Akcija:

"Izaberi bezbedno" u selu Gornje Stranjane

Danas smo u akciji Izaberi bezbedno posetili Osnovnu školu u selu Gornje Stranjane kod Brodareva.

Selo udaljeno 15 kilometara od prve regularne asfaltne saobraćajnice i mesta Brodarevo i 40 kilometara od Prijepolja nije moguće pronaći ni na jednoj karti. Još je teže na tom putu sresti živog čoveka ili pronaći bilo kakve tragove civilizacije. Ipak, ekipa Vrele Gume Medijskog sistema u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja nije odolela izazovu. U sklopu akcije Izaberi bezbedno kojom se saobraćajna kultura dovodi do svakog osnovca i do najudaljenijih tačaka Srbije, danas smo uživali u društvu učiteljice Emine i njenog jedinog đaka Gorana koji upravo završava četvrti razred. Nakon završetka ove godine, poslednje zvono će označiti i gašenje škole koja ima tradiciju dugu decenijama. Život bez dečije graje više ne živi u Stranjanima gornjim!

Malo je reći susret je bio emotivan! Pažljivko je održao predstavu samo za jednog ali vrednog mališana u publici uz nadahnuti javni čas o ponašanju đaka pešaka u saobraćaju. Prijatelji akcije su za Gorana spremili bogat školski pribor i knjige, dok se Agencija za bezbednost saobraćaja postarala za edukativni i bezbednosno sigurnosni komplet iz kojeg će Goran učiti i koji će ga učiniti vidljivim u saobraćaju.

Gornje Strananje napuštamo ubeđeni da niko neće biti zaboravljen! demo dalje, pred nama je još tačno 52 škole koje u narednih godinu dana nameravamo posetiti.
[04.6.2015 17:50]

RSS
Pošaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:
Redakcija zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje ne tolerišemo.
Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naš Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neće biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vaše ime:


Vaš komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: