Tržište Srbije u stagnaciji:

Fiat preuzeo primat Škodi u februaru

Prema objedinjenim rezultatima agencije "Smart plus research" tokom februara ove godine u registracioni dosije MUP- ubeleženo je 1.670 novo registrovanih vozila. Od ove brojke 1.368 su putnička vozila, dok laka komercijalna i pick-up beleže 302 registracije.

U odnosu na januar ove godine kada je registrovano ukupno 1.435 putničkih i lakih komercijalnih vozila, zabeležen je porast od 15%.

Nakon dužeg vremena došlo je i do smenena vrhu. Fiat je pretekao Škodu zahvaljujući dobroj prodaji lakih komercijalnih vozila. Prati ih VW koji ima nameru da postane lider.

U odnosu na prva dva meseca prošle godine kada je prodato 3.115 vozila, u januaru i februaru 2107. taj rezultat je manji za deset vozila.

Može se reći, tržište putničkih i lakih komercijalnih vozila je u stagnaciji. Čeka se sajam automobila u Beogradu koji će odgovoriti na mnoga pitanja što se tržišnog potencijala tiče.

Da podsetimo, od ove godine, svi ovde objavljeni rezultati su usaglašeni sa zvaničnim registrom MUP-a Srbije u saradnji sa Smart plus research agencijom.

Detaljnije, uskoro u Barometru.
[11.3.2017 09:01]

RSS
Sale
11.3.2017 16:47
2
6

Normalno . Forza F.I.A.T. group!

Hondafun
11.3.2017 19:09
1
4

fijat....hahahahha

Mirko
11.3.2017 19:41
5
0

Mrtva trka ko je više reexporta prijavio.

Pošaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:
Redakcija zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje ne tolerišemo.
Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naš Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neće biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vaše ime:


Vaš komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: