Najava događaja:

3. Konferencija nezavisnog tržišta rezervnih delova u Bukureštu

Nakon uspešne 1. i 2. Konferencije nezavisnog tržišta rezervnih delova koje su se održale u Beogradu 2014. i 2015. godine, 20. oktobar 2016. rezervisan je za 3. Konferenciju pod pokroviteljstvom FIGIEFA Twituj ovo! (Međunarodna federacija IAM distributera u Briselu), koja će se održati u Bukureštu u Rumuniji. Konferenciju će voditi G-din Hartmut Roehl, predsednik FIGIEFA i GVA (Nemačko nacionalno udruženje trgovaca rezervnim delovima).

Stav g-din Roehla je da je ovo događaj od izuzetne važnosti za fragmentisano tržište jugoistočne Evrope, kao i da bi trebalo da postane tradicionalni događaj, ubeležen u kalendaru svakoga od nas. On veruje da će konferencija stimulisati regionalne igrače da podrže i brane prava nezavisnog tržišta rezervnih delova i kreiraju stabilnije kooperativno okruženje za budući razvoj.

Poslovanje nezavisnog tržišta rezervnih delova, kao i većina industrija danas, suočeno je sa problemima, izazovima, ali i dinamičnim promenama. Automobilska industrija danas trpi svakodnevne promene koje iz korena menjaju način na koji tržište funkcioniše. Samim tim, prilagodljivost i inovativnost, razvoj novih poslovnih modela i aktivnosti na IAM ključne su za njegovo dalje zdravo i uspešno funkcionisanje. Ovo je vreme velikih izazova za celu auto industriju. Od svakog pojedinca se očekuje da napravi korak dalje – i brže.

Sa ciljem da učvrsti veze između svojih članova, kao i da ukaže na značaj nezavisnog tržišta rezervnih delova koje je neopravdano zanemareno (s obzirom na potencijal od skoro 6 milijardi evra u jugoistočnoj Evropi), IAM Conference SEE će okupiti lidere svih evropskih veletrgovaca i dobavljača na jedno mesto kako bi od IAM napravili kompaktniju i prepoznatljiviju industriju.

Posetioci će imati priliku da:
• Nadograde svoje industrijsko znanje najsvežijim idejama iz prakse,
• Ostvare nove poslovne kontakte i
• Razmene iskustva i prakse sa čelnicima najvećih evropskih veletrgovaca rezervnim delovima i predstavnicima industrije.

[27.9.2016 16:40]

RSS
Pošaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:
Redakcija zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje ne tolerišemo.
Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naš Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neće biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vaše ime:


Vaš komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: