Motocikli:

Ducati SuperSport

Italijanski proizvoa motocikala, Ducati, otkrio je prvi od svojih novih modela za 2017. Twituj ovo! Re je o SuperSportu, koji je predvien da u isto vreme bude sportista, ali i da zadovolji potrebe svakodnevnog prevoza i duih putovanja.

SuperSport raspolae sa 113 ks iz zapremine od 937 ccm. Rezervoar od 16 litara je pogodan za srednje distance. Motocikl takoe poseduje Ducati Safety Pack sa ABS-om i kontrolom trakcije. Takoe raspolae sa reimima vonje poput Sport, Touring i Urban.

Za one koji ele vie vatre, Ducati je u ponudu stavio SuperSport S. Ovaj model dolazi sa podesivim Ohlins amortizerima i Ducatijevim Quick Shiftom. Potonja komponenta dozvoljava promene stepene prenosa navie bez da se smanjuje gas, kao i promene stepena prenosa nadole bez korienja kvaila. Obe verzije e biti dostupne u martu.

Ovo nee biti jedina novina koju e Ducati predstaviti za sledeu godinu. Naime, 7. novembra, kompanija e otkriti dodatne nove modele na Salonu motocikala u Milanu.

[05.10.2016 11:03]

RSS
Tulipan
05.10.2016 14:56
3
0

Mogli su jo malo KS izvui iz ove kubikae..

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: