Monstruozno:

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4² (GALERIJA)

Jedan od inenjera koji su radili na razvoju "regularne" E klase All Terrain reio je da svom primerku podari tretman 4x4². Twituj ovo!

E klasa All Terrain koju smo nedavno testirali nije oigledno bila dovoljna Jirgenu Eberleu. Njegov automobil proao je temeljnu preradu, i uz pozajmljene osovine iz G klase 4x4² stiglo se do klirensa od 420 milimetara!

Za terenske avanture zadueni su tokovi od 20 cola i 3,5-litarski V6 benzinski agregat preuzet iz modela E400 sa 333 konjske snage i 480 Nm obrtnog momenta.

Ljudima u Mercedesu se dopao rad Eberlea, te kolaju glasine o moguoj manjoj seriji fabrikih automobila ovakvog tipa. E klasa All Terrain na steroidima, to da ne?!


[22.7.2017 00:03]

RSS
HTC
22.7.2017 12:08
2
11

Dosta je ruan...

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: