Tizer:

Mitsubishi Eclipse koji to nije

uveni Mitsubishijev naziv je ponovo tu, ali ne i uzbuenje koje bi trebalo da donese. Twituj ovo!

Glasine su bile tane. Mitsubishi zaista oivljava uvenu oznaku modela, koja je koriena izmeu 1989. i 2012. u etiri generacije sportskog automobila. Meutim, ovoga puta Eclipse e se nai na pozadini krosovera. Oficijelno poznat kao Eclipse Cross, novi model sa povienim klirensom e se pridruiti ASX-u i Outlanderu nakon svetske premijere u enevi. Najnoviji tizeri potruju dizajn spoljanjosti koji e dosta toga imati zajednikog sa XR-PHEV konceptom, predstavljenim 2013. i unapreenim februara 2015. (XR-PHEV II). to se veliine tie, Eclipse Cross e se pozicionirati izad ASX-a/Outlander Sporta a ispod Outlander.

Mitsubishijevi dizajneri su novom modelu podarili dizajn otrih uglova sa karakternom linijom u visini rukohvata na vratima, kao i iskoenu liniju krova, koja naglaava sportski aspekt vozila.

Detalji u vezi sa pogonom jo uvek nisu poznati, ali amerika verzija bi trebalo da dobije novorazvijeni turbo etvorocilidarski benzinac. Hibridna verzija e stii neto kasnije, navodno kao najbolji automobil kojeg je Mitsubishi ikada proizveo.


[14.2.2017 11:06]

RSS
Smisko
14.2.2017 11:39
7
0

Steta sto je Mitsubishi prestao da pravi sportska auta, a znali su da ih prave vrlo dobro.

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: