Video:

Brutalno prijanjanje Dodge Challenger SRT Demona

Dodge Challenger Demon e da profitira kroz bolje prijanjanje i veu kontaktnu povrinu guma sa asfaltom Twituj ovo!.

U novom tizeru amerike marke, Challenger SRT Demon je glavni protagonista, sa dodatnim detaljima u vezi sa tim kako ovaj muscle car prenosi snagu na podlogu. Unapreeni konverter obrtnog momenta sa viim zaustavnim brojem obrtaja i 3,09 zupastim prenosnikom za zadnjoj osovini bi trebalo da osigura paklena ubrzanja.

Iz kompanije javljaju da e nove komponente doprineti boljoj isporuci obrtnog momenta za 18 odsto, to e rezultirati 35 odsto veoj sili ubrzanja u odnosu na Challenger SRT Hellcat.

U ranijem tizeru, Dodge je prikazao specijalnu smeu 315/40 R18 Nitto NT05R drag pneumatika, legalnih za svakodnevni saobraaj. Oni se uvijaju oko lakih naplataka od 18 cola. Takoe, proizvoa tvrdi da visokoperformantne komponente pruaju 15 odsto veu kontaktnu povrinu u odnosu na Challenger Hellcat to donosi bolje prijanjanje.


[17.2.2017 09:16]

RSS
Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: