Test

Toyota C-HR 1.2 C-ULT

Coupe High-Rider

Toyota za kojom se okreću prolaznici

Toyota C-HR predstavlja istinsko osveženje na konfekcijskom tržištu krosovera Twituj ovo!

Japanska kompanija je svom portfoliju krosovera dodala još jedan model, i to kakav! Mada bi mnogi pomislili, prvenstveno zbog stajlinga karoserije, da je reč o rivalu Nissan Jukea, direktni takmac Toyote C-HR je ipak Qashqai.

dizajn,
utisak opšteg kvaliteta,
vožnja

nedostatak dizel modela u ponudi,
preglednost prema nazad

Toyota je ovim modelom napravila radikalan zaokret u dizajnu, ali u isto vreme sjajno zadržavši prepoznatljivost marke. Mada se oznaka C-HR odnosi na „Coupe High-Rider“ što sugeriše prvenstveno na viši klirens, ovaj krosover je definitivno među nižim u svojoj kategoriji. Počiva na istoj mehaničkoj platformi kao i Prius, poznatoj kao „Toyota New Global Architecture“. Atraktivnu spoljašnjost prati i moderna postavka kabinskog prostora, veoma inteligentno aranžirana.

Adut C-HR-a je pre svega stajling i Toyotin pozitivni imidž. Automobil odiše kvalitetom, tako da konkurenciji u vidu Qashqaija, Tiguana, Kadjara i sličnih modela, treba da bude zabrinuta. Konačno Toyota ima model koji je akcenat sa praktičnog i filozofije srednjih vrednosti, prebacio na vizuelni i sportski, sa tipičnom siluetom jednog kupea, padajućim krovom u crnoj boji, uz modernu završnu obradu karoserije.

     
 
Automobil odiše kvalitetom, tako da konkurenciji u vidu Qashqaija, Tiguana, Kadjara i sličnih modela, treba da bude zabrinuta

Vožnja
Model na našem testu je pogonjen 1,2-litarskim turbo benzincem, poznatim iz Aurisa. Ovaj agregat isporučuje 116 ks i 185 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dostupnog u širokom rasponu između 1.500 i 4.000 o/min. Na prvi pogled spolja, čini se kao da je automobil previše „zabunkerisan“ i da će preglednost biti realan problem. Međutim, preglednost prema napred je iznad svih očekivanja, što ne važi i za pogled prema nazad. Međutim, tu na scenu stupa moderna tehnologija u vidu zadnje kamere, koja otklanja sve probleme ovog tipa.

Naš krosover je svojevrsan miks kupea i SUV-a, s tim što ipak više naginje ka tipičnom kupeu, a to se i te kako oseti i u vožnji.

Ogibljenje je odlično kalibrisano. Pruža ugodnu i komfornu vožnju, upijajući većinu potencijalno neprijatnih neravnina i rupa, kojih ima na pretek na našim putevima, ali s druge strane pruža dinamičnu i preciznu vožnju. koja više nego prijatno iznenađuje.

Naš krosover je svojevrsan miks kupea i SUV-a, s tim što ipak više naginje ka tipičnom kupeu, a to se i te kako oseti i u vožnji

Za razliku od nekih drugih testiranih modela, poput recimo Mazde CX-5, gde su dobre vozne osobine došle na račun komfora, uz suprotan primer sa Peugeotom 3008, čija fantastična udobnost, „ljuljanje“ i naginjanje karoserije prosto gase svaku želju za oštrijom vožnjom, C-HR nastupa sjajno u oba domena, i ovde Toyoti treba odati priznanje. Retko koji krosover se toliko opušteno vozi kroz krivine kao Toyotin novajlija. Ovo ne treba da čudi. Već smo naveli da C-HR počiva na TNGA platformi, a ono što ga takođe krasi je postavka ogibljenja gde je napred klasična MacPherson konfiguracija, dok je pozadi sportski orijentisana varijanta sa dvostrukim poprečnim ramenima. Ono što se takođe oseti, i što C-HR izdvaja od drugih krosovera je niska tačka težišta.

Model na našem testu je pogonjen 1,2-litarskim turbo agregatom koji ga sasvim solidno pokreće, uz asistenciju (odličnog) šestostepenog manuelnog menjača. Pogon je u ovom slučaju na prednje točkove. U ponudi su Sport, Normal i Eco režimi vožnje. Kada se javi želja za dinamičnom vožnjom kroz krivine, najviše se naravno uživa u prvonavedenom, kada je odziv motora brži a ogibljenje ukrućenije. Ipak, najprijatniju i najoptimalniju vožnju obezbeđuje Normal postavka.

Toyota C-HR pruža osećaj kontrole karoserije kao sportski nastrojen hečbek, pa čak i nadmašuje neke od njih. Mada je servo asistencija lepo izražena, promene pravca vozila se obavljaju veoma dinamično i precizno. Konačno smo od Toyote dobili, možda pomalo i neočekivano s obzirom na tip vozila, automobil koji pruža zabavu i zadovoljstvo u vožnji, a da se ne radi o sportisti poput GT 86. Lak „nos“, nisko težište, izvanredno ogibljenje, uz živahan turbo motor, donose osmeh na lice kada je reč o voznoj dinamici. Treba napomenuti da je mehaničko prijanjanje odlično, dok su kočnice takođe demonstrirale performanse iznad očekivanja, fino dozirane kada to situacija zahteva, ali isto tako veoma odlučne kada je to imperativ. Čista petica za osećaj.

Sve vreme tokom eksploatacije, kabinski prostor biva oslobođen nepoželjnih vibracija i zvukova. Ono što može da se prenese u unutrašnjost i do ušiju putnika su agresivnije neravnine i udarne rupe, kao i ne toliko izražen šum vetra oko A stubova pri višim brzinama.

Lepo skockano
Toyota je napravila iskorak i kada je reč o unutrašnjosti. Sve prosto odiše visokim kvalitetom, dok se samom dizajnu nema šta zameriti, posebno kada je reč o obuhvatajućoj armaturnoj tabli. Materijali su vrhunski, sve je meko na dodir, a pohvale idu i na konto intuitivnog Toyotinog Touch and Go 2 info-zabavnog sistema koji je standardan u svim nivoima opreme.

S ergonomijom su Toyotini modeli znali da imaju problema u prošlosti, međutim to ne važi za C-HR. U ovom krosoveru se sedi odlično, nešto niže od očekivanog, ali za nijansu više od konvencionalnog hedžbek modela, što je u svakom slučaju pozitivno, dok su amplitude podešavanja volana i sedišta takve da će velika većina vozača pronaći željenu poziciju.

Što se prostranosti tiče, ona je na nivou klase. Neko će možda zameriti „klaustrofobičnost“ zadnje klupe zbog „ugojenih“ C stubova, ali prosto, ako želite da se svi dive vašem „kupeovskom“ krosoveru, to donosi i izvestan danak. Ovo ne znači da prostora nema dovoljno, naprotiv. Bez obzira na to što smo zaključili da je C-HR sportski nastrojen krosover, balans, što se praktičnosti tiče, nije narušen. Prostora u visini glava i pojasu nogu ima sasvim dovoljno i na zadnjoj klupi, dok prtljažnik raspolaže sa 377 litara korisne zapremine. Doduše, neki rivali, poput Qashqaija, prednjače u ovom domenu, ali prtljažnik C-HR-a je s druge strane veoma dobro oblikovan, inteligentno postavljen i maksimalno iskoristiv.

     
 

Motorizacija
Već smo spomenuli da je naš C-HR pogonjen 1,2-litarskim turbo benzincem sa 116 ks. Ko god je sumnjao u mogućnosti ovog malog motora, može da odahne. Agregat je kao skrojen za ovaj model, čija ukupna masa iznosi oko 1.500 kilograma.

Ubrzanja su odlučna i hitra, motor naglašeno elastičan kada se u obzir uzme radna zapremina. Do „stotke“ C-HR ubrzava za 10,9 sekundi, dok maksimalna brzina iznosi 190 km/h. Ove performanse će sigurno zadovoljiti potrebe velike većine vozača. Kombinacija sa manuelnim menjačem je u ovom slučaju odlična i za preporuku je, mada hibrid i model sa CVT-om još uvek nismo testirali. Baratanje preciznom i uglađenom ručicom menjača, odlično ergonomski postavljenom, predstavlja pravo zadovoljstvo.

Toyota je kao nominalnu prosečnu potrošnju navela 6,0 litara, što je u periodu ekstremno niskih spoljnih temperatura, kada smo testirali automobil, bilo nemoguće ostvariti. Realna vrednost u dotičnim uslovima je nekih 8 litara na 100 kilometara. Ipak, kada se „nagazi“, C-HR lako može da dobaci i do dvocifrenih vrednosti.

Stajling i tehnologija
Na ovom planu se Toyota C-HR takođe značajno ističe. S jedne strane imamo vizuelni aspekt koji privlači poglede a s druge i onaj vrlo konkretan, poput odlične postavke ogibljenja. Ono što takođe treba pozdraviti je da japanska marka nije napravila veliki iskorak u odnosu na atraktivni koncept, predstavljen u Parizu 2014. Rezultat se ogleda u tome da ovaj model u velikoj meri odskače od „konfekcionog“ miljea segmenta. Ono što bi autor ovog testa želeo da vam sugeriše je da zamislite da na haubi ovog modela počiva neki „prestižni“ (po mogućnosti nemački) bedž. Toyota C-HR definitivno izgleda mnogo ubedljvije od nekih premijum modela, a po kvalitetu je rame uz rame sa njima.

Sve verzije mogu da se pohvale alu naplacima (doduše, bilo bi teško i zamisliti ovaj model sa čeličnim felnama i plastičnim poklopcima točkova). LED osvetljenje napred i nazad je naravno tu, kao i u današnje vreme „trendi“ dvobojni finiš (crni krov).

Toyota C-HR definitivno izgleda mnogo ubedljvije od nekih premijum modela, a po kvalitetu je rame uz rame sa njima

Enterijer prati zadatu temu kvaliteta i osmišljenosti. Vozač je u centru pažnje, dizajn je moderan, a konačno je Toyota obratila pažnju i na detalje, poput teksture, šavova, dizajna dugmića, jarko obojenih insertacija (kao što je ona što se pruža punom širinom armaturne table).

Klima uređaj i tempomat su standardni u svim modelima. Sedmoinčni displej info-zabavnog sistema je takođe standardan, dok više pozicionirani modeli, poput našeg, poseduju stvarčice poput grejanja sedišta, osvetljenja ispod nogu, Smart Entry & Push start sistem itd.

Ekran Touch 2 info-zabavnog sistema je, kao što nalažu aktuelni trendovi, visoko postavljen iznad armaturne table u vidu „tableta“. Pregledan je, lak za upotrebu i intuitivan, i mada postoje atraktivniji u smislu rezolucije i boja, Toyotin prednjači po praktičnosti i kvalitetu odziva. Volan je multifunkcionalan i kada se jednom „savlada“, takođe predstavlja pravo uživanje za kontrolu različitih funkcija.

Nikako se u našem slučaju ne sme zaobići JBL audio sistem, koji je praktično nadogradnja na C-ULT paket opreme (Sound Pack). Reč je o sistemu sa 9 zvučnika, sabvuferom i osmokanalnim pojačalom od 576 W. Audiofili, evo modela automobila za vas!

Toyota C-HR 1.2 2WD M/T6 C-ULT

Motor
Turbo benzinski, redni/4; 1197 cm3; 16/direktno ubrizgavanje goriva; 85 kW, 116 ks pri 5.600 o/min ; 185 Nm pri 1.500-4.000 o/min
Karoserija
Krosover/5/5; D x Š x V 4.360x1.795x1.565 mm; Međ. rast. 2640 mm;; Masa 1395-1500 kg; prtljažnik 377 l
Ogibljenje
napred: MacPherson
nazad: Dvostruka poprečna ramena
Kočnice
napred/nazad: samoventilirajući diskovi/diskovi
Pneumatici
napred/nazad: 225/50 R18
Transmisija
pogon: na prednje točkove; menjač: manuelni šestostepeni
Performanse
ubrzanje 0-100 km/h: 10,9 s; maks. brzina: 190 km/h; pros. potrošnja: fabrički navedena 5,9-6,0 l/100 km, na testu 8,0 litara; emisija CO₂: 135/136 g/km
Cena (testiranog modela): 27.100 evra (sa carinom i PDV-om)

Jednim pogledom

Karoserija

Udobnost

Izgled

4,8

Napred

4,5

Funkcionalnost

4,2

Pozadi

4,0

Kvalitet izrade

4,5

Ukupno:

4,25

Ukupno

4,50

Ponašanje u vožnji

Enterijer

Vozne osobine

4,5

Funkcionalnost

4,2

Performanse

4,0

Dizajn

4,5

Kočnice

4,8

Ponuda prostora

4,2

Ukupno:

4,43

Kvalitet materijala

4,7

Motor

4,2

Završna obrada

4,5

Menjač

4,5

Ukupno:

4,28

Cena

4,0

Prosečna ocena: 4,30

Rezime
Konačno smo od Toyote dobili ono što smo želeli i to u trenutno najkomercijalnijem segmentu današnjice! C-HR je pun pogodak. Postoje praktičniji modeli, sa većim prtljažnikom, više prostora za odlaganje razno-raznih stvarčica, ali Toyota je sa C-HR-om napravila dominantan kompromis, isporučivši na tržište model koji će zadovoljiti i one koji su do sada sa gnušanjem gledali na krosovere. Ipak, daleko od toga da Toyotin pulen nije praktičan, jer njegov nedostatak u „litrama“ je nadomešćen inteligentnom postavkom i konfiguracijom.

Proverena motorizacija i mehanika dodatno stavljaju C-HR u prvi plan. Ono što se može navesti kao zamerka je što u ponudi ne postoji model sa dizel motorom. S druge strane, za „štediše“, tu je hibrid, za koji se nadamo da će se uskoro naći na našem testu, i koji dugoročno gledajući, ima svetliju budućnost od dizelaša, koji se polako ali sigurno izbacuju iz evropskih metropola.

Toyota i sa ovim modelom nastupa sa petogodišnjom garancijom, bez ograničenja pređene kilometraže.

Ono što se može navesti kao zamerka je što u ponudi ne postoji model sa dizel motorom

Kome je C-HR namenjen? Definitivno cilja mlađu klijentelu, odnosno mlađe porodice. Takođe, kupci koji žele premijum kvalitet a da ne moraju da posegnu preduboko u džep, takođe će razmotriti ovaj model kao relevantnu opciju. Naš testirani model, sa JBL audio sistemom, sigurno će imponovati mlađim ljudima, kao i onim koji doživljavaju drugu mladost (eufemizam za krizu srednjih godina). Šalu na stranu, Toyota sa C-HR-om definitivno ima u rukavu jak adut.

Model na našem testu, u bogatom C-ULT nivou opreme, sa dodatnim paketima koji uključuju komponente poput grejanja upravljača, kožom presvučenih sedišta, JBL audio sistema itd. (Tech Pack, Audio Pack, Premium Pack), košta ukupno 27.100 evra. Osnovna cena Toyote C-HR 1.2 2WD M/T6 C-ULT iznosi 24.000 evra.

Cena je sasvim na mestu, s obzirom na to šta ovaj automobil sve nudi. Ono što mu takođe predviđamo je niska stopa pada cene kao polovnjaka, i to na nivou etabliranih premijum modela u odnosu na koje trenutno prednjači po mnogim osnovama. Dakle, isplativa investicija.

Piše Pavle Barta
Fotografija Igor Pejović i Branko Avramović
34590
Postavljeno: 09.01.2017

Arhiva: Testovi

Rubrika: Uporedni testovi
Postavljeno: 08.11.2018

Peugeot Partner i Citroen Berlingo VU

Preko dve decenije Peugeot Partner i Citroen Berlingo lideri su u kategoriji lakih dostavnih vozila. Nova generacija donosi brojna poboljšanja i inovacije, što joj je odmah donelo titulu "Van of the year" za 2019. godinu


Rubrika: Testovi
Postavljeno: 30.10.2018

Renault Captur 1.3 TCe/150 EDC

Nakon Renaulta Scenic, Megana i izvesnog Mercedesa Classe A, red je na Capturu da usvoji novi 1.3 TCe, ovoga puta u verziji od 150 KS. Sportski mini SUV ili običan "naduvenko", proverili smo tokom sedmodnevnog druženja


Rubrika: Testovi
Postavljeno: 24.10.2018

Peugeot 508 GT 2.0 BlueHDi/180

Da li je sa novim 508 Peugeot najavio kraj limuzinama u D segmentu? Ukoliko je suditi po nasledniku jeste, njegov stil koketira sa kupeima tipa Audi A5 Sportback i BMW Serie 4 Gran Coupe


Ford Ka+ Active 1.5 TDCI/95

22.10.2018

Opel Grandland X 1.2 Turbo/130 Ultimate Tekst sa video prilogom!

20.10.2018

VW Touareg III 3.0 V6 TDI 4MOTION Tekst sa video prilogom!

12.10.2018

Renault Megane 1.3 Tce/140 Intense

10.10.2018

Citroen Berligo 3 1.5 BlueHDi/130 XTR Tekst sa video prilogom!

05.10.2018

Peugeot Rifter 1.5 BlueHDi/130 Automatic

01.10.2018

Dacia Duster Confort 1.2 TCe/125 4x4

17.08.2018

Ford EcoSport 1.5 TDCI/100 Titanium

01.08.2018

Mazda MX-5 RF

29.07.2018

Renault Megane RS

14.07.2018

Citroen Berlingo

07.07.2018

Kia Stinger 2.2 CRDi 4x2 GT-Line automatic

29.06.2018

Peugeot 508 2.0 BlueHDi/180 EAT6 GT-Line

26.06.2018

Mitsubishi L200 2.2 DI-I Insyle 4WD A/T

21.06.2018

Lada Vesta 1.6 16V Tekst sa video prilogom!

16.06.2018

Volvo XC40 D4 AWD Tekst sa video prilogom!

07.06.2018

Fiat Tipo SW 1.4 T/120 TNG

05.06.2018

Renault Scenic 1.3 Tce/160 Bose Energy

29.05.2018

AUDI A6 – 50TDI V6 quattro Tiptronic Tekst sa video prilogom!

18.05.2018

Opel Crossland X 1.6 D/120 Innovation

16.05.2018

Peugeot 308 1.2 Puretech 130 EAT8 i BMW Serie 1 118i/136 automatik

05.05.2018

Alfa Romeo Stelvio Super 2.2 JTDm 210 Q4

19.04.2018

Jaguar E-Pace First Edition S 2.0 180 Tekst sa video prilogom!

12.04.2018

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5/163 2WD

07.04.2018

Toyota Land Cruiser 2.8 D-4-D Tekst sa video prilogom!

31.03.2018

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 140 ST- Line

28.03.2018

DS7 Crossback 2.0 BlueHDi Perfomance Line +

22.03.2018

Kia Soul EV

15.03.2018

Audi A8 50 TDI quattro Tekst sa video prilogom!

07.03.2018

Jeep Compass 1.6 Multijet/120 4x2 Limited

27.02.2018

Citroen C4 Cactus 1.2 PureTech

23.02.2018

Dacia Duster 1.5 dCi/110 4x2 Prestige

17.02.2018

Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 4MOTION Tekst sa video prilogom!

14.02.2018

Opel Grandland X 1.6D Ultimate

06.02.2018

Hyundai KONA 1.6 T Tekst sa video prilogom!

02.02.2018

Renault Scenic 1.5 dCi Hybrid Assist Zen

29.01.2018

Dacia Duster 1.5 dCi 110 4x4 Tekst sa video prilogom!

24.01.2018

Opel Insignia Sports Tourer OPC Line 2.0 CDTI/170

17.01.2018

BMW 630d GT Tekst sa video prilogom!

10.01.2018

Citroen C3 Aircross 1.6 BlueHDi/120 Shine

03.01.2018

Suzuki Swift 1,2 Dualjet Tekst sa video prilogom!

29.12.2017

Ford Fiesta 1.5 TDCi protiv VW Polo 1.0 TSI Tekst sa video prilogom!

27.12.2017

Renault Alaskan 2.3 dCi/190 Intens automatic

11.12.2017

Dacia Logan MCV Stepway 1.5 dCi/90

05.12.2017

Volvo XC60 D5 AWD Tekst sa video prilogom!

29.11.2017

Ford Fiesta 1.5 TDi/120 Titanium

26.11.2017

Jaguar F-Type 3.0 V6 Cabrio Tekst sa video prilogom!

21.11.2017

Kia Picanto 1.0

18.11.2017

Mitsubishi ASX 1.6 Intense 2WD Tekst sa video prilogom!

15.11.2017

Suzuki Ignis 1.2 AllGrip (4WD) Tekst sa video prilogom!

09.11.2017

Kia Stonic 1.6 CRDi/110

07.11.2017

VW Arteon 2.0 TDI Elegance Tekst sa video prilogom!

02.11.2017

Peugeot 308 1.5 BlueHDi/130 GT-Line

31.10.2017

BMW X3 M40i Tekst sa video prilogom!

27.10.2017

Infiniti Q60 Tekst sa video prilogom!

21.10.2017

Citroen C3 Aircross

19.10.2017

Opel Insignia Grand Sport 1.5 Turbo /165 Innovation

13.10.2017

Renault Megane GT TCe 205 EDC Tekst sa video prilogom!

10.10.2017

Hyundai i30 1,4 T-GDI Tekst sa video prilogom!

05.10.2017

Opel Crossland X Innovation 1.2 Turbo/110 Automatic

27.09.2017

Seat Ibiza 1.0 TSI Tekst sa video prilogom!

22.09.2017

Renault Koleos 2.0 dCi/175 4WD CVT Intens

19.09.2017

Mazda 2 G90 Takumi Tekst sa video prilogom!

15.09.2017

BMW i8 Tekst sa video prilogom!

13.09.2017

Range Rover Velar V6 3.0 D300 Tekst sa video prilogom!

07.09.2017

Citroen C3 1.6 BlueHDi/75 Feel

05.09.2017

Dacia Duster 1.5 dCi 110 Laureate Tekst sa video prilogom!

30.08.2017

Mazda CX-5 CD175 AWD AT Revolution Top Tekst sa video prilogom!

26.08.2017

Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Highline 4Motion Tekst sa video prilogom!

22.08.2017

Smart Cabrio Electric Drive Tekst sa video prilogom!

19.08.2017

BMW i3 (94 Ah) Tekst sa video prilogom!

18.08.2017

Renault Captur 1.5 dCi/110 Initiale Paris

11.08.2017

Volkswagen Golf 1.0 TSI Tekst sa video prilogom!

04.08.2017

Peugeot 5008 2.0 BlueHDi/150 Allure

01.08.2017

Volvo V90 Cross Country D5 Tekst sa video prilogom!

27.07.2017

Nissan Micra 1.5 dCi/90

24.07.2017

Mercedes-Benz E 220 d 4Matic All Terrain Tekst sa video prilogom!

20.07.2017

Renault Kadjar 1.6 TCe/165 Extended Grip

17.07.2017

Ford EDGE 2.0 TDCi/180 Tekst sa video prilogom!

14.07.2017

Kia Rio 1.2/84 KS

10.07.2017

Land Rover Discovery 5 Tekst sa video prilogom!

03.07.2017

Kia Optima 1.7 CRDi EX Business DCT

26.06.2017

Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Tekst sa video prilogom!

19.06.2017

Peugeot 308 Tekst sa video prilogom!

17.06.2017

Subaru Outback 2.0D Lineartronic Exclusive Sport

12.06.2017

VW E-Golf Tekst sa video prilogom!

05.06.2017

Citroen SpaceTourer 2.0 BlueHDi/150 Bussines Lounge

02.06.2017

Hyundai Ioniq 1,6 GDI Hybrid Tekst sa video prilogom!

29.05.2017

Alfa Giulietta 1.6 JTDm/120 TCT

22.05.2017

Dacia Sandero 1.0 SCe 75 Autentic Tekst sa video prilogom!

15.05.2017

Volkswagen Up 1.0 MPI Tekst sa video prilogom!

09.05.2017

Peugeot 5008 1.6 THP/165 EAT6 GT-Line

01.05.2017

Renault Zoe Z.E. 40 Edition One

24.04.2017

Mazda6 CD175 AT Revolution Top Tekst sa video prilogom!

19.04.2017

Ford Kuga ST-Line 2.0 TDCi/150 4WD PowerShift

10.04.2017

Opel Zafira 2.0 CDTI/170 EcoFlex

03.04.2017

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm/180 Sport

27.03.2017

BMW 520d Luxury Line Tekst sa video prilogom!

20.03.2017

Renault Twingo GT

14.03.2017

Audi Q5 2.0 TDI Quattro Stronic Tekst sa video prilogom!

02.03.2017

Renault Grand Scenic 1.5 dCi/110 Intens

23.02.2017

Ford Ka+ 1.2 Ti-VCT 85 KS Ultimate

20.02.2017

Toyota Corolla 1.6 Valvematic Sol

18.02.2017

Kia Niro

13.02.2017

Audi Q2 Sport 1.4 TFSI Tekst sa video prilogom!

10.02.2017

Opel Mokka X 1.6 CDTi/110

07.02.2017

Land Rover Discovery Sport 2.0 HSE TD4 Tekst sa video prilogom!

04.02.2017

Subaru Levorg 1.6 GT-S Premium Navi Sport

30.01.2017

Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet Elegance Tekst sa video prilogom!

27.01.2017

Citroen C3 1.2 PureTech/82 Feel

23.01.2017

Peugeot 3008 2.0 HDi Allure Tekst sa video prilogom!

19.01.2017

Bimota DB9 Brivido Tekst sa video prilogom!

16.01.2017

Toyota C-HR 1.2 C-ULT

09.01.2017

Chrysler Pacifica LX

05.01.2017

Fiat Spider 124 1.4 MultiAir

02.01.2017

Nissan Navara DC 2.3 dCi 190 Tekst sa video prilogom!

29.12.2016

Ford Edge 2.0 TDCI/210 Sport

26.12.2016

Kia Sportage 2.0 CRDI/136 4x4

23.12.2016

Ford Mustang 2.3 EcoBoost S Tekst sa video prilogom!

20.12.2016

Fiat Panda Cross 1.3 Multijet/80 4x4

16.12.2016

Mazda CX-5 CD150 TAKUMI

12.12.2016

Peugeot 3008 2.0 BlueHDi/150 GT Line Tekst sa video prilogom!

09.12.2016

BMW 730d xDrive (Long) Tekst sa video prilogom!

05.12.2016

Suzuki Baleno 1.2 Dualjet Elegance Tekst sa video prilogom!

28.11.2016

Renault Scenic 4 1,6 dCi/130

25.11.2016

TOYOTA Hilux Double Cab 2.4 D-4D Tekst sa video prilogom!

21.11.2016

Renault Kadjar Iconic Energy dCi 130 4WD

18.11.2016

Audi Q3 2.0 TDi Quattro S-tronic/S-line Tekst sa video prilogom!

14.11.2016

Fiat Tipo 1.4 T-Jet/120 Lounge

10.11.2016

Opel Astra 1,6 CDTI Tekst sa video prilogom!

07.11.2016

Citroen C3 1.2 PureTech 82 & 110 KS

03.11.2016

JAGUAR F-PACE R-SPORT 3.0d 300 AWD Tekst sa video prilogom!

31.10.2016

Mercedes-Benz G 500 4x4² Tekst sa video prilogom!

26.10.2016

Peugeot 208 1.2 PureTech/110 Allure

20.10.2016

Opel ADAM Jam 1.2

13.10.2016

Renault Clio 1.5 dCi/110

10.10.2016

2017 Cadillac XTS 3.6

06.10.2016

Renault Megane Estate 1.6 GT

28.09.2016

Citroen C4 Picasso 2.0 BlueHDi/150 Exclusive

21.09.2016

KIA Sportage 1.6 GDi EX Fresh

06.09.2016

Suzuki Vitara 1.6 VVT Elegance 4WD

01.09.2016

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi/110 Innovation

24.08.2016

Audi A6 2.0 TDI Quattro S Tronic S-Line

22.08.2016

Peugeot 2008 1.2 Pure Tech/110 i 1.6 BlueHDi/120

18.08.2016

Renault Clio Dynamique Energy TCe 90 Stop/Start GT Line

16.08.2016

BMW C650 Sport

08.08.2016

Citroen E-Mehari

04.08.2016

Peugeot 308 SW 1.2 Pure Tech/130 i 1.6 BlueHDi/120 GT-Line

28.07.2016

Fiat Tipo 1.3 MJTD Opening Edition Plus

23.07.2016

Mazda3 Sport G120 TAKUMI

12.07.2016

DS3 1.6 BlueHDi/120 Sport Chic

07.07.2016

Renault Talisman Grandtour 1.6 dCi/130 EDC

30.06.2016

Subaru BRZ

21.06.2016

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 2wd X-TRONIC 360 Plus

13.06.2016

Ford EcoSport 1.0 EcoBoost/125 i 1.5 TDCI/95

07.06.2016

Kia cee’d 1.0 T-GDI/120 GT Line

28.05.2016

Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe Easy-R

26.05.2016

Mazda MX-5

18.05.2016

Ford S-Max 2.0 TDCi/180 4WD PowerShift Titanium

13.05.2016

Peugeot Partner Tepee Outdoor 1,6 BlueHDi/120

03.05.2016

Jeep Cherokee 2.2 MultiJet 185 Limited

27.04.2016

Mazda CX-5 2.2 D/150 Dynamique

20.04.2016

Opel Astra 1.6 CDTi136 Dynamic

14.04.2016

Kia Venga 1.6 CRDi/125 Premium

05.04.2016

MINI Cooper S JOHN COOPER WORKS

29.03.2016

Renault Espace 1.6 dCi 130 Life

23.03.2016

Fiesta Red & Black Edition 1.0 EcoBoost/140 ks i ST 1.6/182 ks

15.03.2016

Opel Karl 1.0 Cosmo

10.03.2016

Fiat 500X 1.6 MJT/120 vs. 1.4 MultiAir/140 DCT

05.03.2016

Fiat Tipo 1.6 Multijet Tekst sa video prilogom!

01.03.2016

Peugeot 308 1.6 GTi/270

26.02.2016

DS4 Crossback BlueHDi/180 EAT6 i DS4 2.0 BlueHDi/150

19.02.2016

Kia Picanto Sport 1.25 MPI

16.02.2016

Ford C-Max 1.5 TDCi/120 Titanium

10.02.2016

Renault Megane 1.6 dCi/130 Intens Tekst sa video prilogom!

02.02.2016

Renault Talisman 1.6 TCe/200 EDC 7 Intens

25.01.2016

Nissan X-Trail 1.6 4WD Tekna

22.01.2016

Dacia Logan MCV 1.5 dCi Life Plus Tekst sa video prilogom!

19.01.2016

Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD Tekst sa video prilogom!

15.01.2016

Kia Sorento 3 2.2 CRDi Automatic EX Exclusive

14.01.2016

Opel Astra 1.4 T/125 Innovation Stop&Start

05.01.2016

Opel Corsa 1.3 CDTi/ 95 Ecoflex S&S Cosmo

29.12.2015

Renault Twingo 0.9/90 EDC

21.12.2015

Dacia Duster URBAN Explorer 1.5 dCi 110 4x4 S&S

16.12.2015

Jeep Renegade 2.0 Multijet/140 4WD Automatic Limited

08.12.2015

Opel Adam Rocks

02.12.2015

Honda HR-V 1.6 i-DTEC 2WD Tekst sa video prilogom!

23.11.2015

Fiat 500 1.2 Lounge

18.11.2015

Mazda CX-3 Skyactiv-1.5 D

11.11.2015

Citroen Berlingo XTR 1.6 BlueHDi/120

02.11.2015

MINI One Countryman Tekst sa video prilogom!

27.10.2015

Fiat 500X 1.4 MultiAir/140

22.10.2015

Peugeot 208 1.2 Pure Tech/110 Feline

07.10.2015

Kia Optima Hybrid

01.10.2015

Citroen C4 1.6 BlueHDi/120 Feel

30.09.2015

Renault Kadjar 1.5 dCi/110 EDC

25.09.2015

Renault Espace 1.6 dCi/160 EDC Initiale Paris

12.09.2015

Citroen DS5 1.6 THP/165

05.09.2015

Renault Captur 1.5 dCi/110

28.08.2015

Mazda6 Wagon CD175 AWD AT Revolution TOP

20.08.2015

Citroen C4 1.2 PureTech 110KS

13.08.2015

Dacia Lodgy&Dokker Stepway

28.07.2015

Peugeot 308 1.6/205 GT

24.07.2015

Peugeot 308 GT 2.0 BlueHDi

22.07.2015

Nissan Pulsar 1.5 dCi/110

14.07.2015

Ford Focus SW 1.5TDCI/120

10.07.2015

Mazda2 SKYACTIV 1.5 G-115 Revolution Top Soul Red Tekst sa video prilogom!

03.07.2015

Kia Rio 1.1 CRDi/75

30.06.2015

Mercedes-Benz V 250 BlueTEC AVANTGARDE Lang Tekst sa video prilogom!

15.06.2015

Peugeot 508 SW 2.0 BlueHdi/150

10.06.2015

Ford Mondeo 2.0 SW TDCi/180 Powershift Titanium

03.06.2015

Renault Twingo TCe/90 Dinamique vs. Smart Forfour Tekst sa video prilogom!

26.05.2015

Kia Pro_cee’d GT

20.05.2015

Opel Corsa 1.0 T/115 Cosmo Tekst sa video prilogom!

16.05.2015

Citroen C4 Grand Picasso 2.0 BlueHDi/150 KS Exclusive

07.05.2015

Toyota Auris 1.6 Valvematic Style Tekst sa video prilogom!

27.04.2015

BMW X6 xDrive 30d Tekst sa video prilogom!

20.04.2015

Hyundai i20 1.4 CRDI/90

30.03.2015

Smart ForTwo 1.0 Tekst sa video prilogom!

24.03.2015

BMW Active Tourer 218d Tekst sa video prilogom!

02.03.2015

Renault Clio 1.2 TCe/120 EDC Initiale Paris

26.02.2015

Volkswagen Passat 2.0 TDI BlueMotion Tekst sa video prilogom!

14.02.2015

Renault Twingo TCe/90 Dinamique Tekst sa video prilogom!

10.02.2015

Toyota Yaris 1.33 VVT-i Lounge Tekst sa video prilogom!

22.01.2015

Nissan Juke 1.2 DiG-T

12.01.2015

Fiat 500L Living 1.6 MultiJet/120

07.01.2015

Renault Megane Coupe 1.2 TCe 130 Energy GT Line

03.01.2015

Chevrolet Tahoe 5.3 V8 LS

30.12.2014

Toyota Aygo 1.0 x-play + x-touch Tekst sa video prilogom!

27.12.2014

Jeep Grand Cherokee 3,0 MultiJet Summit Tekst sa video prilogom!

12.12.2014

Renault Captur 1.5 dCi/90 EDC Helly Hansen

03.12.2014

Opel Astra Sedan 1.6 CDTi/136 Cosmo

28.11.2014

JEEP Cherokee 2.0 MJTD Tekst sa video prilogom!

18.11.2014

Mercedes GLA 220 CDI 4Matic AMG Line Tekst sa video prilogom!

13.11.2014

Kia Soul 1.6 CRDi/128

05.11.2014

Citroën C-Elysée 1.2 Vti Tekst sa video prilogom!

27.10.2014

Ford Fiesta 1.6 TDCi vs Renault Clio 1.5 dCi Tekst sa video prilogom!

22.10.2014

Renault Twingo 1.0 SCe/70 Expression

17.10.2014

Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBooste/100KS

10.10.2014

Citroen C1 1.2VTi/82

25.09.2014

Opel Insignia Country Tourer 4x4

16.09.2014

Mercedes-Benz 220 CDI BlueTEC AMG Line Tekst sa video prilogom!

11.09.2014

Peugeot 308 1.6 BlueHDi

03.09.2014

Honda CRV 1.6 i-DTEC Comfort

25.08.2014

Jaguar XF Premium Luxury 2.2d Tekst sa video prilogom!

18.08.2014

Toyota Verso 1.6 D-4D Stella Tekst sa video prilogom!

13.08.2014

Citroen DS5 2.0 BlueHDi 180 automatic

05.08.2014

Opel Meriva 1.6 CDTI/136 Cosmo

29.07.2014

Isuzu D-Max 2.5 D Double Cab Premium Tekst sa video prilogom!

21.07.2014

Mazda 3 Sport 2.0i G165 / Mazda 3 Sport CD150

12.07.2014

Renault Megane CC 1.6 dCi/130

10.07.2014

Kia Cee’d 1.6 GDi / Kia Cee’d 1.6 CRDi

04.07.2014

BMW 220 d

27.06.2014

Mazda3 2.2 Skyactive-D

17.06.2014

Nissan Qashqai 1.5 dCi/110 Acenta Tekst sa video prilogom!

12.06.2014

BMW 518d

02.06.2014

Citroen C4 1.2 e-THP/130 Exclusive

21.05.2014

Toyota Auris Hybrid

14.05.2014

Dacia Duster 1.2 TCi/125 Prestige

08.05.2014

Mercedes-Benz ML 350 i BMW X5

03.05.2014

Ford Grand Tourneo Connect 1.6 TDCi/115

01.05.2014

Mazda 3

26.04.2014

Nissan Micra

21.04.2014

Seat Leon ST 1.6 TDi/105

18.04.2014

BMW X5 Xdrive 3.0 D

11.04.2014

Renault Megane 1.2 TCe GT Line 130 Energy

07.04.2014

Nissan NV-200 Evalia

31.03.2014

VW Golf vs Peugeot 308

26.03.2014

Opel Insignia Break Sport Tourer 2.0 CDTI/195 KS Cosmo

20.03.2014

Honda CR-V 2.0 i-VTEC Black Edition

18.03.2014

Toyota Corolla

15.03.2014

Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm/150

07.03.2014

Suzuki SX4 S-Cross

25.02.2014

Nissan Note 2 1.2/80 Acenta Connect

21.02.2014

Ford Fiesta 1.6 TDCi

19.02.2014

Peugeot 308 1.6 THP/156 Feline

14.02.2014

Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Sol

12.02.2014

Fiat 500 Abarth 595 Turismo 1.4 T-Jet/160

10.02.2014

Opel Insignia 2.0 BiTurbo Tekst sa video prilogom!

06.02.2014

Nissan Qashqai 1.6 dCi

04.02.2014

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Titanium

31.01.2014

Honda Jazz 1,2 S i–VTEC Tekst sa video prilogom!

29.01.2014

Mazda6 2.0i Attraction

27.01.2014

Renault Grand Scenic 1,6 dCi Tekst sa video prilogom!

24.01.2014

Opel Cascada 2.0 CDTi Biturbo

21.01.2014

SsangYong Korando 2.0d 4x4 Style Tekst sa video prilogom!

16.01.2014

Mercedes-Benz E 300 BlueTEC HYBRID Tekst sa video prilogom!

14.01.2014

Nissan Micra 1.2 DIG-S Tekna

10.01.2014

Dacia Logan MCV 1.5 dCi/90

01.01.2014

Subaru Forester

25.12.2013

Fiat Panda 4x4

20.12.2013

Fiat 500L Trekking 1.6 MultiJet/105

12.12.2013

Mercedes-Benz ML 350 BlueTEC

09.12.2013

Hyundai ix35 2.0 CRDi GL Impression

06.12.2013

Nissan Juke Nismo

27.11.2013

Peugeot 208 GTi

20.11.2013

Kia pro_cee’d Tekst sa video prilogom!

08.11.2013

Dacia Dokker Tekst sa video prilogom!

05.11.2013

Peugeot 2008 Tekst sa video prilogom!

01.11.2013

Citroen C4 Picasso

30.10.2013

Mercedes-Benz CLA 45 AMG Tekst sa video prilogom!

25.10.2013

Opel Zafira Tourer 1.6 CDTI/136

16.10.2013

Honda Civic 1.8 Sport

15.10.2013

Mercedes E220 CDI

04.10.2013

Mazda 6

02.10.2013

Renault Captur Tekst sa video prilogom!

27.09.2013

Opel Mokka Tekst sa video prilogom!

21.09.2013

Renault Clio 4 RS 200 Cup

19.09.2013

Renault Scenic XMOD

04.09.2013

Volvo V40 Cross Country Tekst sa video prilogom!

21.08.2013

KIA cee’d Tekst sa video prilogom!

16.08.2013

Mercedes-Benz CLA Tekst sa video prilogom!

09.08.2013

Citroen DS3 Cabrio

07.08.2013

KIA Carens

24.07.2013

Subaru XV Tekst sa video prilogom!

05.07.2013

Renault Clio Grandtour

03.07.2013

Opel Adam

28.06.2013

Toyota RAV4, Honda CR-V, Hyundai Santa Fe Tekst sa video prilogom!

21.06.2013

Kia Ceed SW

19.06.2013

Renault Captur

12.06.2013

Citroen C4-Aircross

05.06.2013

Audi A3 - BMW serija 1 - Mercedes-Benz A klase Tekst sa video prilogom!

24.05.2013

Ford Fiesta

22.05.2013

Hyundai Santa Fe

17.05.2013

Citroen C- Elysée

08.05.2013

Škoda Citigo

26.04.2013

Dacia Logan 2 0.9/90 KS Laureate

24.04.2013

Mercedes-Benz ML 250 BlueTec Tekst sa video prilogom!

12.04.2013

Fiat 500L 1.3 Multijet Easy

10.04.2013

Honda CR-V Tekst sa video prilogom!

05.04.2013

Fiat 500 L

29.03.2013

Seat Mii

27.03.2013

Peugeot 301 Tekst sa video prilogom!

22.03.2013

Mercedes-Benz GL500

15.03.2013

Citroen C3 1.2 VTi Exclusive

13.03.2013

Hyundai i20 Tekst sa video prilogom!

06.03.2013

Opel Ampera

27.02.2013

Dacia Sandero 1.2 16V Story

13.02.2013

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi/90 Prestige

06.02.2013

Toyota Yaris Hybrid

01.02.2013

BMW X1 Tekst sa video prilogom!

25.01.2013

Dacia Dokker

23.01.2013

Renault Clio Tekst sa video prilogom!

18.01.2013

Audi A3

16.01.2013

Chevrolet Malibu 2.0 VCDi LTZ

11.01.2013

Renault Grand Scenic Tekst sa video prilogom!

28.12.2012

Volkswagen Golf VII

21.12.2012

Kia cee’d 1.6 CRDi/128 EX Maxx

19.12.2012

Alfa Romeo Giulietta

14.12.2012

Honda Civic Sedan

12.12.2012

Fiat Panda

07.12.2012

Citroen DS5 2.0 HDi/163 KS Sport Chic Automatic

28.11.2012

Mercedes A klasa i BMW Serija 1

16.11.2012

Ford Focus ST

31.10.2012

Renault Megane GT Line

23.10.2012

Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi Cosmo Pack

17.10.2012

Toyota GT 86 Tekst sa video prilogom!

05.10.2012

Mazda CX-5

03.10.2012

Hyundai i30 Tekst sa video prilogom!

21.09.2012

Dacia Lodgy 1.5 dCi/110 Laureate

19.09.2012

Kia Rio Hatchback

03.09.2012

Renault Megan Coupe 1.2 TCe GT Line

29.08.2012

Peugeot 208

15.08.2012

Kia Rio 1.4 CRDi Sport

01.08.2012

Toyota Hilux

31.07.2012

Tata Nano

18.07.2012

Kia Rio Sport Sedan

13.07.2012

Toyota Prius

10.07.2012

Renault Grand Scenic

04.07.2012

Honda Civic

29.06.2012

Renault Twizy

20.06.2012

BMW 320d Tekst sa video prilogom!

15.06.2012

Kia Optima

06.06.2012

Mini Cooper S Coupe vs Renault Twingo Gordini

25.05.2012

Chevrolet Cruze 5 vrata 1.8/141 LTZ

23.05.2012

Opel Astra GTC Tekst sa video prilogom!

21.05.2012

Mercedes-Benz B klasa

11.05.2012

Renault Fluence ZE

09.05.2012

Toyota Avensis Tekst sa video prilogom!

04.05.2012

Opel Astra GTC

18.04.2012

Renault Twingo

04.04.2012

Fiat Punto Classic vs Dacia Sandero

30.03.2012

Ford Kuga vs Jeep Compass vs Toyota RAV4

26.03.2012

Ford Fiesta

21.03.2012

Citroen DS5

07.03.2012

Range Rover Evoque

24.02.2012

Nissan Leaf

22.02.2012

Mercedes-Benz ML

17.02.2012

Citroen C-Zero

08.02.2012

Toyota Yaris

31.01.2012

Volvo V60 D5 2.4/215 KS Ocean Race

25.01.2012

Renault Megane RS Trophy

20.01.2012

Ford Focus SW

11.01.2012

Hyundai i40

04.01.2012

Renault Koleos

28.12.2011

Hyundai Elantra

21.12.2011

Fiat Freemont 2.0 MJT/140 Urban

14.12.2011

KIA Rio

13.12.2011

Chevrolet Aveo 1.4/100 KS LTZ

30.11.2011

KIA Picanto

29.11.2011

Hyundai Veloster

18.11.2011

Peugeot 508 SW 1.6 e-HDi/112 KS Allure

16.11.2011

Renault Clio Gordini 1.5 dCi/105 KS

09.11.2011

Jeep Grand Cherokee

08.11.2011

Infiniti FX English version

03.11.2011

Ford Focus 1.6 SCTi/183 KS

26.10.2011

Opel Astra Sport Tourer vs Renault Megan Grandtour

12.10.2011

Nissan Micra English version

03.10.2011

Citroen DS4

28.09.2011

Subaru Impreza XV

14.09.2011

Suzuki Kizashi English version

01.09.2011

Ford Focus 1.6 TDCi/115 Titanium

30.08.2011

Mazda 5 1.6 MZ-CD/115 KS

17.08.2011

Mercedes C180 Coupe English version

15.08.2011

Renault Megane CC Floride 1.9/130KS

03.08.2011

Kia Picanto 1.0 Active

20.07.2011

Renault Scenic 1.6 dCi/130 KS Exception

13.07.2011

Hyundai ix35 vs KIA Sportage English version Tekst sa video prilogom!

08.07.2011

Peugeot 308 1.6 e-HDi

06.07.2011

Ford Grand C-Max

29.06.2011

Chevrolet Orlando

22.06.2011

Citroen DS4

15.06.2011

Alfa Romeo Giulietta 1750 TBi Quadrifoglio Verde

08.06.2011

Peugeot 508

01.06.2011

Hyundai ix20 English version

31.05.2011

Honda CR-V English version Tekst sa video prilogom!

27.05.2011

Nissan Juke

25.05.2011

Hyundai iX35 1.7 CRDi/115 KS 2WD Diamond

18.05.2011

Opel Corsa 1.7 CDTI/130KS OPC Line

11.05.2011

Audi A7 i Vlado Georgiev Tekst sa video prilogom!

10.05.2011

Mazda 3 1.6 MZ-CD Sport

04.05.2011

Automobili cene do 10.000 evra

02.05.2011

Renault Latitude 2.0dCi/150 Initiale

27.04.2011

Citroen DS3 Racing

20.04.2011

Citroen C5 2.2 HDi 204 KS Exclusive

13.04.2011

Volvo S60 English version Tekst sa video prilogom!

08.04.2011

Nissan Micra

06.04.2011

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi/90 KS

29.03.2011

KIA Sportage

16.03.2011

Lexus IS 200d

11.03.2011

Fiat 500 0.9 TwinAir

09.03.2011

Peugeot 5008

02.03.2011

VW Passat English version Tekst sa video prilogom!

26.02.2011

Volvo S60 D3/163 ks Summum automatik

23.02.2011

Mitsubishi ASX English version

18.02.2011

Citroen C4

16.02.2011

Chery Tengo English version

10.02.2011

Michelin zimski test

04.02.2011

Citroen C4 Picasso 1.6 HDi/112 Confort

02.02.2011

Renault Laguna 2.0 dCi/130 GT 4Control

26.01.2011

Suzuki Swift vs Suzuki Swift English version

25.01.2011

Mazda 6 2.2 MZR-CD/163 Combi GTA

19.01.2011

Seat Ibiza ST English version

14.01.2011

Opel Meriva 1.7 CDTi/100 ks Automatic

12.01.2011

Nissan Juke English version Tekst sa video prilogom!

06.01.2011

Ford C-Max

05.01.2011

Audi RS5 vs BMW M3 English version

03.01.2011

Subaru Outback

22.12.2010

VW MultivanGP

14.12.2010

BMW 730d Tekst sa video prilogom!

13.12.2010

Audi A1 vs MINI Cooper English version

10.12.2010

Hyundai i30 English version Tekst sa video prilogom!

09.12.2010

Ford Kuga 2.0 TDCi 4x2 Titanium

08.12.2010

KIA Sorento

03.12.2010

Peugeot 308 CC

01.12.2010

Dacia Duster vs Chery Tiggo English version

26.11.2010

Renault Megane 1.5 dCi/110 Estate EDC GT Line

24.11.2010

Renault Wind

17.11.2010

Nokian Z G2

11.11.2010

Alfa Giulietta 1.4 Tjet 120 Distinctive English version

11.11.2010

Fiat Doblo / Renault Kangoo

03.11.2010

Opel Astra 1.4 Turbo Sport

27.10.2010

VW Touareg English version Tekst sa video prilogom!

22.10.2010

Citroen DS3 / Peugeot RCZ / Renault Megane RS

12.10.2010

Citroen C4 2.0 HDi Excusive English version

09.10.2010

Peugeot 3008

06.10.2010

Honda CR-Z Tekst sa video prilogom!

05.10.2010

Renault Megane CC

29.09.2010

Mercedes E Cabriolet

28.09.2010

Kia Venga

22.09.2010

Renault Twingo RS Gordini

15.09.2010

Nissan GT-R

10.09.2010

Kia Venga 1.4 CRDi/90 i Citroen C3 Picasso 1.6 HDi/90

08.09.2010

Citroen DS3 1.6 HDi/110 Sport Chic

01.09.2010

Toyota RAV4

27.08.2010

Alfa Romeo MiTo

24.08.2010

Fiat Punto Classic LPG

20.08.2010

Kia C’eed SW

18.08.2010

Nokian Z G2

12.08.2010

Mazda 6

11.08.2010

Nissan 370Z

10.08.2010

Toyota Avensis

09.08.2010

Nissan Qashqai Tekst sa video prilogom!

05.08.2010

Peugeot RCZ

04.08.2010

Chery Ego Tekst sa video prilogom!

30.07.2010

Dacia Duster 1.5 dCi/110 4x4

28.07.2010

Chevrolet Spark 1.2 GPLi LS

21.07.2010

Renault Sport

20.07.2010

Toyota Auris

19.07.2010

Citroen C3 Tekst sa video prilogom!

16.07.2010

Volvo C30

14.07.2010

Jeep Cherokee

13.07.2010

Mazda MX-5

12.07.2010

KIA Soul

06.07.2010

Dacia Duster

30.06.2010

Hyundai ix35 Tekst sa video prilogom!

28.06.2010

BMW 530d Tekst sa video prilogom!

25.06.2010

Nissan Cube

23.06.2010

Audi S5 Coupe vs Audi S5 Cabrio

18.06.2010

KIA pro_cee’d

17.06.2010

Fiat Sedici 4x4 2.0 Multijet 135 ks

16.06.2010

Chevrolet Spark Tekst sa video prilogom!

15.06.2010

Opel Astra vs Renault Megane

09.06.2010

Audi Allroad

07.06.2010

Citroen Nemo

02.06.2010

FIAT 500 Abarth

01.06.2010

Volvo S80 2.4D/175 ks Summum

26.05.2010

Toyota iQ
III deo - Enterijer i oprema

24.05.2010

MTM Audi TT-RS

20.05.2010

Hyundai i20

19.05.2010

Renault Megan 2.0T RS Luxe

12.05.2010

Renault Fluence Tekst sa video prilogom!

29.04.2010

Peugeot 4007 2.2 HDi DCS6 Premium Pack

28.04.2010

Citroen C3 1.4/70 HDi Confort

21.04.2010

Chevrolet Cruze 2.0 VDCi/125 LS

14.04.2010

Mazda CX-7

08.04.2010

BMW X1 Tekst sa video prilogom!

03.04.2010

Nissan Note

31.03.2010

Opel Astra

30.03.2010

Fiat Punto Evo

24.03.2010

Peugeot 407 Coupe i Renault Laguna Coupe

17.03.2010

Alfa Romeo 159

10.03.2010

FIAT Punto Classic Dynamic LPG 1.2
1. deo - uvod

05.03.2010

Peugeot 5008

03.03.2010

Ford Ka 1.3 TDCi Titanium

24.02.2010

Toyota Land Cruiser 150 D-4D Tekst sa video prilogom!

22.02.2010

Opel Insignia Sports Tourer 2.0 CDTi/160 Cosmo Pack

17.02.2010

Mazda 3 i Kia Ceed

12.02.2010

Renault Scenic 1.5 dCi/110 Dinamique

10.02.2010

Renault Megane Grandtour Tekst sa video prilogom!

09.02.2010

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi Tekst sa video prilogom!

03.02.2010

BMW 320xd

01.02.2010

Audi A5 Sportback Tekst sa video prilogom!

29.01.2010

Honda Accord
4. deo - vozna dinamika
Tekst sa video prilogom!

28.01.2010

VW Golf GTD

22.01.2010

Hyundai i30 1,6 CRDi Tekst sa video prilogom!

20.01.2010

Mazda 3 1.6 MZ-CD Sport TX Navi

20.01.2010

Renault Fluence Tekst sa video prilogom!

11.01.2010

BMW Serija 5 GT Tekst sa video prilogom!

08.01.2010

Toyota IQ 1,0 VVT
2. deo - motor

31.12.2009

Ford Focus CC 2.0 TDCi Titanium

30.12.2009

Seat Exeo Tekst sa video prilogom!

29.12.2009

Dacia Sandero Stepway i Suzuki SX4

25.12.2009

Nissan Pixo

23.12.2009

Fiat 500C 1,2 Lounge

16.12.2009

Dodge Caliber SRT4 Tekst sa video prilogom!

14.12.2009

VW Golf GTI Tekst sa video prilogom!

11.12.2009

Opel Insignia

09.12.2009

Alfa Romeo MiTo

02.12.2009

Dodge Journey

27.11.2009

Mazda MX-5

25.11.2009

Citroen C5 V6 3.0 HDi/240 Exclusive

18.11.2009

Lexus RX vs BMW X5 vs Audi Q7

18.11.2009

Citroen C3 Picasso

11.11.2009

Volkswagen Polo

09.11.2009

VW Passat CC

05.11.2009

Mazda 6 SW

04.11.2009

Renault Clio GT 1.6/128

04.11.2009

Toyota iQ
1. deo - uvod

30.10.2009

Porsche 911 GT3

29.10.2009

Peugeot 3008

28.10.2009

Honda Jazz

23.10.2009

Lancia Delta

21.10.2009

Renault Megane Estate

14.10.2009

Alfa Romeo MiTo vs Mini Cooper S

13.10.2009

Honda Accord
3. deo - enterijer i oprema

09.10.2009

Hyundai Sonata

07.10.2009

Fiat Fiorino Qubo

07.10.2009

Toyota Urban Cruiser

06.10.2009

Porsche Panamera

05.10.2009

Saab 9-3 Cabriolet 2.0T Bio Power Aero

30.09.2009

Mercedes-Benz E klasa

25.09.2009

Mazda 3

24.09.2009

Dacia Sandero LPG

23.09.2009

Mini Clubman

22.09.2009

BMW Z4

17.09.2009

Chevrolet Cruze

16.09.2009

Peugeot 206+

09.09.2009

VW Scirocco

07.09.2009

Audi A5 Cabriolet

04.09.2009

Renault Koleos i Subaru Forester

26.08.2009

Audi TT RS

21.08.2009

Renault Thalia

19.08.2009

Toyota Avensis Wagon

17.08.2009

Peugeot 308 CC

12.08.2009

Hyundai Santa Fe

05.08.2009

Kia Soul

29.07.2009

Opel GT

20.07.2009

Seat Leon FR TDI

15.07.2009

Opel Astra GTC i Kia Procee'd

14.07.2009

Renault Grande Scenic 1.4 TCe Dinamique

08.07.2009

Citroen C1

01.07.2009

Carlsson Smart

26.06.2009

Kia Carnival 2.9 CRDi EX

24.06.2009

Nissan Qashqai +2

18.06.2009

Miloš Pavlović & Toyota iQ

17.06.2009

Renault Kangoo Be bop

17.06.2009

Ford Fiesta

12.06.2009

Hyundai i20 i Opel Corsa

11.06.2009

Subaru Impreza

10.06.2009

Renault Laguna Coupe

08.06.2009

Chevrolet Captiva

03.06.2009

Kia Pro_cee'd
4. deo - oprema

02.06.2009

Opel Agila

27.05.2009

Mercedes C180 Kompressor i C220 CDI

26.05.2009

Volvo XC60

20.05.2009

Hyundai iX55

19.05.2009

Ford Focus RS

18.05.2009

Mazda 6 1.8

13.05.2009

Škoda Superb

08.05.2009

Dacia Logan pick-up

06.05.2009

Toyota Avensis vs Honda Accord vs Mazda 6

04.05.2009

Dacia Sandero 1.5 dCi/85 Laureate

29.04.2009

Hyundai i30 CW

22.04.2009

Porsche Boxster S

17.04.2009

Citroen C6 2,2 HDi FAP/173 Exclusive

15.04.2009

Alfa Romeo MiTo

14.04.2009

Ford Ka

08.04.2009

Hyundai i10 vs Kia Picanto

03.04.2009

Mazda 2

01.04.2009

Mercedes-Benz GLK

27.03.2009

Honda Accord
1. deo - uvod

25.03.2009

Renault Megane 1.5 dCi Privilege

25.03.2009

Lexus IS

20.03.2009

Citroen C4

18.03.2009

VW Golf VI

16.03.2009

Renault Megane Coupe

11.03.2009

Jeep Wrangler vs Land Rover Defender

06.03.2009

Chevrolet Aveo GPL

04.03.2009

Maserati Quattroporte S

02.03.2009

Automobilske navigacije

26.02.2009

Mazda CX-7

25.02.2009

Volvo XC70

18.02.2009

Kia Procee'd
3. deo - servis i održavanje

13.02.2009

Renault Laguna Coupe

11.02.2009

Ford Fiesta

04.02.2009

Porsche Cayman S

03.02.2009

Peugeot Partner Tepee 1.6 HDi Outdoor

28.01.2009

Mercedes A160 CDI

22.01.2009

Citroen C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive

21.01.2009

Ford Mondeo SW 2.2 TDCi i Peugeot 407 SW 2.2 HDi

14.01.2009

Ferrari California

09.01.2009

Shuanghuan sCEO 2,4 4WD

05.01.2009

Dacia Sandero 1,6 MPI

02.01.2009

Kolica za pijacu

31.12.2008

Audi Q5 2,0 TDI

30.12.2008

Renault Kangoo 1,5 dCi i Citroen Berlingo 1,6 HDi

24.12.2008

Suzuki Splash 1,2 GS
3. deo - servis i održavanje

23.12.2008

Michelin Pilot Alpin 3

22.12.2008

Subaru Forester

18.12.2008

Ford Kuga, Renault Koleos i Toyota RAV4

10.12.2008

Maserati GranTurismo S

08.12.2008

Lexus RX400h

05.12.2008

VW Passat CC

04.12.2008

Renault Twingo RS Cup

03.12.2008

Seat Ibiza 1,6 16v

02.12.2008

Kia Pro Cee'd 1,6 CRDi
2. deo - vožnja

24.11.2008

Daihatsu Cuore 1.0 i Citroen C1

19.11.2008

Peugeot 308 SW 1.6 VTi Sport

05.11.2008

Fiat 500, Hyundai i10 i Suzuki Splash

04.11.2008

Audi RS6, Audi Q7 V12 TDI

03.11.2008

Kia - fabrika Zilina u Slovačkoj

29.10.2008

Renault Twingo GT

27.10.2008

BMW X6 xDrive 35D

24.10.2008

Peugeot 4007 2,2 i Toyota RAV4 2,2 D-4D

08.10.2008

Porsche 911 Carrera 4S

03.10.2008

Ford Galaxy 2,0 TDCi Ghia

01.10.2008

Honda Accord 2,4 Executive

29.09.2008

Renault Laguna GT 2,0T

24.09.2008

Citroen C4 Picasso 1,6 HDi i Mazda 5 2,0 MRZ CD

17.09.2008

Kia Pro Cee'd 1,6 CRDi
1. deo - uvod

16.09.2008

Subaru Legacy 2,0 D SW Club

10.09.2008

Dacia Logan 1.5 dCi/70 Laureate

03.09.2008

Kia Pro Cee'd 2.0 CRDi Sport

27.08.2008

Isuzu D-Max Crew LS 3,0 td

26.08.2008

Peugeot 308 RCZ

21.08.2008

Renault Koleos 2.0 dCi/150 4X2 Dinamique

20.08.2008

Citroen 2CV TPV

09.08.2008

Suzuki Splash 1,2
1. deo - uvod

30.07.2008

BMW X5 3,0d i VW Touareg 3,0 V6 TDI

22.07.2008

Honda Legend 3,5 V6

14.07.2008

Subaru Impreza 2.5 WRX

10.07.2008

Nissan GT-R

07.07.2008

Citroen C5 2,7 V6 HDI Exclusive

04.07.2008

Subaru Justy 1.0 S

26.06.2008

Mazda 2 1,5 / 103KS Pack Sport

19.06.2008

Ford Focus 2,0 TDCi i Peugeot 308 2,0 HDi

12.06.2008

Opel Corsa OPC 1,6

09.06.2008

Volvo V70 2,4D Summum

05.06.2008

Mitsubishi Lancer Evolution

03.06.2008

Dacia Sandero

29.05.2008

Pneumatici

23.05.2008

Renault Grande Modus 1,5 dCi Expression 105 KS

22.05.2008

SsangYong Kyron 2,7 CDi

21.05.2008

VW Passat 2,0 TDI Highline

16.05.2008

Volvo V50 2.0D R-Designe

15.05.2008

Nissan Qashqai 1,5 dCi Acenta Pack

08.05.2008

Toyota Auris 1,6 VVT-i
3. deo - zaključak

05.05.2008

Kia Picanto 1,1 Active

01.05.2008

Kia Sorento 2.5 CRDi/170 EX Shilton

17.04.2008

Mazda 6 MZR 2,0

15.04.2008

Ford Mondeo SW 2,0 TDCi i Renault Laguna Estate 2,0 dCi

10.04.2008

Toyota Land Cruiser V8 D-4D Luxury

04.04.2008

Peugeot 207 SW 1.6 VTi Outdoor

27.03.2008

Opel Astra Sedan 1,6

25.03.2008

Kia Cee'd SW 1,6 CRDi

20.03.2008

Škoda Fabia 1,4 16v Elegance
2. deo - zaključak

18.03.2008

Renault Clio Estate 1,5 dCi / 85 Dinamique

13.03.2008

Peugeot 207 SW 1,6 HDI Trendy

06.03.2008

Mazda 2

05.03.2008

Audi A4 2,0 TDI

03.03.2008

Citroen C4 1.6 BioFlex

28.02.2008

Renault Laguna 2,0 dCi

27.02.2008

Volvo C30 T5 Summum 230KS

21.02.2008

Opel Antara 2,0 CDTI

15.02.2008

Dacia Logan MCV 1.5 dCi/85 Laureate 7 sedišta

14.02.2008

Peugeot 308 na putevima šampanjca

07.02.2008

Volkswagen Multivan 2,5 TDI

05.02.2008

Renault Laguna 3 1.5 dCi 110 Expression

31.01.2008

Peugeot 308 1,6 HDi

29.01.2008

Kia Cee'd 1,6 CRDi 115 Activa

24.01.2008

Toyota Auris 1,6 VVT-i
2. deo - motor, menjač i donji prostor

23.01.2008

Subaru Impreza 2,0 R Sport

17.01.2008

BMW 530xd

17.01.2008

Audi A3 2,0 TDI Ambition

14.01.2008

Daihatsu Materia 1,5 16v

10.01.2008

Hyundai i30 1.6 CRDi/115 ks Pack Confort

03.01.2008

Ford Transit 3,2 TDCi/200 KS i Transit Sportvan 2,2 TDCi/140

27.12.2007

Citroen C6 2,7 HDi i Citroen DS 21 "Ajkula"

24.12.2007

Ford Focus CC 2.0 TDCi Titanium

20.12.2007

Porsche 911 GT3

18.12.2007

Nissan Tiida 1,8 Tekna

14.12.2007

Renault Twingo 1.2 GT

13.12.2007

Fiat 500 1,3 MultiJet 16v Sport

12.12.2007

Mercedes CLS 320 CDI

07.12.2007

Ford Ranger 2.5 XLT Super Cab 4X4

06.12.2007

Seat Altea Freetrack 2,0 TDi

05.12.2007

Opel Corsa 1,7 CDTI Cosmo
3. deo - zaključak

04.12.2007

Volvo S80 3.2 AWD Summum

29.11.2007

Ferrari F430 Scuderia

23.11.2007

Pariski bicikli - Velib

22.11.2007

Kia Sportage 2,0 CRDi i Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4WD Pack Luxe

15.11.2007

Citroen C-Crosser

08.11.2007

Toyota Auris 1,6

07.11.2007

Renault Kangoo 2

30.10.2007

VW Caddy Combi 1,9 TDI

26.10.2007

Ford S-Max 2.5 T Titanium

25.10.2007

Opel Corsa 1,7 CDTi Cosmo
2. deo - donji postroj i pogon

19.10.2007

Renault Megane RS 2.0 dCi/175 ks Luxe

18.10.2007

Peugeot 207 CC 1,6 HDi Griffe

11.10.2007

Honda Civic sedan 1,8 i-VTEC SE

10.10.2007

Volvo C70 D5 Summum

04.10.2007

Škoda Fabia 1,4 MPI Confort
1. deo - uvod

04.10.2007

Gumpert Apollo

26.09.2007

Fiat Bravo 1,9 MJ 16v 150KS

21.09.2007

Kia Carens 2,0 CRDi / Renault Grand Scenic 1,9 dCi

20.09.2007

Citroen C4 Grand Picasso 2,0 HDi Exclusive

13.09.2007

Dodge Nitro 2,8 CRD

12.09.2007

Ford Mondeo 2,0 TDCi Trend Plus

10.09.2007

Renault Twingo 1,5 dCi Initiale

06.09.2007

Hyundai i30 1,4 Comfort

04.09.2007

Opel Corsa 1,7 CDTi

29.08.2007

Peugeot 1007 1.6 HDi Spoty Pack

23.08.2007

Alfa Romeo 159 V6 3,2 JTS Q4

22.08.2007

Renault Modus 1.2 16v/100 ks Alyum

16.08.2007

Hyundai Sonata 2,0 CRDI Pack Luxe

09.08.2007

Toyota Corolla 1,6 VVT-i

07.08.2007

Mazda MX-5 1,8 Coupe-Roadster

02.08.2007

Ford C-Max

26.07.2007

Honda CR-V 2,2 CTDi

20.07.2007

Hyundai Tucson 2.0 CRDi 4WD Pack Luxe

19.07.2007

Hyundai Grandeur 2,2 CRDI

13.07.2007

Mercedes C280

11.07.2007

Stabilna situacija

09.07.2007

Mini Cooper S

03.07.2007

Peugeot 407 V6 2.7 HDi Feline

27.06.2007

Citroen Jumpy 2,0 HDI Combi Confort / 9 sedišta

20.06.2007

Subaru Outback 3,0R

13.06.2007

Toyota Hilux 3,0 D-4D i Mutsubishi L200 2,5 DI-D

08.06.2007

Volvo V50 1,8 Flexifuel E85 Summum

06.06.2007

Ford S-Max 1,8 TDCi/125 KS Trend

30.05.2007

Isuzu D-Max Crew Cab LS 3,0

25.05.2007

Dacia Logan MCV 1,6 16v / 7 sedišta

23.05.2007

Peugeot 207 1,6 THP/150 KS

16.05.2007

Toyota Auris 1,4 D-4D

11.05.2007

Audi TT 3,2 Quattro

04.05.2007

Subaru B9 Tribeca 3,0R

02.05.2007

Suzuki Swift 1,3 GS

28.04.2007

Daihatsu Trevis 1,0

25.04.2007

SsangYong Rexton II Prestige Plus 2,7 XVT

24.04.2007

Jeep Wrangler i Jeep Willys

19.04.2007

Hyundai Coupe 2,0 Pack Luxe

18.04.2007

Škoda Fabia II 1,4

16.04.2007

Renault Clio 2,0 16v Dynamique

11.04.2007

Nova Fabia

07.04.2007

Peugeot 307 1,6

04.04.2007

Toyota Avensis 2,0 D-4D Luna

03.04.2007

VW Jetta 2,0 TDI Confortline

02.04.2007

Toyota Yaris 1,3
3. deo - zaključak

30.03.2007

Škoda Roomster 1,4 TDI

26.03.2007

Mazda 6 2,0 MZR-CD Elegance

21.03.2007

Jeep Trailhawk Concept

13.03.2007

Renault Megane Coupe GT 2,0 dCi / Volvo C30 2,0 D

07.03.2007

Citroen Picasso 1,6 HDi BMP6 Pack Ambiance

28.02.2007

Mazda 5 2,0 MRZ-CD 110 KS Elegance

21.02.2007

Opel Vectra GTS 2,0 Turbo
2. deo - motor

16.02.2007

Nissan Micra C+C 1,6 automatik

14.02.2007

Ford Transit Van 330 SWB

13.02.2007

Volvo S40 D Summum

07.02.2007

Renault Clio RS 2,0

31.01.2007

Jeep Compass 2,3 i Suzuki Grand Vitara 2,0

25.01.2007

Fiatom Grande Punto 1,2 Dynamic na putevima Andaluzije

24.01.2007

Toyota Yaris 1,3 VVT-i Sol
2. deo - motor i ponašanje u vožnji

20.01.2007

Citroen C4 Picasso sa 5 sedišta

09.01.2007

Dacia Logan 1.6 16V/105 KS

03.01.2007

Mazda 3 2,3 MPS

02.01.2007

Mali automobili

28.12.2006

Opel Vectra GTS 2,0 Turbo
1. deo - uvod

25.12.2006

Mazda 3 1.6 MZ-CD Perfomance

13.12.2006

Citroen C4 1.6 HDi BMP6 Exclusive

29.11.2006

Porsche Cayenne S 4,5 V8

23.11.2006

Toyota Yaris 1,3 VVT-i

21.11.2006

Jeep Grand Cherokee 3,0 CRDI i Range Rover Sport TD

20.11.2006

Nissan Note 1,5 dCi/86 KS Acenta

15.11.2006

Ford S-Max 2,0 TDCi Titanium

01.11.2006

Renault Laguna Estate 2,0 dCi i Peugeot 407 SW 2,2 HDi

25.10.2006

Chevrolet Lacetti
3. deo - zaključak

24.10.2006

Range Rover Sport TD V6 HSE

19.10.2006

Super test polovnjaka:
Renault Megane sedan 1.5 dCi/100 KS

18.10.2006

Peugeot 207 1,6

17.10.2006

Ford Focus ST

12.10.2006

Renault Megane CC 2.0 dCi/150 KS Sport

12.10.2006

Toyota Avensis Wagon 2,2 D-4D
3. deo - servis

09.10.2006

Daihatsu Copen 1,3 VVT

27.09.2006

Renault Megane 2,0 dCi

26.09.2006

Chevrolet Lacetti 1,4 SE
2. deo - enterijer

25.09.2006

Hyundai Santa Fe

22.09.2006

Citroen C-Metisse

20.09.2006

Dodge Caliber 2,0 CRD SXT

14.09.2006

Citroen C5 2.2 HDi 173 KS FAP Exclusive

13.09.2006

Daihatsu Cuore 1.0 X

06.09.2006

Renault Espace 2,0 dCi FAP i Peugeot 807 2,2 HDi FAP

16.08.2006

Ford Focus Wagon 1,6
3. deo - zaključak

07.08.2006

Citroen C6 V6 2,7 HDi FAP Exclusive Pack Lounge

02.08.2006

Dacia Logan 1,5 dCi

31.07.2006

Peugeot 207 1.6 HDi 90 KS Sport

19.07.2006

Peugeot 207 1,6 16V i Renault Clio 1,6 16V

12.07.2006

Daihatsu Terios 1,5 Sport

05.07.2006

Ford Fiesta ST 2,0

04.07.2006

Chevrolet Lacetti 1,4 SE
1. deo - uvod

29.06.2006

Renault Modus 1.5 dCi/105 KS Confort

28.06.2006

Honda Civic 2,2 i-CDTi

27.06.2006

Ford Fiesta S 1.6 TDCi

21.06.2006

Seat Ibiza 1,4

20.06.2006

VW Jetta 1,9 TDI i Renault Megane Sedan 1,5 dCi

19.06.2006

Škoda Octavia 2.0 RS

14.06.2006

Toyota Avensis Wagon 2,2 D-4D
2. deo - enterijer

13.06.2006

Renault Grande Scenic 2.0 dCi 150 KS Luxe Dinamique

07.06.2006

Opel Zafira 1,9 CDTI OPC Line

06.06.2006

Ford Focus 1,6 Wagon
2. deo - enterijer

05.06.2006

Citroen C2 1.4 16V Stop&Start

31.05.2006

Hyundai Accent 1,5 CRDi

30.05.2006

Renault Clio 1.4 16V Luxe Privilege

22.05.2006

CITROEN PICASSO 1.6 HDi/92 KS Pack

10.05.2006

Renault Megane 2,0 RS Luxe i Ford Focus ST 2,5T

09.05.2006

Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Limited
2. deo - pogon i održavanje

08.05.2006

Peugeot 1007 1.6e 2-Tronic Sporty Pack

03.05.2006

Toyota RAV4 2,2 D-4D Executive

02.05.2006

Ford Fiesta 1.6 TDCi Ghia

26.04.2006

Uporedni test:
Citroen Berlingo 1.6 HDi/75 i Renault Kangoo 1.5 dCi/70

19.04.2006

VW GOLF V 1,9 TDI 4Motion

18.04.2006

Dacia Logan 1.5 dCi Laureate Pack

12.04.2006

Toyota Avensis Wagon 2,2 D-4D

07.04.2006

Toyota Yaris 1,3 Sol

06.04.2006

Peugeot 407 1.8i 16V 125 KS Confort

05.04.2006

Peugeot 407 Coupe 2,7 V6 HDi Sport Pack

31.03.2006

Renault Vel Satis 2.2 dCi Privilege

29.03.2006

Francuska posla

22.03.2006

Renault Megane 1,5 dCi
5. deo - zaključak

17.03.2006

Savremeni dizeli i loše gorivo

15.03.2006

Renault Megane 2,0 dCi

14.03.2006

Peugeot 407 Coupe 3.0 V6 Pack

08.03.2006

VW Polo 1,9 TDI Carat

07.03.2006

Ford Focus C-MAX 1.6 TDCi/90 KS

01.03.2006

Suzuki Swift 1,3

28.02.2006

Uporedni test:
Citroen C4 1.6 HDi i Ford Focus 1.6 TDCi

23.02.2006

Fiat Grande Punto 1,4 8V Dynamic

21.02.2006

SEAT LEON 2.0 TDI Stylance

15.02.2006

Toyota Hilux 2,5 D-4D i Isuzu D-Max 3,0 TD

09.02.2006

VW Fox 1.4 TDi 70 Pack Confort

08.02.2006

Peugeot 1007 1,4

07.02.2006

Renault Megane 1,5 dCi
4. deo - vozne osobine

02.02.2006

Ford Fusion Plus 1.6 TDCi

01.02.2006

Citroen C3 1,6 HDi i Renault Clio 1,5 dCi

26.01.2006

Renault Laguna Estate 2.0 dCi Initiale

26.01.2006

Mercedes Benz B 200 Turbo

24.01.2006

Peugeot 307 2.0 16V/180 KS Feline

19.01.2006

Škoda Octavia Combi 4x4 1,9 TDi

16.01.2006

Renault Megane 1,5 dCi
3. deo - enterijer

04.01.2006

Nissan Xterra

03.01.2006

Peugeot 307 CC 2,0 HDi Pack Sport

29.12.2005

Citroen C-SportLounge

27.12.2005

Peugeot 107 1,4 HDi Trendy

16.12.2005

Toyota Aygo 1,0

09.12.2005

Nissan Micra 1,2

05.12.2005

VW Passat 1,9 TDi Confort

02.12.2005

Citroen C1 1,4 HDi Pack

29.11.2005

Seat Leon 2,0 TDI

24.11.2005

BMW M6

21.11.2005

Ford Focus SW 1,6 TDCi Ghia

11.11.2005

VW Fox 1,2 Confort

10.11.2005

Renault Megane 1,5 dCi
2. deo - karoserija

04.11.2005

Citroen C5 Break 2,0 HDi i Renault Laguna Estate 2,2 dCi

28.10.2005

BMW 750 Li

27.10.2005

Peugeot 407 SW 2,0 HDi

20.10.2005

Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Limited

18.10.2005

Dacia Logan 1,4 MPI

10.10.2005

Hyundai Tucson 2,0 CRDi

07.10.2005

Citroen C4 1,4 16V Coupe VTR

04.10.2005

Chevrolet Spark 0,8

29.09.2005

Toyota Corolla 1,4 D-4D

26.09.2005

Honda Jazz 1,4

26.09.2005

Nissan Pathfinder 2,5 dCi

23.09.2005

Ford Fiesta 2,0 ST

20.09.2005

Honda Civic 1,6 16V

06.09.2005

Tigar Prima

31.08.2005

Daihatsu Sirion 1,3 X

30.08.2005

Seat Altea 1,6 Stylance

26.08.2005

Renault Megane 1,5 dCi

26.08.2005

Audi A4 2,0 TDI

25.08.2005

Renault Scenic 1,6 16V GPL

24.08.2005

Peugeot 107 1,0 Trendy

23.08.2005

Kia Cerato 1,5 CRDI

09.08.2005

Renault Trafic Generation 2,5 dCi Privilege

01.08.2005

VW Golf Plus 1,9 TDI Comfort

26.07.2005

Jeep Grand Cherokee 5,7 HEMI

19.07.2005

Ford Fiesta 1,6 TDCi Ghia

05.07.2005

Toyota Yaris 1,3 VVT-i Rhythm'n'Blues

30.06.2005

Nissan X-Trail

27.06.2005

Honda Jazz 1,4 i Mitsubishi Colt 1,3

23.06.2005

Renault Laguna 2,0 GT

23.06.2005

Peugeot 1007 Vitamine

20.06.2005

Citroen C3 Pluriel 1,4 HDi

10.06.2005

Peugeot 607 2,7 V6 HDi Signature

06.06.2005

Isuzu D-MAX 3,0 TD Crew Cab

27.05.2005

BMW 320i i 320d

25.05.2005

VW Golf V GTI

20.05.2005

Seat Toledo 1,9 TDI Reference

13.05.2005

Citroen C3 1,4 16V Sensodrive Stop/Start

06.05.2005

3000 km sa Renault Espace 2,2 dCi Aluminium

26.04.2005

Škoda Octavia Combi 1,9 TDi

22.04.2005

Honda Jazz 1,4

21.04.2005

Audi A6 3,0 TDI Quattro

29.03.2005

Citroen Xsara Picasso 1,6 HDi 16V

25.03.2005

Ford Mondeo 2,2 TDCi Clipper Titanium

22.03.2005

Peugeot 307 1,6 HDi i Renault Megane 1,5 dCi

18.03.2005

BMW X3 3,0d

15.03.2005

Citroen C4 1,6 HDi 92 KS Pack

11.03.2005

VW Caddy Life 1,9 TDi

02.03.2005

Peugeot 307 SW 2,0 HDi i Ford Focus C-Max 2,0 TDCi

28.02.2005

Seat Altea 2,0 TDi

23.02.2005

Toyota Prius 1,5

17.02.2005

Honda Jazz 1,4

14.02.2005

Mitsubishi Colt 1,3

11.02.2005

Peugeot 407 2,2

07.02.2005

Seat Ibiza Cupra 1,9 TDi / 160 KS

02.02.2005

VW Golf 1,9 TDi / 90 KS Confort

31.01.2005

Nissan Micra 1,2

25.01.2005

Citroen Xsara Picasso 1,6 HDi 16V

24.01.2005

Citroen C5 1,6 16V i 1,6 HDi

20.01.2005

Dacia Logan 1,6 MPI

15.01.2005

Renault Modus 1,4 16V Luxe Privilege

10.01.2005

Ford Focus 1,6 Ti-VCT Titanium

05.01.2005

Mercedes G55 AMG

31.12.2004

Toyota Land Cruiser 3,0 D-4D

29.12.2004

Škoda Octavia 2,0 TDi Ambiente

22.12.2004

Mitsubishi Outlander, Nissan X-Trail i Toyota RAV4

22.12.2004

Honda Jazz 1,4

22.12.2004

Citroen Xsara Picasso 1,6 HDI 16V 110 KS

23.11.2004

Honda Jazz 1,4

22.10.2004

Citroen Xsara Picasso 1,6 HDi 16V 110 KS

21.09.2004

Chrysler 300C

15.11.2004

Opel Corsa 1,3 CDTi

30.11.2004

BMW 645 Ci

16.10.2004

Peugeot 407 SW 1,6 HDi

21.10.2004

Fiat Idea 1,4

24.10.2004

Toyota Corolla 2,0 D-4D

28.10.2004

Peugeot 307 CC 2,0 16V

31.10.2004

Porsche Carrera 911 S

3.11.2004

Mitsubishi Outlander 2,0

8.11.2004

Aston Martin DB9

11.11.2004

Fiat Panda 1,2

12.09.2004

Citroen C3 X-TR 1,4 HDi 92 KS

15.09.2004

VW Polo 1,9 SDi

22.09.2004

Hyundai Tucson

25.09.2004

Peugeot 206 1,4 HDI

1.10.2004

RENAULT Megane 2,0 RS

10.08.2004

MERCEDES-BENZ C180 Kompressor

14.08.2004

HONDA FR-V

19.08.2004

FORD Fusion+

24.08.2004

ŠKODA Octavia 1,9 TDI

29.08.2004

BMW 760 Li

2.09.2004

CITROEN Xsara Picasso 1,6 HDi 16V Exclusive

8.07.2004

HONDA Civic Sedan 1,6 ES AT

12.07.2004

RENAULT Grand Scenic 1,5 dCi/100 KS Luxe Privilege

17.07.2004

SEAT Cordoba 1,9 TDi Sport

22.07.2004

TOYOTA Corolla Verso 2,0 D-4D

27.07.2004

MERCEDES-BENZ SLK 200 Kompressor

3.06.2004

LOTUS Elise 111R

10.06.2004

TOYOTA Corolla Wagon 1,6

18.06.2004

AUDI A3 2,0 TDi

13.05.2004

CITROEN C2 1,1

27.05.2004

FORD Focus C-Max 1,8 Trend

4.04.2004

TOYOTA Avensis D-CAT

9.04.2004

RENAULT Kangoo 4x4 1,9 dCi Privilege

14.04.2004

MAZDA 3 Sport

19.04.2004

FIAT Idea 1,3 JTD

24.04.2004

SEAT Leon 1,9 TDI

3.05.2004

BMW X3 3,0i

3.03.2004

RENAULT Clio Sport

8.03.2004

MERCEDES E320 4MATIC Avantgarde

13.03.2004

HONDA CR-V

17.03.2004

TOYOTA RAV4 2,0 D-4D Executive

22.03.2004

ŠKODA Fabia RS 1,9 TDi 130

27.03.2004

CHRYSLER PT Cruiser Cabrio

31.03.2004

LAMBORGHINI Gallardo

2.02.2004

VOLVO S60 2,4 D Summum

9.02.2004

SAAB 9-5 Wagon

16.02.2004

RENAULT Laguna 1,6 16V GPL Expression

23.02.2004

OPEL Vectra Caravan 3,0 CDTI

5.01.2004

HONDA Accord 2,4 Executive

11.01.2004

MITSUBISHI Lancer

19.01.2004

VW Beetle Cabrio

26.01.2004

MAZDA 3 1,6i

2.12.2003

VW Touran 1,9 TDi Comfort

9.12.2003

RENAULT Megane Coupe Cabrio 2,0

16.12.2003

SUZUKI Ignis 1,5

23.12.2003

PEUGEOT Partner 1,9 D

30.12.2003

CHEVROLET Corvette V8 5,7

1.11.2003

RENAULT Megane Grand Tour i Megane Sedan

5.11.2003

ROLLS-ROYCE Phantom

12.11.2003

CHRYSLER Sebring 2,7 LE

19.11.2003

FORD Tourneo Connect 1,8 TDCi

26.11.2003

FIAT Panda

4.10.2003

LEXUS RX 300

7.10.2003

SMART Roadster Coupe

11.10.2003

MERCEDES SL 55 AMG

14.10.2003

RENAULT Trafic 2,5 dCi 16V Passenger

18.10.2003

FORD Fusion 1,4 TDCi

21.10.2003

MINI One D

27.10.2003

FORD Focus C-Max

28.08.2003

CITROEN Pluriel 1,4i

2.09.2003

OPEL Meriva 1,6

6.09.2003

DAIHATSU Copen

12.09.2003

FIAT Stilo 1,8

16.09.2003

NISSAN 350 Z

19.09.2003

CHRYSLER Crossfire

27.07.2003

RENAULT Scenic II

31.07.2003

OPEL Signum 3,2 V6

4.08.2003

MERCEDES Vito i Viano

8.08.2003

DAEWOO Nubira II

12.08.2003

FIAT Doblo Cargo 1,9 DS High Roof

17.08.2003

PEUGEOT 807 3,0 V6 SV Pullman

22.08.2003

BMW Z4 3,0i SMG

27.06.2003

ALFA ROMEO 156 2,4 JTD

4.07.2003

HYUNDAI Getz 1,4

13.07.2003

ŠKODA Octavia Combi 1,8T RS Pack Sport

20.07.2003

FORD Streetka

26.05.2003

RENAULT Megane Coupe 1,5 dCi

1.06.2003

SEAT Alhambra 1,9 TDI

7.06.2003

TOYOTA Corolla Verso 1,6

11.06.2003

PEUGEOT 307 Break 1,6 16V XT

16.06.2003

AUDI A3

20.06.2003

OPEL Meriva

25.04.2003

LANCIA Thesis 2,4

30.04.2003

HYUNDAI Terracan 2,9 CRDI

6.05.2003

SEAT Cordoba 1,9 SDI Stella

13.05.2003

PEUGEOT Partner Ushuaia Grand Raid 1,6 16V

18.05.2003

TOYOTA Avensis Wagon 1,8 VVT-i

25.03.2003

FORD Fiesta Coupe 1,6 Trend

2.04.2003

SSANGYONG Rexton

14.04.2003

MITSUBISHI Pajero 3,2 DI-D

1.03.2003

CITROEN C8 2,2 16V HDi

11.03.2003

FORD Focus ST 170

5.02.2003

RENAULT Espace 1,9 dCi Authentique

14.02.2003

FORD Mondeo ST220

11.01.2003

TOYOTA Land Cruiser 3,0 D4-D

17.01.2003

SAAB 9-3 2,0t

21.01.2003

CITROEN Berlingo

26.01.2003

ALFA ROMEO 147 GTA

10.12.2002

RENAULT Kangoo 1,5 dCi 80 KS

21.12.2002

SUBARU Forester 2,0X AWD

26.12.2002

ŠKODA Superb 1,9 TDi Classic

4.01.2003

NISSAN 350 Z

12.11.2002

RENAULT Megane II

20.11.2002

HONDA Accord

3.12.2002

MAZDA 6 Sport

11.10.2002

FORD Fiesta 1,4 TDCi

18.10.2002

FERRARI Enzo Ferrari

25.10.2002

DAEWOO Kalos

31.10.2002

AUDI RS6 Avant

4.11.2002

MERCEDES SL 500

26.09.2002

PEUGEOT 307 SW 2,0 HDi

6.10.2002

KIA Sorento

29.08.2002

OPEL Vectra GTS

29.08.2002

VW Polo 1,2 6V

3.09.2002

zvezdan
09.1.2017 13:44
11
12

E pa bata Pavle, kada se tebi, očigledno, toliko dopao neki model, onda to mora da je to. Ostavlja utisak bez greške. U ovoj klasi, jedina dilema bi bila Peugeot ili Chr. U stvari, nema dileme, obzirom na životnu dob, Peugeot, ali ovaj model mu je baš, baš blizu. Pozz svima

Ja
09.1.2017 13:46
25
7

Konacno Toyota sa stavom i upecatljivo-dopadljivim dizajnom. Samo su im cijene paprene.

Hans
09.1.2017 13:50
17
11

55 puta sam "obrnuo" slike. Kakav auto mati mila... Vozio bih ga pa da ima i motorcic od 800 ccm i 44 kW.

marko
09.1.2017 14:40
14
6

dobar auto, odlican. mala ispravka, ovo je konkurent, po dimenzijama. mazdi cx3, a ne cx5.

moron
09.1.2017 14:44
34
23

Koliko je visoka ona osoba što je fotografisana na zadnjem sedištu?

Da li je vozilo "za preporuku" ili ne za tih 27.100 eura, stvar je "slobode ocene i procene".
Ali, generalno, mislim da je u ovom tekstu suviše superlativa, koji ne mogu imati osnov u iole racionalnom pristupu pitanju kupovine kola u toj klasi. Baš je preterano sa tim pohvalama.
Šta mu je "plus"?
To što je "neobičan" dizajn ? Vauuuu!
To što ima veći gepek nego nissan kaškaji ? Mislim da ima vozila u tom segmentu sa daleko većim gepekom nego kaškaji.
"Ovo" traže "mladje porodice"? Možda kao "treće vozilo" ...
I onaj C stub "debljine" jednog metra? Kamera za vožnju unazad će da reši bezbednosne nedostatke koje to za sobom nosi čak i u gradskoj vožnji unapred? To će da reši samo "66 kamera" ...
Ovde se neko debelo sa razumom razišao.

N
09.1.2017 14:45
15
3

Jedina zamerka bi mu bila sto nema 4x4 bez cvt-a koji je skup. Zajedno kostaju paprenih 6.000E!, a cvt je sam 3.300E. I osnovna verzija ima brdo opreme, samo joj nedostaje 4x4 da bi bila potpuna i cena gore za ne vise od 1-2.000E. Bas steta! Fantasticno izgleda!

Pavle Barta
09.1.2017 15:20
16
13

@zvezdan

Svaka čast pežou, ali ovaj auto je toliko bolji "na volanu", da lično ne bih razmišljao ni trenutak. ;-)

Pavle Barta
09.1.2017 15:27
17
9

@marko

Mazda CX-3 je krosover B segmenta (platformu deli sa Mazdom2), C-HR je krosover C segmenta (platformu deli sa Priusom). Mazda CX-5 je krosover C segmenta (platformu deli sa Mazdom3).

C-HR i Mazda CX-5 pripadaju kategoriji kompaktnih krosovera bez obzira na nešto različite dimenzije, dok je CX-2 u klasi subkompakt krosovera.

Pozdrav

Pavle Barta
09.1.2017 15:30
8
1

CX-3, pardon

serpico
09.1.2017 15:46
12
4

e ovako dizajnirajte sljedeci auris i corollu i mislim da bih onda razmislio o toyoti!Ali samo da su jos malo jeftiniji!

Tulipan
09.1.2017 16:05
17
8

Malo brkamo upečatljivost i ljepotu..Ovaj automobil je UPEČATLJIV, i zaista ne bi trebalo ići dalje od toga, pogotovu ako obratimo pažnju na zadnji kraj, pobogu dizajner kao da se takmičio koliko auto može da ima linija o.O A o malim turbo benzincima u relativno "velikom" automobilu neću ni da raspravljam..Cijena jedino mi se čini ok

xn
09.1.2017 18:03
11
3

jel samo meni ovaj auto pozadi potpuno isti kao honda civic ili jos neko to misli :)
na prvi pogled je vrlo cudno da ne kazem nesto drugo, ali sto ga vise cinim sve mi je zabavniji i atraktivniji, ali za mene licno izbor agregata je potpuno pogresan, ja sam vise za dizele i atmosferske motore :)

BB
09.1.2017 19:15
18
8

@tulipan
Već sam mislio da sam ja zalutao na neli turbo folk planet gdje se sangjong veliča kao vrhunac dizajna, hvala ti što si me "uštinuo"...

Jedno pitanje: dali će ovu LED traku od vrata preko instrument table i panela da maknu kad prođe Nova godina?

aca
09.1.2017 19:17
11
9

video sam juce isti ovakav, ista i boja....Kako izgleda, za ne poverovati....( naravno u poz smislu)

Hondafun
09.1.2017 19:23
13
8

tko nije klaustrofobičan, kad sjedne u ovu Toyotu postat će klaustrofobičan!

Hans
09.1.2017 19:52
10
1

BB To nije LED traka, to je obicna plasticna lajsna, ali u drecavo plavoj boji. Naravno da ne svijetli. :) Pogledajte na YouTube prezentaciju i pojasnjenje. Takodje, moze doci i u drugoj boji.

serpico!
09.1.2017 20:01
13
4

xn ne cini se samo tebi!Ista stop led pozadi kao i novi civic,ovo jeste wow efekt dizajn ali i takav dizaj brzo bljedi a ipak je od toyote pohvalno da osluskuje bilo javnosti i pokude na njihov dosadno -konzervativn dizajn koji se valjda samo moze svidjeti amerikancima!Auto je atraktivan i nije ruzan poput nisana jukea ali je cudno sklepan!Ok je polozaj za volanom ,cak sportski ali covjece kad krenes ici u rikverc majke ti mile,prije bi sa podmornicom lakse parkirao unazad ili polukruzno se okrenuo!Pa koliko su ono kriminalno mala stakla na zadnjim vratima a kad pogledas unazad neznam sto zapravo nevidis a ne vidis!jbg.nemozes imat i ovce i novce!A iskreno nije bas povoljna ova toyota ,cak bih se usudio reci da je skupa ko lexus a ponuda motora nije povoljna za prosjecnog europskog kupca koji i dalje stuje T dizel!Barem ja tako razmisljam!

kalabaster
09.1.2017 20:03
16
2

meni vuce kao neko high tech malo borbeno vozilo a la batmobil!

Djuka
09.1.2017 20:54
10
3

Sad gledam na mobile.de ,cene pocinju od 19.900 sa porezom. Zasto je ovde 24.000?

LAcity®
09.1.2017 22:29
10
3

Da nije kao bunker pozadi bio bi extra!
U poredjenju sa Dzukcom ili Honda-hibrid-CRV-om, ipak je skulptura

Japanautofan
09.1.2017 23:06
13
1

Prvi put da se ne spominje pouzdanost i trajnost Toyote nego se raspravlja o dizajnu ?
Cekam samo da se pretvori u nekog transformersa :)))

Peki
09.1.2017 23:11
24
6

@Pavle druze, sto ljudi, sto cudi i sto ukusa! Ne mogu se sloziti sa tobom po pitanju stila, nalazim da je previse nabudzen i kao takav bice demodiran za par godina. Mozda gresim, ali Toyote nikako ne mogu da svarim... Pre par dana sam vozio novi RAV Hybrid (uporedio sam ga sa Kiom Niro Hybrid) , boze koji kic u unutrasnjosti i plastika kao kod jeftinih kineskih igracki. Tako nesto moze da prode samo kod kupaca u USA ili Japanu, operisanim od dobrog ukusa...
O "osecaju" za upravljacem ne mogu govoriti jer nisam vozio C-HR, ali izmedu njega i Peugeota 3008, za mene nema oklevanja; Peugeot! U Evropi, siguran sam da ce ovaj imati deset puta vecu prodaju, pa i u Srbiji. Nase razlicito videnje samo dokazuje koliko smo mi "testeri" ponekad podlozni subjektivnom ocenjivanju, i koliko je vazna razmena misljenja u komentarima. Moj komentar je iz ugla obicnog citaoca, dakle Pavle nema ljutnje :-))
Pozzz
Pozzz

Milan
09.1.2017 23:33
14
2

Vozim i volim Toyotu a ocigledno je da je ovaj model najzad uzburkao strasti. Po meni najoriginalniji dizajn jos od civica svemirca, ali ne toliko uspesan, nekako nije dovoljno fluidan. Verovatno je dizajn i osnovni adut za uspeh uz lepu i kako kazete kvalitetnu unutrasnjost. Preglednost unazad uopste nije mana kada imate pomoc senzora i kamere
A sad malo o manama:
Ovo je verovatno vise auto za dobrostojece samce nego za porodice. Porodice ipak vise gledaju prakticnost. Kazete da je konkurent CX-5, ali to znaci da je u klasi RAV4 iako ne ciljaju iste kupce. Ja bih najpre rekao da je naslednik druge generacije RAV4 i da se obraca istim kupcima. Svi vlasnici druge generacije RAV-a koje znam bile su zene uspesnih biznismena.
Motorizaciji ne fali samo dizel motor, nego bilo kakav prihvatljiv motor. Ovakav auto je za izlazak iz naseljenog mesta isto koliko i smart. Imao sam 6 meseci turbobenzinca, nemojte ga hvaliti molim vas. Lepo ste napisali da trosi preko 8 a ode lako preko 10, ja bih dodao da sam siguran da ga izvan grada necete spustiti ispod 10 osim da se vozite iza nekog yuga. Hybrid bi mozda bio dobar ali uparen sa jacim benzincem i vecom autonomijom na baterije.
Toyota nema dobar automatski menjac za ovakav auto.
S obzirom da su uspesni juke i mokka, kao cudno dizajnirani automobili bez ikakvih upotrebnih vrednosti u odnosu na ulozene novce, nema razloga ni C-HR da podbaci, vise obecava od urban crusera, ako se neko uopste seca tog modela.

Pavle
09.1.2017 23:35
9
10

@Peki

Naravno da nema ljutnje. :-) S obzirom na to da sam vozio jedan za drugim 3008 i C-HR, za mene nema nikakve dileme, ali u korist Toyote. :-D Razumem te u potpunosti jer 3008 je penzionerski auto, "ljuljaška". C-HR je ipak za nas "mlađe". ;-)

P.S. U C-HR-u je sve meko na dodir. ;-)

Rade
10.1.2017 00:19
7
4

Ovaj tekst ima dve ozbiljne greske. Cena početnog modela je 20 000, a ne 24 000 evra. I nije tezak 1500 vec 1380 kila.

Peki
10.1.2017 09:08
16
4

@Chere (dragi) Pavle, ne kaze se uzalud mladost ludost...
Mi stariji, mada je sve to jako relativno, jer najvazniji je duh, vise volimo smirenije linije, udobnost, preglednost i prostranost. U svakom malo ozbiljnijem poredenju, Peugeot 3008 bi pocistio ovu Toyotu na svim poljima....
No resicemo to sutra u redakciji uz kafu i rakiju, vidi sa Pirom da donese onu ljutu dunju, koju cuva za specijalne prilike... Ako imas veze, vidi i da malo rasciste put od BG do NS, pa ako moze i pistu, da ne zavrsim "karijeru" u cituljama, hahahaha.
Ajd uzdravlje

chicha
10.1.2017 09:32
4
1

@rade

Pogledaj sta pise u tabeli i sta je tojota navela, a c-ult oprema kreće od 24.000, ovaj jos ima dodatne opreme.

Pavle
10.1.2017 09:38
7
11

@Peki

Druže moj, ja sam vozio oba modela, ti si C-HR video samo na slici. :-) Prema tome, ne znam na osnovu čega si doneo svoj sud, sem na osnovu nekih predrasuda. Ja nemam predubeđenja u odnosu na Toyotu ili Peugeot. Mislim, napravio si takvu grešku u koracima... Ne znam samo šta ti znači to "počistio na svim poljima"??? :-))))) Mislim, samo mogu da se nasmejem na tvoju "konstataciju". Nemoj iznositi mišljenje o modelu kojeg nisi vozio, neprofesionalno je.

pozz :-)

Ucha
10.1.2017 10:12
7
4

@Peki A Bruce Lee bi pocistio Chuk Norisa, Tajson bi pocistio Alija, a moj tata bi pocistio Djokinog tatu, samo da mu kazem sto me dirao prekjuce.:)

Peki
10.1.2017 10:27
11
5

@Chere Pavle, kao sto rekoh resicemo "problem" uz kafu i rakiju :-))

Vozio ili ne vozio, Toyote, Moje misljenje je zasnovano na osnovu svih drugih do sada vozenih Toyota, kao sto je navedeni RAV4 Hybrid od pre neki dan. Peugeot 3008 je daleko polivalentnije vozilo, estetski uspesnije i prilagodenije evropskim kupcima, barem ja tako mislim. Bas cu uzeti jedan kada se vratim iz Srbije, i to sa benzonskim 1.2 PureTech130, tek za dusu....

Nego da li ta "tvoja" Toyota ima Atkinsonov motor, kao i sve ostale, koji ne moze da razvije istu snagu kao klasican termicki motor? KOd Peugeota iz iste zapremine razvija 130 KS, uz znatno veci obrtni momenat. Drugo, ono sto ti nazivas "ljuljuskanje", kod 3008, po meni je savrsen odnos ponasanje na putu/udobnost. Trece, unutrasnji prostor je superiorniji kod Lava, posebno prtljaznik. Ukoliko ni jedan ni drugi nemaju integralni pogon, Peugeot ipak moze da racuna na Grip Controla (prebacuje obrtni momenat na tocak koji ima bolji kontakt sa podlogom i poseduje mikst gume, sto dobre dode u aktuelnim uslovima, zae ne?), ne i CH-R. Uostalom, pustimo citaoce i pre svega kupce da daju svoj sud do kraja godine. Kao sto sam se kladio da ce Nole da odere onog usranog engleza Marija, tako se i sad kladim da ce 3008 postici neuporedivo veci uspeh u Evropi

Znaci ne radi se o "neprofesionalnom" iznosenju misljenja, vec MOM misljenju kao citaoca koji ima pravo da iznese svoj STAV! Ponavljavam, zeleli to mi li ne, ponekad smo subjektivni u nasim ocenama, sto se odnosi i na Tebe i na mene...

Nego, izes automobile, jesmo li resili pitanje rakije i snega, hahahaha

Pozzzz

Peki
10.1.2017 10:39
11
3

Ah da, zaboravih da ti kazem Pavle da tu tvoju "Toyotu" nisam video samo na slici, sedeo sam u njoj vise puta i detaljno opipao sve sto se moze opipati. NIje bas sve "meko"...
Drugo, sa 135 g/CO2, ovde ce da "popije" "malus" (kazna za prekoracenje dozvoljene kolicine izduvnih gasova), da ce joj to jos vise podici i onako visoku. Uostalom, njen "uspeh" je vec pod znakom pitanja jer nema dizel agregate u ponudi, za razliku od 3008 koji se moze pohvaliti sa cak 4-5, i to "cistih". Znam da C-HR ima hybrid verziju, no u Srbiji ce se takva prodati u maksimalno 2 (slovima dva) primerka. Opet isticim, ovo je samo privatni komentar kao i svakog drugog citaoca, i ne mora biti objektivan.
Nego sta bi sa rakijom, jel se hladi na terasi? Pazi da ne zamrzne... ;-)))

zvezdan
10.1.2017 11:05
19
3

Pavle i Peki, mogu samo da se zapitam: Kud pomenuh Peugeot :) Jedan je vozio oba, ovaj drugi je vozio samo Peugeot, i sad mislite da je to kredibilno. Ja sam bre video oba, pažljivo osmotrio, pipnuo bre. Sam dizajn Peugeot i kvalitet materijala, izbor motora definišu ovu ponudu kao načitanu rasnu damu u najboljim godinama, dok CHR više ostavlja utisak "za jednu noć" ili pruža "starleta" efekat. Hoću da kažem, oba(e) imaju šta da pruže, pitanje je samo šta vam treba i koliko dugo vam treba xaxa

BB
10.1.2017 11:35
10
1

@Zvezdan
svaka čast na komentaru. pravi "starleta" efekat,
@Peki: Super da ima i takvih mišljenja pa da nastavim da čitam Vrele Gume :-)

J4ZZER
10.1.2017 11:45
13
2

CHR mi je bio najiscekivaniji model ove godine i kad je izasao cenovnik odnah sam se zalepio za CENTER 1.2, ali... Isao sam prvo da vidim 3008, probao ga i nakon toga... TOYota mi je delovala kao neonski znak pored puta... Istina Toyotu sam vozio samo oko MAG centra, ali Pezo mi pored nje deluje kao premium, suverena, tiha voznja, izuzetan kvalitet materijala svuda sem ispod volaba... Prostranost je takodje na strani 3008, infotainment, prtljaznik.. U pogledu dizajna eksterijera mi je mrtva trka, ali svejedno CHR mi je delovao kao supermini po NBG ulicicama i brojao je svaku rupu i neravninu, dok je Pezo lebdio kao cilim.

Inace vozim Hondu i UPa, volim Japance, cenim garanciju od 5 godina, pouzdanost Toyote, ali u mom recniku je ono nazalost klasu nize. E sad nisam vozio na otvorenom putu CHRa i nisam penzioner :) imam 40 leta.. I razmisljam o oba, ali bakon vozbje 3008 sam vio spreman da izvadim 28k odmah (1.6Hdi allure), a nakon Toyote ni onako atraktivan pocetni paket i popust od 1k me nisu privukli...

Mojih pet centi sto bi rekli :)

LAcity®
10.1.2017 11:57
11
5

Odakle da počnem?
CHR mi je napred prelep, skladan, svidja mi se što je kompaktan, a onda bih ga iseko na pola, kod B stuba bih ga prepolovio sa uživanjem. Prvo, C stub od 1.2m zaklanja šleper pogledom unazad. Drugo, štop svetla od auta koji mi se užasno gadi, od Civic-a i treće bravu zadnjih vrata ni jedno dete ne može da dohvati.
Kažu da se vozi savršeno, ali evo i četvrta mana, CENA bato. Krosoveri te veličine se kreću od 17.990€, mnogo veći, upotrebljiviji i za ove pare, može se uzeti dizel konkurent.
Dobro bih razmislio na Toyotinom mestu da snizim cene za 15%.

Peki
10.1.2017 13:34
15
1

Iako mi to nije bila namera razmimoilazenje sa Pavlom dovelo je do lakih tenzija... Javno se izvanjavam mom kolegi i zalim sto pogresno shvacen. Pavle nisam kritikovao ovu Toyotu, tvoj stav i tekst,vec sam naveo prednosi 3008 ice, sto je velika razlika. U buduce necu vise komentarisati pisanje kolega.
Drugarski pozdrav

moron
10.1.2017 14:22
15
5

Treba li mi i dodatna saglasnost poverenika Rodoljuba Šabića da bi mi bio saopšten podatak o visini osobe koja je fotografisana na zadnjim sedištima ovog vozila ?

don
10.1.2017 14:50
7
5

Plus za dizajn,a minus za nepostojanje dizelašA.
Glede rasprave pekija i Pavla, predlažemo kafu, ipak su obojica u pravu, moj glas ide tojoti

Bojan
10.1.2017 16:35
6
5

Ocigledno je da je ova Toyota razvijana sa Hondom.
j jedni i drugi prave nikad ruznije automobile, mada ovo je lepo

Japanautofan
10.1.2017 18:11
11
2

@Peki @Pavle
Sto da ne, fina i kulturna rasprava nije losa stvar.
Ja bih vise voleo da cujem tu raspravu kada popijete par tih rakijica :))))
@Peki jos koji "argument" da dodam na stranu Toyote. Vrednost brenda,trajnost,pouzdanost.....
Ovde se automobili ne kupuju za godinu,dve,pet.....nego kad ga kupis to je za vek i vjekova (vozis ga dok se ne raspadne) :)))

serpico
10.1.2017 20:04
12
2

monsieur Pierre perica i pavle bilo bi najpostenije da se nadjete skupa sa ova dva modela i testirate argumentima!Znaci novi CH-R vs novi 3008 u slicnoj motorizaciji i opremi i da vidimo tko je u cemu bolji ili losiji!

zex
11.1.2017 02:40
6
18

@peki. vec je dobro poznata tvoja naklonost Francuskim automobilima. u to smo imali prilike vise puta da se uverimo. tako da i ovo ne cudi. samo ne znam da li je to zbog toga sto zivis u francuskoj, zato sto privatno imas francuski auto, ili te francuzi placaju da ih hvalis?? krajnje neprofesionalno sa tvoje strane, ukljucujuci i ovu javnu raspravu sa kolegom!!! ili mozda ta rakija koju pominjes lose utice???

zex
11.1.2017 02:47
7
6

i da, @japanautofan. BRAVO za komentar sto se vrednosti brenda, kvaliteta, trajnosti i pouzdanosti tice!!! Svaka Toyota ce bez problema nadziveti svakog Francuza i to bar za duplo! :-)

Peki
11.1.2017 09:23
9
0

@Moron video sam tvoje pitanje jos prilikom prvog javljanja na slici je Branko Avramovic koji, po meni, ima izmedu 175 i 180. Branko izvini sto se opet mesam i ispravi me ukolio gresim:-)
Izvinjenje i za pravopisne greske javljam se sa mobilnog iz Srbije.
PS. Niko nije ocistio sneg izgubicu glavu sa iznajmljenom Pandom pre nego li stignem do redakcije na kafu ...

moron
11.1.2017 09:46
8
6

Peki
Hvala za odgovor vezan za pitanje visine "testera" zadnje klupe.
Mislim da je Zvezdan dao najbolje poredjenje CHR-a i 3008-ice. A na svakome je odluka da li želi "na splav", u provod za jednu noć ili, pak, nešto ozbiljnije, na duge staze ...
Kao matora konjina, ja bih, "ako mora", odabrao ovo drugo.
Nego, ta panda, nadam se da je barem "quatrro" verzija :)
Čuvaj se toga, kakav god da je fiJat, to su Žabari, djubar neopevani :) Kao i svi Francuzi ... Braća :)

maxy
11.1.2017 10:16
14
4

@zex
iz kog veka ti dolaziš? Ući u raspravu sa kolegom = neprofesionalno??? Možda kod tebe i firmama tašna, mašna i kravata. Pa nije ovo ona revija čije ime neću da spomenem pa da caruje jednoumlje.

Ovu Toyotu će da ubije cena. Iako se mnogi kunu u kvalitet japanaca kao komparativnu prednost u odnosu na druge proizvođače, a s obzirom da vozim i toyotu. mogu samo reći da ni ta razlika više nije tolika da bi pouzdanost bila odlučujući faktor pri kupovini.
Spolja mi je lepa, a unutra, onako. Da nije ove plave lajsne dao bih joj 4-.

Rade 2
11.1.2017 11:41
9
5

Dok gledam ovog transf(w)orma sve više mi se sviđa retro dizajna ala 500L.

Smisko
11.1.2017 15:07
6
2

Ponovicu moj komentar od ranije, cudno izgleda ali meni se svidja :)

Munze Ljux
11.1.2017 18:57
10
3

Kanda 4aTojotine dizajnere hrane ludim gljivama u fabrickoj menzi.

mivec
11.1.2017 23:19
10
5

Fenomenalan auto. Ova Toyota, uz Mazde CX-3 i 5 (ali i ASX) navode me da uopšte razmišljam o prelasku u krosover klasu u budućnosti. Naravno, misljenja sam da mu ipak fali jedan malo jaci benzinac, za moj ukus, i dizel za evropu. 4x4 uz manuelni menjac je mozda vec previse da trazim za ne-premijum.

To sto se u celom tekstu, punom superlativa, cak i ne moraju pomenuti tradicionalno dobro osobine jedne Tojote govori samo za sebe.

Naveo bih i dve zamerke, koje mi nisu značajne, ali eto palo mi na pamet.. Prva, zar je toliko skupo, i Toyoti i mnogim drugim, da izvedu otvore za klimatizaciju i za zadnja sedišta. I drugo, što i nije zamerka, više zapažanje, mislim da bi Toyota morala za sve modele da uvede identičnu nomenklaturu nivoa opreme. Čuj C-ult..o.O.

Što se tiče poređenja sa modelima nekih drugih proizvođača, moje iskreno mišljenje je da npr jedan Peugeot ili sl. moraju još mnogo da se dokažu da bi se uporedili sa Toyotom. Ko misli drugačije, samo izvolite. To što je jedna plastika za nijansu mekša pod prstima od druge, pored svih ostalih mnoooogo bitnijih parametara, apsolutno nije nešto što će me ubediti kome ću da dam 20-30k evra.
cole
12.1.2017 04:48
7
6

video sam ga na parkingu, dva kruga obilazio i zagkedao. uzivo je jos brutalniji! svaka cast za dizajn, izgleda da su poceli da se pozabavljaju dizajnom ozbiljno. novi camry je brutalan, samo jos da ga pocnu uvoziti u evropu.

moron
12.1.2017 09:42
7
6

mivec
1. "moje iskreno mišljenje je da npr jedan Peugeot ili sl. moraju još mnogo da se dokažu da bi se uporedili sa Toyotom."
Evo ti, recimo, upustvo za upotrebu yarisa ( str. 379 ), dozvoljena potrošnja ulja je za njegov motor deklarisana "do JEDAN litar na 1.000 km". Znači, sve u granicama toga je NORMALNO i nećeš moći da ostvariš bilo kakava prava iz garancije ako ti motor troši 0,999 litara na 1.000 km.
http://www.toyotaadria.com/rs/pdf/uputstva_za_upotrebu/yaris.pdf
Lada 110 ima deklarisanu potrošnju ulja "do 0,4 litra", fiat ima "do 0,5", pežo ima "do 0,5 litara". A sve "djubar".
Čak i VW 1,4 TSI Ima deklarisano "do 0,5 litara".
Slažem se, dakle, da nije za poredjenje. Toyota garancija, kada je u pitanju mogućnost uspešne reklamacije prekomerne potrošnje ulja, vredi koliko i zewa toalet papir.

2. Što se tiče izvoda klimatizacije pozadi u centralnom tunelu, i jesi u pravu, a i nisi.
Naime, od toga leti "zadnji putnici" dobijaju reumu u kolenima ( to ipak nije tako bajna lokacija i moja deca to leti skoro uvek "gase" ), a zimi tuda duva topao vazduh koji je ipak malo hladniji nego na drugim "duvaljkama", posebno u početnom periodu grejanja ( i za taj problem može da pomogne samo 3 ili 4-zonska klima, kako bi se na ti duvaljkama odvojeno podesila odgovarajuća temperatura ).
Tako da to i nije tako idealno, osim ako imaš 3 ili 4-zonsku klimu. Istina, čak i škoda superb u drugom paketu opreme ima standardno 3- zonsku klimu. Ali, Toyota nije škoda ...

mivec
13.1.2017 00:29
8
1

@moron, dobro si to našao, svaka čast, ali ja svoje mišljenje zasnivam pre svega na ličnom iskustvu ali i iskustvu ljudi koje poznajem. A i generalno gledam šta koji proizvođač radi a šta prodaje za bubrege, što se kaže.To što si ti naveo je samo jedan primer gde su se ovi debelo ogradili. Nisam ja rekao da je Tojota ili bilo koji drugi proizvođač savršen ili da ne prave greške.

A ima i toga što kažeš za otvore pozadi, ali ja opet mislim da nisu suviše skupa investicija da se postave, u centralni deo ili stubove, pa kome smeta neka zatvori. Moj stari i klimu skoro da ne koristi jer mu smeta.
Superb nije ista klasa kao CHR ako si to hteo ukazati i namenski je pravljen kao sluzbena limuzina (jeftinija od A6 i dr.) tako da je ocekivano da ima takvu opremu. Uostalom ova priča je nebitna to mi je samo onako zapalo za oko.

moron
13.1.2017 12:12
10
2

mivec
Ne mislim ja da je Toyota loša i/ili da mora da troši ulje kao ruski tenk. Naprotiv. Kao i svaki drugi brend, može, a ne mora. Ali. već samo deklarisanje normalne potrošnje ulja kod Toyote sa formulacijom "do jedan litar na 1.000 km", je veoma nemoralan, ali i u svemu legalan način potpunog izgravanja prava iz garancije u pogledu eventualne prekomerne potrošnje ulja. Kada dodje do toga da kola troše blizu jedan litar, to je već grob od motora. Imao sam i "grobove", sa oštećenim motorima ( npr. sa BOSCH svećice pri radu motora otpadne deo keramičke izolacije centrale elektrode i "prosvira" karike na jednom klipu, a taj cilindar potpuno izgubi kompresiju, ali sam ga ja takvog vozio i dugo posle, jer nisam hteo da ulažem "u generalku" ), koji motori su zato trošili i litar ulja. To su bili "krševi". Ali, da nov motor DANAS kao normalnu ima potrošnju ulja od 1 litar ( i to motor jarisa, od 1.000 kubika ), to je skandal. I prevara. A posebnu težinu ta prevara za mene ima baš zato jer je to toyota, u koju se svi kunu.
Jedan moj dobar prijatelj je inače imao reklamaciju na preveliku potrošnju ulja kod 1,8 motora Toyote. Ali su ga "oduvali" upravo sa pozivom na upustvo za upotrebu, uz obrazloženje da je deklarisano "do 1 litar" i da je zato "sve do 1 litar u redu".

gdejan
13.1.2017 13:05
5
1

@moron
Ima i Toyota otvore nazad ali za grejanje, ispod prednjih sedišta, što po tvom komentaru ispadne najpametnije rešenje. Leti ne hladi kolena, a zimi (lagano) greje odole kako i treba.

Samo
13.1.2017 17:49
0
4

...

Milan
13.1.2017 20:21
5
5

@mivec
C-HR je ista cenovna klasa kao Superb, samo sto nudi mnogo slabiji motor za istu cenu. Po meni onda treba bar da ponudi nesto osim dizajna za uzvrat.

Nenad
14.1.2017 11:43
7
2

@moron ista prica je bila u mom slucaju a bila su vozila honda accord i civic 2.2 dizel i 1.8 benzin u pitanju su bila flotna vozila delta sporta kupljena nova i odrzavana u delta auto moto motori su trosili ulje posle 40k kilometara kao da su presli milion i nas su ubedjivali da je to normalno i po fabrickoj specifikaciji nismo mogli da se nakupujemo ulja za dolivanje koliko su trosili dok nismo svih 12 komada prodali i resili se bede tako da ta prica nije samo vezana za toyotu.

mivec
14.1.2017 16:32
6
2

@moron, nenad. Kao što rekoh, ne kažem da je ijedan proizvođač, bila to i Tojota savršen, čak štaviše navešću da sam i sam zapazio pad kvaliteta japanskih vozila, koje pak i dalje smatram najkvalitetnijim, u zadnjih par godina, a po meni razlog je sledeći.. (Možda je to sad neka druga tema ali svakako interesantna.)
Mišljenja sam sam da su mnogi proizvođači, posebno u Evropi, odavno provalili foru da ambalaža prodaje proizvod, odnosno da lepi farovi i mekša plastika donesu više kupaca nego pouzdana i kvalitetna mehanika i šasija, a ulaganja u plastiku i crtanje su daleko manja nego u ovo drugo i samim tim višestruko isplativija. Nije isključeno da su i Japanci krenuli pomalo tim putem zašta ne mogu onda da ih krivim. Krivi su ponajviše sami kupci. Takođe mislim da se to, kao što rekoh najviše odnosi na Evropu.

Što se mene tiče sa jednom Toyotom i čak 3 Mitsubisija koja su prošla kroz "porodične" garaže (najstarije 2001.) i koje sam tokom 10 godina vozio i održavao i sam, ja skidam kapu za pouzdanost. samo na primeru pomenute potrošnje ulja, ja bar za sad "ne znam" šta je to čak i sa preko 200k km.

A čisto, pošto si ti (@moron) naveo, baš se pitam koliko bi taj isti Peugeot morao da se "izograđuje" za garanciju od 5 godina, jer ono, to se čini kao odličan marketniška stvar za većinu proizvođača, bar opciono da ponude.

I da ne ispadne da imam nešto posebno protiv PSA, letos sam uzeo i jednog C3, izleteo povoljno, ali do sada je samo potvrdio moj stav.

Nenad
14.1.2017 17:43
11
0

@ mivec ja sam samo izneo svoje iskustvo koje smo imali u ozbiljnom voznom parku koji je u to vreme iznosio 80 vozila od fiat pande do bentley continental-a gt i generano honda kao brend a imali smo vozila iz fiat grupacije,bmw i hondu za koje je delta kao sestrinska kuca bila zastupnik se pokazala kao najbolja i da smo najmanje imali problema sa njom prosto se potrefilo da su tih 12 komada bili sporni osim toga skidam kapu Hondi kao brendu nikada nas nije ostavila na cedilu sto ne mogu da tvrdim za ( sad ce me mnogi razapeti na krst ovde) provikani i preskupi bmw koji nas je itekako ostavljao na putu,na 4 razlicita modela posle isteka garancije im je crkao automatski menjac a nov kosta 7500 eura a o diznama i vecito nekim gremlinima i da ne govorim znam samo jedno od faktura za bmw koji su popravljani u delta auto moto nam nije bilo dobro koje su cifre bile toliko o kvalitetu nemackom.

moron
14.1.2017 19:12
6
2

mivec
Imao sam 12 godina Japanca, poslednjih 13 ga nemam (već vozim francuski i itaijanski djubar).Nisam primetio razliku u (ne)kvalitetu, osim u antikorozivnom smislu i debljini lima. I ceni održavanja. I ceni delova. Više rezervnih delova i po većoj ceni sam kupio za Japanca (kvačilo,auspuh, sajla ručne...), nego za pežo (jednu šoferku (2010.) i jednu ručicu migavaca (2007.)).Realno,za tih 25 godina nisam imao problem ni sa jednim.I meni su isti.Odlični.
Što se tiče garancije,nije sve u dužini garancije (i pežo kod nas odavno ima bez doplate 5 godina (2+3),mada je Toyotinih 5 neograničeno kilometrima.Znaš da svaki Opel kod nas ima 7 (2+5)? Turski Fiat Tipo ima 5 godina i 200.000 km.
Ali, ne brini, pročitaj "isključenja" u garanciji bilo kog proizvodjača, duža su uvek nego "Rat i mir".
Cilj je isti - legalno maksimalno smanjiti odgovornost davaoca garancije, a izigrati vlasnika kola.
Poput KIJINIH 7 godina garancije, koji realno ne pokrivaju u tom trajanju ni 10% delova i sklopova kola, ali se ipak na sva zvona reklamiraju kao "najduža evropska garancija".
Ili, poput one propisane "normalne" jedne litre ulja kod Toyote: "Da, dam ti neograničenu petogodišnju garanciju da će mehanički delovi motora jarisa tokom tog perioda funkcionisati normalno, a "normalno je" kod jarisa sve dok motor od 1.000 kubika troši do jedan litar ulja na 1.000 km".
Nisam stručnjak za mehaniku, ali, mislim da kada "yugo 45" troši oko litar ulja, njemu se "vadi motor".
Meni je suzuki već posle oko predjenih 60.000 km trošio oko pola litra ulja na 1.000 km. A uvek sam mu sipao u tom trenutku najkvalitetnije i najskuplje motorno ulje. Na 100.000 km je već "lokao" celi litar, kao raniji motor jednih starih kola koji sam pominjao da mu je keramika svećice prosvirala karike. A na ulju nikada štedeo nisam, niti sam ikada bio siledžija prema kolima.

aca
14.1.2017 20:09
7
5

nenade, bar jedan zarez, tacku....

Enzo
14.1.2017 21:14
8
1

1L ulja na 1000 km?! Pa to je 1L ulja na 60-70L goriva?

Jel taj motor dvotaktni :)

Nenad
15.1.2017 15:45
8
3

@aca kad budes bio oficijelni lektor vrelih guma mozes da komentarise pravopis ucesnika a do tada...

joj
15.1.2017 17:39
8
1

Ono kada hoces nekoga da ucis pravopisu a onda i sam napravis gresku.

maxy
16.1.2017 20:16
4
1

Moram da potvrdim ovo sto moron pise. U garazi imam jarisa i AR. Sto se tice pouzdanosti, isti su, ali i sto se tice troskova odrzavanja. Sto se tice predjene kilometraze odnos je 1:4. Godisnje na vvti dam isto novca kao i za jtd.

loske
16.1.2017 22:42
3
2

izgleda vanvremenski, danas sam ga video u bazaru. stvarno svaka cast za dizajn.

Pošaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:
Redakcija zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje ne tolerišemo.
Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naš Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neće biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vaše ime:


Vaš komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: