Dvoboj:

Audi R8 V10 vs Mercedes-AMG GT S

Sline su im cene, ali ne i performanse na pravcu. Re je o Audijevom i Mercedesovom superautomobilu Twituj ovo!.

U novom videu Auto Expressa, nali su se modeli koji nisu najsnaniji. Naime, Mercedes-AMG GT S je ispod GT R modela, kao to je osnovni Audi R8 ispod V10 Plus modela.

Ova dva superautomobila su sline cene, ali se zapravo dobijaju dva razliita vozila. R8 je pogonjen atmosferskim, 5,2-litarskim V10 iza vozaa, a pogon je na sve tokove. S druge strane, GT S koristi klasinu postavku gde je 4,0-litarski biturbo V8 ispred vozaa a pogon je na zadnje tokove. Oba modela poseduju sedmostepenu transmisiju.

Kao to znamo, integralni pogon donosi veu masu, ali to nije problem za R8 u ovom dvoboju. tavie, Audi je neto laki od rivala sa trokrakom zvezdom.

[31.12.2016 12:47]

RSS
mix
31.12.2016 20:43
2
2

sine al bi ja tero ovog gts- a misllim da bi izginuo nedje za po sata

serpico
01.1.2017 11:39
1
1

gts mi je opakiji ali sveukupno audi r8 v10 je cisti pornic na tockovima!

Poaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara proitate sledee uputstvo:
Redakcija zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni, kao i pravo skraivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mrnju kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni. Govor mrnje ne toleriemo.
Zbog ogranienog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (ve objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike izmeu komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite na Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete taan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadrajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati nee biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadraj objavljenih komentara. Miljenja izneena u komentarima su privatno miljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vae ime:


Va komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: