Najava:

BMW i8 Spyder na putu

BMW i8 Spyder bi konano mogao da ue u proizvodnju Twituj ovo!. Dotini model je debitovao kao koncept pre tri godine, ali uprkos tome to je kupe odavno stigao u prodajne salone, kabrioleta ni na vidiku. To e se sada (verovatno) promeniti.

Novi izvrni direktor kompanije, Harald Kriger, izjavio da e BMW i8 Spyder uskoro stii u serijskoj formi. Koncept je posedovao uklonjive panele krova, ali ako pogledamo serijske modele, Z4 i serija 4 imaju vrste sklopive krovove, a serija 2 i serija 6 meke. Za ta e se BMW odluiti u sluaju i8, tek emo da vidimo.

Bavarska marka bi mogla da nas upozna i sa unapreenjem u snazi, odnosno uvoenjem 2,0 litarske turbo jedinice umesto aktuelne trocilindarske, to bi donelo ukupno 450 ks. Baterija veeg kapaciteta e takoe doneti izdaniju autonomiju. Za oekivati je da ove izmene budu uvedene i u kupe.

[07.12.2015 12:32]

RSS
Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: