Njujork 2016.:

Mercedes-AMG E43 (galerija)

Mercedes-Benz pojaanim tempom iri AMG portfolio Twituj ovo!. U Njujorku je predstavljen i Mercedes-AMG E43. Zamena za E63 AMG je sigurno takoe blizu, a E43 se naao u sredini, snaniji od E300, ali sa svojih 400 ks iz 3,0-litarskog twin-turbo V6 nee biti konkurencija buduem E63.

Snaga se alje na sve tokove putem 4Matic pogona na sve tokove, s tim to je akcenat na zadnjoj osovini. Menja je devetostepeni automatskih. Mada ovo nije ultimativna iteracija E klase u AMG izdanju, i dalje poseduje performanse za respekt. Do stotke stie za 4,5 sekunde.

[24.3.2016 12:21]

RSS
Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: