Glasine:

Jaguar kupuje Silverston?

Jaguar Land Rover bi mogao da doda jo jedno poglavlje u svom sportskom nasleu Twituj ovo!, i to na taj nain to e kupiti uvenu britansku trkaku stazu Silverston. Ujedno, Silverston bi bio novo sedite kompanije. JLR je ponudio 22,7 miliona funti .

Britanski proizvoa planira da zatim investira oko 50 miliona funti u stazu, odnosno u muzej, hotel i prateu infrastrukturu. Takoe bi se oformio prostor za marketinki tim i inenjere. Odravanje trka bi se normalno nastavilo.

Ipak, ni JLR ni Britanski klub trkakih vozaa, koji iznajmljuje stazu, nisu potvrdili glasine.

Silverston ima bogatu istoriju koja dosee do 1940. godine, a tradicionalno je mesto odravanja trka Formule 1. Organizatori staze imaju dugoroni ugovor za ugoivanje najbreg cirkusa na svetu. Tu se odravaju i MotoGP i WEC ampionati.

Prolog meseca je Jaguar objavio video u kome se slavi naslee Silverstona, tako to su na stazu doveeni moderni XJR i pobednik Le Mana XJ-R9 LM. Ukoliko se ova transakcija obavi, moe se oekivati mnogo vie Jaguara, pa i Land Rovera na ovoj pisti.

[04.12.2015 12:17]

RSS
Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: