja radi, da pre­e 800 metara, modelu Ferrari 488 GTB je potrebno skoro 18 sekundi.


[03.1.2018 17:03]

RSS
loeb-np
03.1.2018 19:12
2
1

brzo i jako i mocno nema da fali ali ima nesto brze, nesto sto se nalazi u zemlji srbiji, u novom pazaru ­čśü a vlasnik je evropski sampion u svojoj klasi u drag race-ingu Esad Dosljak zvani Bole

PoÜaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proŔitate sledeŠe uputstvo:
Redakcija zadr×ava pravo izbora komentara koji Še biti objavljeni, kao i pravo skraŠivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadr×e vre­anje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mr×nju kao i netoleranciju svake vrste neŠe biti objavljeni. Govor mr×nje ne toleriÜemo.
Zbog ograniŔenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (veŠ objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izme­u komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naÜ Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taŔan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadr×ajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neŠe biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadr×aj objavljenih komentara. MiÜljenja izneÜena u komentarima su privatno miÜljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

VaÜe ime:


VaÜ komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: