Sport:

Mercedes ulazi u Formulu E

Korporativni biznis polako ali sigurno u potpunosti preuzima automobilizam. Mercedes-Benz Grand Prix Ltd e ui u FIA Formula E ampionat 2018. Twituj ovo! nakon dogovora potpisanog izmeu Formula E Operations Ltd i Mercedes Grand Prixa.

Elektrina serija e se proiriti sa 10 na 12 timova, a Mercedes razmatra mogunost da se pridrui ovom ampionatu. Ipak, Formula E mora da dobije podrku postojeih 10 timova da bi proirila grid sledee (pete) sezone.

Mi pratimo razvoj Formule E sa velikim interesovanjem, rekao je Toto Volf, ef Mercedes-Benz Motorsporta. Trenutno, razmatramo sve mogue opcije kada je automobilizam u pitanju, i zadovoljni smo postignutim dogovorom, koji nam obezbeuje mogunost za ulazak u petu sezonu Formule E.
Elektrifikacija e odigrati glavnu ulogu u budunosti automobilske industrije, a trkanje je oduvek bilo razvojni poligon za automobilsku industriju, to je Formulu E uiniti veoma relevantnom u budunosti.

Nissan, Volvo/Polestar, Porsche i Mugen su takoe zainteresovani za ulazak u Formulu E u godinama koje dolaze.


[05.10.2016 10:41]

RSS
Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: