Obaveštenje:

Gorivo na rate kod LUKOIL Srbija

Za vozače vrlo interesantna vest stiže iz kompanije LUKOIL Srbija kojom se nude olakšice firmama u delu finansiranja troškova za gorivo!

Naime, izlazeći u susret zahtevima klijenata, kompanija „LUKOIL Srbija“ je odnedavno uvela još jednu pogodnost – mogućnost kupovine motornog goriva na rate ili odloženo plaćanje. U saradnji sa Banka Inteza ova ponuda ima još jednu povoljnost – plaćanje je beskamatno.

Ponuda je namenjena pravnim licima, preduzetnicima i registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima i omogućava odloženo plaćanje do najviše 180 dana.

Klijentima kojima banka odobri ova vrstu usluge, LUKOIL Srbija besplatno izdaje korportativnu karticu, sa kojom mogu da se kupuju sve vrste goriva.

Osim ove pogodnosti LUKOIL Srbija posebno stimuliše one koji kupuju više goriva, kroz popuste na osnovu količine kupljenog goriva prema skali popusta.

O svemu ovome klijenti mogu da dobiju informacije na svakom maloprodajnom objektu i na sajtu LUKOIL Srbija, kao i na šalterima Banke Inteza.

Ostalim klijentima – fizičkim licima koji su vlasnici Banka Inteza kreditnih kartica, takođe je omogućeno plaćanje motornog goriva sa ovim karticama na rate bez kamate.
[05.2.2014 12:53]

RSS
Samo
05.2.2014 15:46
2
1

Samo da nije upitanju vodeni evro dizel kao kod brace sa NIS a, sto je smzravao na -5.! evropski kvalitet

pecagt
05.2.2014 18:10
3
0

Posto su vg uvek pune lepih novosti iz luk oila,ja bih molio da mi neko da odgovor na pitanje-da li postoji i jedna pogodnost za korpirativne kupce,tj.pravna lica koja derivate na lukoil pumpama placaju avansnim karticama,tj.cijim parama se sluzite unapred?!?! Ne postoji,ni za dinar niste mogli makar simbolicno da spustite cenu goriva,i to lojalnim i velikim kupcima koji vam avansiraju!
Nego kao i za sve u Srbiji,negativna selekcija,demotivacija,nepostovanje!

Pošaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:
Redakcija zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje ne tolerišemo.
Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naš Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neće biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vaše ime:


Vaš komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: