Akcija:

Solidarnost naftnih kompanija

Kako saopštavaju iz Udruženja naftih kompanija Srbije, aktivnosti njihovih članova postaju sve intezivnije.

U cilju saniranja posledica poplava koje su ovih dana zadesile Srbiju, kompanija
„LUKOIL Srbija“ AD je izdvojila humanitarnu pomoć od 80.000 litara evrodizela.
Osim toga, iz Fonda solidarnosti Koordinacionog odbora sindikalnih organizacija „LUKOIL Srbija“ uplaćena je jednokratna pomoć u visini od po 60.000 dinara zaposlenima koji su u ovoj prirodnoj katastrofi pretrpeli materijalnu štetu. U toku je i akcija prikupljanja novčanih sredstava među zaposlenima u kompaniji, koji će uputiti jednodnevnu zaradu kao pomoć nastradalima u poplavama širom Srbije.

U znak solidarnosti sa srpskim narodom preko 400 zaposlenih kompanije „LUKOIL Makedonija“ je uplatilo po jednu dnevnu zaradu na ime pomoći u saniranju posledica ove elementarne
nepogode.

Petrobart i Radun AVIA donirali su 30.000 litara dizel goriva Vojsci Srbije. Donacija vredna 4,5 miliona dinara je isporučena danas kasarni na Topčideru.

Pored toga na inicijativu kompanije Petrobart, AVIA International sa sedištem u Cirihu, uputila je poziv svim članicama u sistemu AVIA, u četrnaest evropskih zemalja, da pomognu unesrećenima i u saniranju posledica u Srbiji.

Sva sredstva iz inostranstva će neposredno biti uplaćena na namenski račun Vlade Srbije, dok će ostala pomoć biti prosleđena preko Crvenog krsta Srbije.

[21.5.2014 10:21]

RSS
Pošaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:
Redakcija zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje ne tolerišemo.
Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naš Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neće biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vaše ime:


Vaš komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: