Noviteti:

Mercedes-AMG E63 S karavan (galerija)

Pre neto vie od tri meseca, Mercedes-AMG je predstavio E63 sedan, a sada je skinut veo sa karavan varijante. Twituj ovo!

Kao i limuzina, i praktinija verzija dolazi ekskluzivno sa 4Matic pogonom i Drift reimom. Recept je sledei ESP treba iskljuiti, staviti menja u manuelni reim i ukljuiti Race postavku. Ovo donosi pogon na zadnje tokove, na koje se isporuuje 612 ks i 850 Nm, preko devetostepene transmisije s dvostrukom spojnicom. Varijabilna distribucija obrtnog momenta i elektronski kontrolisani zadnji diferencijal s ogranienim proklizavanjem, deo su standardne opreme, kao i dinamiki nosai motora.

S obzirom na to da je za nijansu tei od sedana, E63 S karavanu je potrebna dodatna desetinka za sprint do 100 km/h, ali on je sa 3,4 sekunde i dalje na teritoriji superautomobila. Maksimalna brzina je elektronski ograniena na 290 km/h, to je impresivno za automobil od 2 tone.

Mercedes-AMG-ov superkaravan emo imati prilike da vidimo u enevi sledeeg meseca.[02.2.2017 12:28]

RSS
Bojan
02.2.2017 19:58
1
4

Bas cudno...ali merc nikad nije znao napraviti lep i dopadljiv karavan...

serpico
03.2.2017 18:45
0
3

nastavili sa ruznocom karavanske inacice E klase!Audi 5x ljepsi!

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: