Test

Citroen C3 1.6 BlueHDi/75 Feel

Daleko je Andaluzija...

U principu, automobili u B segmentu predviđeni su za gradsku i prigradsku vožnju, a da im nije zabranjeno uključiti se na autoput. No, ukoliko sa jednim takvim prekrstarite 5-6 hiljada kilometara za mesec dana, poželjno je posedovati dovoljno snažan i ekonomičan agregat. U našem malom Citroenu C3 našao se upravo jedan takav, poznat pod oznakom 1.6 BlueHDi

Testirali smo Citroen C3, od francuskih auto puteva, do španskih brdskih staza Twituj ovo!

Negde sredinom jula, sedim sa nekoliko drugara u jednoj smrdljivoj kafančini na periferiji Pariza (ne pitajte me zašto), mlatimo po pivu i požudno gledamo mladu rumunsku konobaricu koja nam ga služi. Ništa neobično, rad na crno devojaka iz Istočne Evrope posve je odomaćen u ovakvim i sličnim birtijama, uz obaveznu orijentalnu muziku u pozadini. Da ne dužim u opisivanju ambijenta, uz alkohol i priče o politici, novcu, oblinama Rumunke i zavičaju, na dnevni red dođoše i godišnji odmori! I tako, uz priču, opet zaključih kako je lako biti pametan kada je na računu u banci pozamašna svota novca!

     
 

moderan stil,
dobro zaštićena karoserija,
ekonomičan i diskretan motor,
udobnost,
pozicija za upravljačem

preterano mekano ogibljenje,
skromne perfomanse,
nepotrebne uštede u vidu rukohvata na plafonu,
Air Bump uvek uz doplatu

"Ma kakve zajebancije sa kolima, Peki nisi valjda blesav da se klackaš dva dana do te tvoje Andaluzije, sedi kao čovek na avion i iznajmi auto na aeodromu", reče jedan drugar iz grupe, uz potvrdno klimanje glavom ostalih. Da, da, otkriše mi toplu vodu, samo kada se za avgust kupuju karte u julu, pa još i uzima rent-a-car na najmanje tri sedmice, sve to košta kamaru para! A kako sam u poslednjih par decenija sa novcem kratak, filozofiram kako obožavam vožnju i kako je putovanje sastavni deo odmora, čak i kada traje par dana. Uostalom, neće mi biti ni prvi ni poslednji put, a za razliku u ceni iznajmiće se apartman, ostaće bogami i za "tapase, cerveza i helado" (tapase, pivo i sladoled).

Dobro, a kada smo i to rešili, zašto na toliki put sa jednim malim C3? Iz više razloga. Osim što je ovo poslednji novitet Citroena, do sada ga nisam imao priliku voziti sa dizel agregatom. Osim toga, sve je manje proizvođača koji želi ustupiti test vozilo na mesec dana, bez ograničenja kilometraže. Uostalom, današnji gradski automobili u B segmentu poseduju spoljašnje i unutrašnje dimenzije slične vozilima u C segmentu od pre desetak godina, dok smo na letovanje, prvi put nakon 18 godina, otišli samo u dvoje! E da, blizankinjama su ojačala krila, kao i želja da odlepršaju što dalje od roditelja, pa su brže bolje iskoristile priliku. U takvim okolnostima, jedan dobro opremljeni C3, pogonjen dizelom 1.6 BlueHDi, učinio mi se dovoljno odraslim za jednu ovakvu avanturu, bez obzira što mi dugogodišnje iskustvo govori da nije sve u snazi...

     
 

Po jutru se dan poznaje
Bonjour Perika (nike greška, u Francuskoj me nazivaju Perika, a ne Perica), rezervisao sam ti jedan crveno/beli C3 BlueHDi Feel od 100 KS, baš kao što si tražio, reče Francois, šef voznog parka Citroena. Super, sasvim komforna snaga, neće mi biti na odmet na ozbiljnim autoputevima, gde često poguram do 150-160 km/h, uprkos nebrojenim radarima. Prvi kontakt obećava, odmah po preuzimanju vozila u fabrici grupacije PSA u gradu Poissy (50 km izvan Pariza), nalazim da je motor dinamičan, upravo po meri automobila od nepunih 1.100 kg. Lepo, lepo, rekoh sam sebi, neću se mučiti u planinskim predelima po severu Španije, sa 254 Nm biće i dovoljno elastičan, kako ne bi bez prestanka morao da se igram ručicom menjača.

Prođe tako par dana avgusta u upoznavanju po Parizu, kad ne lezi vraže, upali se za vikend signalna lampica, uz zvučni signal i poruku na ekranu "defout moteur"! Ma nije to ništa, dešavalo mi se i ranije sa test vozilima da se neka od lampica upali, treba samo ugasiti motor i problem će nestati. Hmmmm, neće biti, deset minuta kasnije upali se bogami još jedna (označava nekakvu pumpu), uz novu poruku "Faites réparer le véhicule" (popravite automobil). Opa bato, šta je sad, moraću ipak u ponedeljak u Citroenov servis.

     
 

Vozih ga tako još dva dana, sa osetno slabijim odzivom na gas, ali i dalje verujem da je neki kontakt, priključiće ga majstori na ono njihovo "elektronsko koferče" i biće posle "ko nov" (kao da nije sa 5.000 pređenih kilometara)! Tako mi rekoše i u servisu, te nakon sjajnog prijema na recepciji, odoh kući mirne duše. Da skratim, ni nakon nedelju dana problem nije bio rešen (jeste naredne sedmice, navodno se radilo o "capteur de moteur"), ostade tako "moj" C3 do daljnjeg u ovlašćenom servisu, a ja ponovo zakukah kod šefa voznog parka.

Sva sreća ostao im još jedan na "lageru", samo nije više od 100 KS, već slabiji 1.6 BlueHDi od 75 KS! Šta da se radi, daj šta daš Francois, poklonjenom konju ne gleda se u zube, posebno kada sam se uverio da sam dobio znatno bolje opremljeniju i atraktivniju verziju. Umesto prvobitne crveno/bele boje, sa ukrasnim ratkapnama na točkovima, dobih crno/crvenu karoseriju, prave aluminijumske naplatke, famozne "Air bumb" (plastične zaštite na bokovima kao kod C4 Picasso), senzore za vožnju unazad sa kamerom i sistem za startovanje motora i otključavanje vozila bez ključa. Zapravo radi se o istom završnom nivou Feel, no sve nabrojeno je dopunska oprema, koju prvi, iako snažniji i skuplji, nije posedovao. Verujte mi na reč, ako vam je do stila, C3 znatno je privlačniji sa svim navedenim.

     
 

Dan prvi
Ma kakva joga, duboku disanje i iskustvo, kada idem na dalek put, spavam loše! Uz to i poznata mučnina u stomaku, ne lažu kada kažu da je ovaj drugi mozak... No dobro, čim se krene tenzije opadnu, te me zato moja "cheri" (draga) pušta da psujem i nerviram se sa stvarima. A lepo smo rekli, leto je, ne treba nam mnogo toga, no nakupilo se! Suncobran, stolice za plažu, peškiri, putne torbe ... Izem ti život, hoću li jednom otputovati kao gospodin, sa malom Louis Vuitton putnom torbom (samo lova, donje rublje i pribor za ličnu higijenu), a sve ostalo pazariti i iznajmiti na licu mesta? Nada umire poslednja, u međuvremenu strpah nekako sve planirano u prtljažnik, tek da ne putujemo kao Alžirci i Marokanci, natovareni do krova, bogami i na njemu... Nije preterano izdašan, tek prosečnih 300 lit, bez obzira da li je u dnu rezervni točak ili ne. Kod našeg ga nije bilo, tim bolje (kažu da u proseku guma puca na 80.000 km), barem sam u udubljenje potrpao desetak pari cipela i patika. Jer, zaboravih da vam kažem, u povratku, one dve laste što su odletele do Portugala i Italije, u povratku će nam se pridružiti na jugu Francuske. Čule Mademoissele da smo u međuvremenu iznajmili apartman na nedelju dana u mondenskom mestašću Hossegor na Atlantiku, pa izgladnele i pomalo razočarane slobodom, brže bolje tražile da im kupim karte za TGV u jednom pravcu. Za neupućene, radi se o francuskim brzim vozovima, koji distancu od Pariza do navedenog mesta (bezmalo 900 km), prevale za manje od 4 sata. Aha, biće nam dakle tesno u povratku, no dobro, barem ćemo istestirati C3 u svim okolnostima.

     
 

Otom potom, krenusmo najzad sa debelim zakašnjenjem (opet zbog gospode Rajković), prilično opterečenim "autorute du Soleil" (auto put Sunca), kao i par stotina hiljada vozača. Kažem par stotina, a ne par miliona, kao što je to bio slučaj dan ranije. Kako to vole ovde da kažu, crni vikend, kada se ukrštaju oni što polaze sa onima koji se vraćaju. Ko je morao krenuo je na put u subotu, nedelja je neuporedivo fluidnija, mada se mora naoružati strpljenjem i pripremiti za gužve na naplatnim rampama i u okolini Bordeaux (Bordoa), koji je velika raskrsnica. Za početak sve je OK, nervoza je evidentno opala i već se vidimo na plaži. Da, ali za početak na severu Španije, u zemlji Baska, gde ćemo noćiti. Naš mali Citroen hrabro prati ritam saobraćaja, ruku na srce i nije na nekom iskušenju, jer je teško voziti brže od autorizovanih 130 km/h. Šta više, kako bi izbegao "dranje" na naplatnoj rampi, koristim prečicu, pa umesto isključivo auto putem, jednim delom prelazim na brze "nacionale", sa dve trake, gde je ograničenje 110 km/h. Kilometraža je gotovo ista, ali ću izgubiti jedno sat vremena, dok sa druge strane uštedismo dobrih 30 evra putarine.

Sve u svemu oko 1.000 km puta prošlo je bez većeg zamora, dobrim delom zahvaljujući diskretnom agregatu. 1.6 BlueHDi lišen je vibracija i tipičnog klepetanja dizela, čak i kada je hladan. Dobar blok, koji sigurno razvija više od deklarisanih 75 KS, kladim se da ima još jedno desetak "konja".

     
 

Uostalom, njegov obrtni moment je tek neznatno niži od snažnijeg (233 Nm), što će reči da su međubrzanja posve korektna, barem u nižim prenosima. Jer četvrta, i posebno peta brzina, predugačke su, kako bi se dobilo na elanu, neophodno je prešaltovati u niži prenosni odnos i pogurati motor u obrtaje. Nema problema, čak i kada se približi najvišim, buka u kabini i dalje je prigušena.

Naravno da bi šesti prenos i te kako dobro došao, no iz razloga uštede Citroen nije našao za shodno da ubaci šestostepeni manuelni menjač ni u jedan C3 (postoji automatski sa šest prenosa ali samo uz 1.2 PureTech 110 ks). Sa druge strane, dugački poslednji prenosi omogućuju putovanje na auto putu u niskom režimu rada i manju potrošnju. Pri brzini od 120 km/h, motor se vrti na samo 2.000 o/min, odnosno za 500 obrtaja više, ukoliko se pogura na 150 km/h. To je ujedno i "preporučena" maksimalna brzina, iako je sa ovim agregatom moguće prebaciti 170 km/h. Jednostavno C3 je gradski automobil, sa veoma mekanim ogibljenjem, koje je na muci kada se pojača ritam. Na pojedinim delovima puta sa udubljenjima, preterano snažno "pumpa", što može da izazove gubitak kontrole pri višim brzinama. Osim toga, međuosovinsko rastojanje iznosi skromnih 2,54 m (isto kao kod Peugeota 208, ali za 5 cm manje od jednog Clia), što znači da ne drži pravac kao vozila iz superiornijeg segmenta. Čim vozaču malo popusti pažnja, "čepa" susednu traku, što alarmira sistem za kontrolu pravca (zvučni signal).

     
 

Dan drugi
Nakon noćenja u Vitoria-Gasteiz, gradiću na severu Španije, uz ogromu "feštu" kojoj je prisustvovao ceo region, krećemo ka Madridu. Nalazimo se u planinskim predelima, u kojima naš C3 često ostajao bez daha. E ovde sam poželeo jači blok od 100 KS, koja bi mu posve sigurno podario više elana. U krivinama, moja chéri kritikuje odsustvo rukohvata na plafonu, upravo kao i blizankinje, dve sedmice kasnije. Jeste da postoje na vratima, i da su originalni i elegantni (nalikuju na ručke kod starih putnih torbi), ali su nedovoljni. Meni je više zasmetalo što nema naslona za desni lakat, zbog čega sam uglavio omanju torbu između sedišta...

Pozicija za povećim kožnim upravljačem, podesivim po dubini i visini, veoma je dobra, dok se sedišta mogu odgurnuti daleko unazad.Spomenimo i još nekoliko uočenih mana, kao što je pretinac ispred suvozača. Iako velike zapremine, čak i u najskupljem završnom nivou je bez osvetljenja i hlađenja!? Naprotiv, sedišta su posve na nivou očekivanja, osim što su lepa na oko, ujedno su i veoma udobna, sa dovoljno snažnim bočnim osloncima. Naravno da bi podešavanje za donji deo leđa dobrodošlo na dužim putevima, no u ovom segmentu nema ga ni kod konkurencije.

Citroen C3 1.6 BlueHDi/75 Feel

Motor: dizel, 4 cilindra, turbo punjač
Zapremina: 1.560 cm3
Snaga: 75 KS, pri 3.500 o/min
Obrtni moment: 233 Nm, pri 1.750 o/min
Menjač: ručni petostepeni
Pogon: na prednjoj osovini
Dimenzije: 3996 x 1749 x 1474 mm
Medusosvinsko rastojanje 2.540
Zapremina prtljažnika 300 - 922 lit
Pneumatici: 185/65 R15 (vozeni 205/55 R16)
Masa: 1.086 kg
Rezervoar za gorivo: 42 lit (benzinac 45 lit)
Ubrzanje 0-100 km/h 15,1 sekundi
Maksimalna brzina 171 km/h
Nivo izduvnih gasova 92 g/CO²

Spomenuo bih i pregledne klasične instrumente, uz veliki numeričkim pokazivač brzine između, kako bi se u svakom trenutku očitala tačna brzina kretanja. Treba reči da maksimalna brzina u Španiji iznosi 120 km/h, bez obzira da li se radi o besplatnim ili plaćenim auto putevima. Sve do Granade, ovi su besplatni, s tim da se ne može govoriti o pravom auto putu, a sve zbog izostanka dobre infrastrukture (čitajte savremenih i velikih benzinskih pumpi uz popratne sadržaje). Saobraćaj je slab, biće da su svi Marokanci i Alžirci već stigli kući. Jer odmah posle Gibraltara, nalazi se malo mesto Tarifa, odakle je najkraći vodeni iz Evrope za Afriku (40 min. brodom). Mi se polako kotrljamo brzinom neznatno većom od autorizovane (130-135 km/h), više nego li zadovoljni prosečnom potrošnjom od 5 litara. I to uprkos temperaturi koja dostiže i 45°C u hladu (a hlada nigde) i klima uređaju "do panja". U našem slučaju ovaj je automatski, no svaki put kada se želi podesiti temperatura, na ekranu od 7 inča mora se birati između njega i ostalih funkcija (GPS, auto radio ili neka druga podešavanja).

Ekran je elegantno nakačen na komandnu tablu, koja, iako klasične koncepcije, deluje privlačno i dovoljno originalno. Praktični aspekt enterijera nije doveden u pitanje, gomile flašica sa osvežavajućim pićima lako su pronašle mesto u velikim pregradama na vratima. Spomenimo i jedan "gedžet" na koji je Citroen veoma ponosan, tzv. "Connected cam". Radi se ugrađenoj kameri/foto aparatu, ispod unutrašnjeg retrovizora, koja omogučuje vozaču da snimi put, odnosno napravi fotografije. Nakon toga, putnicima preostaje da preko Wi-Fi konekcije i specijalne aplikacije, "skinu" zapis na svom smartfonu. Može se iskoristiti i za ozbiljniju svrhu, kao dokazni materijal u slučaju saobraćajke, jer kamera sačuva u svojoj memoriji poslednjih 30 sekundi vožnje.

Recimo i da je C3 kompatibilan sa sistemima Apple CarPlay i Android Auto, dok dispozitiv Mirror Link omogučuje prenos informacija sa telefona na centralni ekran. Malo po malo, prevalismo i više stotina kilometara "spržene" zemlje između Madrida i gore spomenute Granade, gde, osim maslinjaka, "rastu" samo stene. Tek da se zna, Španija je najveći proizvođač maslinovog ulja na svetu, sa oko 1,6 miliona tona godišnje (polovina čitave svetske produkcije). Naš cilj tako je na dohvat ruke, do čuvene Marbele, odnosno belog sela Ohen, gde smo odseli desetak dana, stigosmo u ranim večernjim časovima. Do njega vode nebrojene lakat krivine, koje stavljaju na muku mekane amortizere našeg C3. Jedno je sigurno, čak ni višestruki svetski šampion u reliju, Sebastian Loeb, ne bi sa njim daleko odmakao... Inače, ovo brdovito mestašce prava je oaza za Parižane prezasićene vožnjom, osim par ulica, "saobraćaj" se obavlja peške, odnosno prašnjavim zemljanim putevima u okolini. U ovakvim okolnostim C3 se oseća odlično, povišen klirens od 16,5 cm, dozvoljava nam izlet u planine. Ujedno, kompaktne dimenzije i dobra zaštita karoserije su kao stvorene za gradsku vožnju.

Po uskim ulicama i još užim parkinzima Marbele, C3 je kao riba u vodi. Osim toga, upravljanje je potpomognuto veoma snažnom električnom asistencijom, dok senzori i kamera za vožnju unazad omogućuju parkiranje u milimetar. Motor je u ovakvim okolnostima apsolutno na visini zadatka, osim što je elastičan (odgovara na gas već sa 1.100 - 1.200 obrtaja), ujedno je i ekstremno ekonomičan. Po gradu se zadovoljava sa 6-6,5 lit goriva, što uz nisku cenu dizela u Španiji (može se pronaći i za jedan evro, za razliku od Francuske gde je u proseku skuplji za oko 30 evro centi), dozvoljava vlasniku da se vozika do mile volje. Mi nismo imali snage ni volje da obilazimo silne znamenitosti Andaluzije, kao u proteklim godinama, zadovoljili smo se sa par poseta luci Puerto Banus, gde se može videti možda najveća koncentracija luksuznih jahti i sportskih bolida u Evropi. Nema tog auto sajma gde je izloženo toliko Ferarija, Maseratija, Lambrghinija i Rolls Royceva, koji služe tek kao privezak jahtama vrednim više desetina, ukoliko ne i stotina miliona evra.

     
 

Jednim pogledom

Karoserija

Udobnost

Izgled

4,2

Napred

4,3

Funkcionalnost

4,3

Pozadi

4,1

Kvalitet izrade

3,9

Ukupno:

4,20

Ukupno

4,13

Ponašanje u vožnji

Enterijer

Vozne osobine

3,9

Funkcionalnost

4,2

Performanse

3,8

Dizajn

4,1

Kočnice

4,0

Ponuda prostora

4,0

Ukupno:

3,90

Kvalitet materijala

3,7

Motor

4,2

Završna obrada

3,8

Menjač

4,0

Ukupno:

3,96

Cena

3,9

Prosečna ocena: 4,027

Za svakog gosta, deset dana dosta
Kako ne bi zloupotrebili gostoprimstvo prijatelja koji je u navedenom selu kupio kuću za "tepsiju baklava" (1.000 evra po m²), jedan deo odmora provodimo na jugozapadu Francuske, u gradiću Hossegort, nadomak čuvenog mondenskog letovališta Biarritz. Opet još nekih 1.100 km u kontra smeru, gde nas, za razliku od Mediterana, dočekuje Atlantik.

Samim tim i nepregledne peščane plaže, ponekad načičkane ogromnim nemačkim bunkerima iz Drugog svetskog rata, kao i ogromni talasi i snažne morske struje, koji često onemogućavaju kupanje. Nema sa njima šale, spasioci i žandarmerija sprečavaju vas čak i da okvasite noge na nadgledanom delu plaže, za razliku od divljih, koje su pravi raj za surfere na talasima. U spomenutom Hossegort svake godine se krajem septembra odvija jedna od etapa za svetski šampionat u surfovanju. Ovo je toliko omiljena aktivnost u regionu da nema klinca koji se nije popeo na dasku, nakon što je proveo par časova u nekoj od nebrojenih školama za surf. Zovu divljine nisu odolele ni naše "ptice selice", koje su nam se po planu pridružile, ispraznivši i onako prazan novčanik Vašeg dopisnika...

     
 

Moja malenkost je nakon par neuspelih pokušaja "jahanja" na talasima definitivno odustala od ovakvih aktivnosti, vrativši se onome što bolje znam, vožnji automobila! I to ne bilo kakvog automobila, dugogodišnji drugar, koji se posve legalno obogatio trgovinom nekretnina i u ovom mestu sagradio kuću, zamolio me ja da ga odvezem do garaže Ferarija, gde mu je tokom godine "uskladišten" biser pod nazivom 612 Scaglietti. Primerak koji je navodno ustupljen nekadašnjem svetskom šampionu u Formuli 1, Felipeu Massi (službeni automobil), a kojeg je moj prijatelj kupio pre par godina za bagatelnih 150.000 evra.

Iz čiste šale uradio sam "uporedni test" sa mojim C3, koji sa ovim Ferarijem ima valjda jednu jedinu zajedničku tačku; crnu boju karoserije! Šta reći, a ne slagati? Prelepa makina sa motorom od 5,7 lit i 12 cilindara (600 Nm i 540 KS), savršeno ide uz vilu od 800 m² (plus bazenčina), vrednu više miliona evra! Da, da, lepo je imati imućne i velikodušne prijatelje, koji nam omogučuju da okusimo "diskretni šarm buržoazije"...

     
 

Tu se negde bliži i kraj našoj priči i povratak u realnost. Pre toga još oko 900 km do Pariza, u malom Citroenu stešnjeni kao sardine u konzervi. Blizankinje su nam se pridružile sa par XL kofera, koji su na kraju završili na zadnjim sedištima, zajedno sa njima! Neka, tako su barem malo doživele deo mojih dečačkih putovanja na zadnjoj klupi Fiće, naravno bez klime i sa "zavarenim" zadnjim staklima (kod C3 se spuštaju samo do polovine). Naš C3 hrabro je izdržao i ovu (tor)turu, doveo nas je kući bez i jednog problema. Nije na odmet istaći da za celo vreme nisam imao nijednu delikatnu situaciju u vožnji, bez psovki i svađe sa ostalim vozačima. Saobraćajna kultura u pojedinim evropskim zemljama evidentno je više svetlosnih godina ispred naše... Gume se isto tako nisu izbušile, jedino sam zaradio par ožiljaka od šiblja i smole, koja je izdašno kapljala sa stoletnih borova.

Crna boja je definitivno previše osetljiva i nikada je neću izabrati, što se ne odnosi na C3 BlueHDi.

     
 

Zahvaljujući simpatičnom dizajnu, udobnosti, prostranosti i ekonomičnom agregatu, zaslužuje pažnju. Umerenom vožnjom znali smo da siđemo na samo 4 l, dok se ukupna prosečna, nakon više od 5.000 pređenih kilometara, stabilizovala na 4,9 litara. Naravno da smo mu pronašli i mane, gde pre svega mislim na nedostatak snage u težim uslovima eksploatacije. No za skromnih 600 evra više dobija se snažniji 1.6 BlueHDi/100 KS, koji mu obezbeđuje veću polivalentnost i znatno bolje ubrzanje iz mesta (3 sekunde manje), plus diskove na zadnjim točkovima (kod slabijeg su doboši). Informacije radi, voženi Feel se u Srbiji prodaje po ceni od 12.890 evra, ali bez brojnih opcija koje smo posedovali. Sa njima, košta kao i najviši završni nivo Shine, odnosno 14.490 evra. Šta još reći za kraj? Možda samo svesti račune i navesti cifru od nekih 600 evra, koliko nam je trebalo za gorivo, putarine, jednu noć u hotelu, sendviče, osvežavajuća pića i kafu. Amortizaciju automobila nisam uračunao (i onako nije moj), kao ni umor i izgubljeno vreme u putu, no sve je to sastavni deo godišnjeg odmora, zar ne?

Tekst i slike: Perica Rajković
10329
Postavljeno: 05.09.2017

Arhiva: Testovi

Rubrika: Uporedni testovi
Postavljeno: 08.11.2018

Peugeot Partner i Citroen Berlingo VU

Preko dve decenije Peugeot Partner i Citroen Berlingo lideri su u kategoriji lakih dostavnih vozila. Nova generacija donosi brojna poboljšanja i inovacije, što joj je odmah donelo titulu "Van of the year" za 2019. godinu


Rubrika: Testovi
Postavljeno: 30.10.2018

Renault Captur 1.3 TCe/150 EDC

Nakon Renaulta Scenic, Megana i izvesnog Mercedesa Classe A, red je na Capturu da usvoji novi 1.3 TCe, ovoga puta u verziji od 150 KS. Sportski mini SUV ili običan "naduvenko", proverili smo tokom sedmodnevnog druženja


Rubrika: Testovi
Postavljeno: 24.10.2018

Peugeot 508 GT 2.0 BlueHDi/180

Da li je sa novim 508 Peugeot najavio kraj limuzinama u D segmentu? Ukoliko je suditi po nasledniku jeste, njegov stil koketira sa kupeima tipa Audi A5 Sportback i BMW Serie 4 Gran Coupe


Ford Ka+ Active 1.5 TDCI/95

22.10.2018

Opel Grandland X 1.2 Turbo/130 Ultimate Tekst sa video prilogom!

20.10.2018

VW Touareg III 3.0 V6 TDI 4MOTION Tekst sa video prilogom!

12.10.2018

Renault Megane 1.3 Tce/140 Intense

10.10.2018

Citroen Berligo 3 1.5 BlueHDi/130 XTR Tekst sa video prilogom!

05.10.2018

Peugeot Rifter 1.5 BlueHDi/130 Automatic

01.10.2018

Dacia Duster Confort 1.2 TCe/125 4x4

17.08.2018

Ford EcoSport 1.5 TDCI/100 Titanium

01.08.2018

Mazda MX-5 RF

29.07.2018

Renault Megane RS

14.07.2018

Citroen Berlingo

07.07.2018

Kia Stinger 2.2 CRDi 4x2 GT-Line automatic

29.06.2018

Peugeot 508 2.0 BlueHDi/180 EAT6 GT-Line

26.06.2018

Mitsubishi L200 2.2 DI-I Insyle 4WD A/T

21.06.2018

Lada Vesta 1.6 16V Tekst sa video prilogom!

16.06.2018

Volvo XC40 D4 AWD Tekst sa video prilogom!

07.06.2018

Fiat Tipo SW 1.4 T/120 TNG

05.06.2018

Renault Scenic 1.3 Tce/160 Bose Energy

29.05.2018

AUDI A6 – 50TDI V6 quattro Tiptronic Tekst sa video prilogom!

18.05.2018

Opel Crossland X 1.6 D/120 Innovation

16.05.2018

Peugeot 308 1.2 Puretech 130 EAT8 i BMW Serie 1 118i/136 automatik

05.05.2018

Alfa Romeo Stelvio Super 2.2 JTDm 210 Q4

19.04.2018

Jaguar E-Pace First Edition S 2.0 180 Tekst sa video prilogom!

12.04.2018

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5/163 2WD

07.04.2018

Toyota Land Cruiser 2.8 D-4-D Tekst sa video prilogom!

31.03.2018

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 140 ST- Line

28.03.2018

DS7 Crossback 2.0 BlueHDi Perfomance Line +

22.03.2018

Kia Soul EV

15.03.2018

Audi A8 50 TDI quattro Tekst sa video prilogom!

07.03.2018

Jeep Compass 1.6 Multijet/120 4x2 Limited

27.02.2018

Citroen C4 Cactus 1.2 PureTech

23.02.2018

Dacia Duster 1.5 dCi/110 4x2 Prestige

17.02.2018

Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 4MOTION Tekst sa video prilogom!

14.02.2018

Opel Grandland X 1.6D Ultimate

06.02.2018

Hyundai KONA 1.6 T Tekst sa video prilogom!

02.02.2018

Renault Scenic 1.5 dCi Hybrid Assist Zen

29.01.2018

Dacia Duster 1.5 dCi 110 4x4 Tekst sa video prilogom!

24.01.2018

Opel Insignia Sports Tourer OPC Line 2.0 CDTI/170

17.01.2018

BMW 630d GT Tekst sa video prilogom!

10.01.2018

Citroen C3 Aircross 1.6 BlueHDi/120 Shine

03.01.2018

Suzuki Swift 1,2 Dualjet Tekst sa video prilogom!

29.12.2017

Ford Fiesta 1.5 TDCi protiv VW Polo 1.0 TSI Tekst sa video prilogom!

27.12.2017

Renault Alaskan 2.3 dCi/190 Intens automatic

11.12.2017

Dacia Logan MCV Stepway 1.5 dCi/90

05.12.2017

Volvo XC60 D5 AWD Tekst sa video prilogom!

29.11.2017

Ford Fiesta 1.5 TDi/120 Titanium

26.11.2017

Jaguar F-Type 3.0 V6 Cabrio Tekst sa video prilogom!

21.11.2017

Kia Picanto 1.0

18.11.2017

Mitsubishi ASX 1.6 Intense 2WD Tekst sa video prilogom!

15.11.2017

Suzuki Ignis 1.2 AllGrip (4WD) Tekst sa video prilogom!

09.11.2017

Kia Stonic 1.6 CRDi/110

07.11.2017

VW Arteon 2.0 TDI Elegance Tekst sa video prilogom!

02.11.2017

Peugeot 308 1.5 BlueHDi/130 GT-Line

31.10.2017

BMW X3 M40i Tekst sa video prilogom!

27.10.2017

Infiniti Q60 Tekst sa video prilogom!

21.10.2017

Citroen C3 Aircross

19.10.2017

Opel Insignia Grand Sport 1.5 Turbo /165 Innovation

13.10.2017

Renault Megane GT TCe 205 EDC Tekst sa video prilogom!

10.10.2017

Hyundai i30 1,4 T-GDI Tekst sa video prilogom!

05.10.2017

Opel Crossland X Innovation 1.2 Turbo/110 Automatic

27.09.2017

Seat Ibiza 1.0 TSI Tekst sa video prilogom!

22.09.2017

Renault Koleos 2.0 dCi/175 4WD CVT Intens

19.09.2017

Mazda 2 G90 Takumi Tekst sa video prilogom!

15.09.2017

BMW i8 Tekst sa video prilogom!

13.09.2017

Range Rover Velar V6 3.0 D300 Tekst sa video prilogom!

07.09.2017

Citroen C3 1.6 BlueHDi/75 Feel

05.09.2017

Dacia Duster 1.5 dCi 110 Laureate Tekst sa video prilogom!

30.08.2017

Mazda CX-5 CD175 AWD AT Revolution Top Tekst sa video prilogom!

26.08.2017

Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 Highline 4Motion Tekst sa video prilogom!

22.08.2017

Smart Cabrio Electric Drive Tekst sa video prilogom!

19.08.2017

BMW i3 (94 Ah) Tekst sa video prilogom!

18.08.2017

Renault Captur 1.5 dCi/110 Initiale Paris

11.08.2017

Volkswagen Golf 1.0 TSI Tekst sa video prilogom!

04.08.2017

Peugeot 5008 2.0 BlueHDi/150 Allure

01.08.2017

Volvo V90 Cross Country D5 Tekst sa video prilogom!

27.07.2017

Nissan Micra 1.5 dCi/90

24.07.2017

Mercedes-Benz E 220 d 4Matic All Terrain Tekst sa video prilogom!

20.07.2017

Renault Kadjar 1.6 TCe/165 Extended Grip

17.07.2017

Ford EDGE 2.0 TDCi/180 Tekst sa video prilogom!

14.07.2017

Kia Rio 1.2/84 KS

10.07.2017

Land Rover Discovery 5 Tekst sa video prilogom!

03.07.2017

Kia Optima 1.7 CRDi EX Business DCT

26.06.2017

Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Tekst sa video prilogom!

19.06.2017

Peugeot 308 Tekst sa video prilogom!

17.06.2017

Subaru Outback 2.0D Lineartronic Exclusive Sport

12.06.2017

VW E-Golf Tekst sa video prilogom!

05.06.2017

Citroen SpaceTourer 2.0 BlueHDi/150 Bussines Lounge

02.06.2017

Hyundai Ioniq 1,6 GDI Hybrid Tekst sa video prilogom!

29.05.2017

Alfa Giulietta 1.6 JTDm/120 TCT

22.05.2017

Dacia Sandero 1.0 SCe 75 Autentic Tekst sa video prilogom!

15.05.2017

Volkswagen Up 1.0 MPI Tekst sa video prilogom!

09.05.2017

Peugeot 5008 1.6 THP/165 EAT6 GT-Line

01.05.2017

Renault Zoe Z.E. 40 Edition One

24.04.2017

Mazda6 CD175 AT Revolution Top Tekst sa video prilogom!

19.04.2017

Ford Kuga ST-Line 2.0 TDCi/150 4WD PowerShift

10.04.2017

Opel Zafira 2.0 CDTI/170 EcoFlex

03.04.2017

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm/180 Sport

27.03.2017

BMW 520d Luxury Line Tekst sa video prilogom!

20.03.2017

Renault Twingo GT

14.03.2017

Audi Q5 2.0 TDI Quattro Stronic Tekst sa video prilogom!

02.03.2017

Renault Grand Scenic 1.5 dCi/110 Intens

23.02.2017

Ford Ka+ 1.2 Ti-VCT 85 KS Ultimate

20.02.2017

Toyota Corolla 1.6 Valvematic Sol

18.02.2017

Kia Niro

13.02.2017

Audi Q2 Sport 1.4 TFSI Tekst sa video prilogom!

10.02.2017

Opel Mokka X 1.6 CDTi/110

07.02.2017

Land Rover Discovery Sport 2.0 HSE TD4 Tekst sa video prilogom!

04.02.2017

Subaru Levorg 1.6 GT-S Premium Navi Sport

30.01.2017

Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet Elegance Tekst sa video prilogom!

27.01.2017

Citroen C3 1.2 PureTech/82 Feel

23.01.2017

Peugeot 3008 2.0 HDi Allure Tekst sa video prilogom!

19.01.2017

Bimota DB9 Brivido Tekst sa video prilogom!

16.01.2017

Toyota C-HR 1.2 C-ULT

09.01.2017

Chrysler Pacifica LX

05.01.2017

Fiat Spider 124 1.4 MultiAir

02.01.2017

Nissan Navara DC 2.3 dCi 190 Tekst sa video prilogom!

29.12.2016

Ford Edge 2.0 TDCI/210 Sport

26.12.2016

Kia Sportage 2.0 CRDI/136 4x4

23.12.2016

Ford Mustang 2.3 EcoBoost S Tekst sa video prilogom!

20.12.2016

Fiat Panda Cross 1.3 Multijet/80 4x4

16.12.2016

Mazda CX-5 CD150 TAKUMI

12.12.2016

Peugeot 3008 2.0 BlueHDi/150 GT Line Tekst sa video prilogom!

09.12.2016

BMW 730d xDrive (Long) Tekst sa video prilogom!

05.12.2016

Suzuki Baleno 1.2 Dualjet Elegance Tekst sa video prilogom!

28.11.2016

Renault Scenic 4 1,6 dCi/130

25.11.2016

TOYOTA Hilux Double Cab 2.4 D-4D Tekst sa video prilogom!

21.11.2016

Renault Kadjar Iconic Energy dCi 130 4WD

18.11.2016

Audi Q3 2.0 TDi Quattro S-tronic/S-line Tekst sa video prilogom!

14.11.2016

Fiat Tipo 1.4 T-Jet/120 Lounge

10.11.2016

Opel Astra 1,6 CDTI Tekst sa video prilogom!

07.11.2016

Citroen C3 1.2 PureTech 82 & 110 KS

03.11.2016

JAGUAR F-PACE R-SPORT 3.0d 300 AWD Tekst sa video prilogom!

31.10.2016

Mercedes-Benz G 500 4x4² Tekst sa video prilogom!

26.10.2016

Peugeot 208 1.2 PureTech/110 Allure

20.10.2016

Opel ADAM Jam 1.2

13.10.2016

Renault Clio 1.5 dCi/110

10.10.2016

2017 Cadillac XTS 3.6

06.10.2016

Renault Megane Estate 1.6 GT

28.09.2016

Citroen C4 Picasso 2.0 BlueHDi/150 Exclusive

21.09.2016

KIA Sportage 1.6 GDi EX Fresh

06.09.2016

Suzuki Vitara 1.6 VVT Elegance 4WD

01.09.2016

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi/110 Innovation

24.08.2016

Audi A6 2.0 TDI Quattro S Tronic S-Line

22.08.2016

Peugeot 2008 1.2 Pure Tech/110 i 1.6 BlueHDi/120

18.08.2016

Renault Clio Dynamique Energy TCe 90 Stop/Start GT Line

16.08.2016

BMW C650 Sport

08.08.2016

Citroen E-Mehari

04.08.2016

Peugeot 308 SW 1.2 Pure Tech/130 i 1.6 BlueHDi/120 GT-Line

28.07.2016

Fiat Tipo 1.3 MJTD Opening Edition Plus

23.07.2016

Mazda3 Sport G120 TAKUMI

12.07.2016

DS3 1.6 BlueHDi/120 Sport Chic

07.07.2016

Renault Talisman Grandtour 1.6 dCi/130 EDC

30.06.2016

Subaru BRZ

21.06.2016

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 2wd X-TRONIC 360 Plus

13.06.2016

Ford EcoSport 1.0 EcoBoost/125 i 1.5 TDCI/95

07.06.2016

Kia cee’d 1.0 T-GDI/120 GT Line

28.05.2016

Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe Easy-R

26.05.2016

Mazda MX-5

18.05.2016

Ford S-Max 2.0 TDCi/180 4WD PowerShift Titanium

13.05.2016

Peugeot Partner Tepee Outdoor 1,6 BlueHDi/120

03.05.2016

Jeep Cherokee 2.2 MultiJet 185 Limited

27.04.2016

Mazda CX-5 2.2 D/150 Dynamique

20.04.2016

Opel Astra 1.6 CDTi136 Dynamic

14.04.2016

Kia Venga 1.6 CRDi/125 Premium

05.04.2016

MINI Cooper S JOHN COOPER WORKS

29.03.2016

Renault Espace 1.6 dCi 130 Life

23.03.2016

Fiesta Red & Black Edition 1.0 EcoBoost/140 ks i ST 1.6/182 ks

15.03.2016

Opel Karl 1.0 Cosmo

10.03.2016

Fiat 500X 1.6 MJT/120 vs. 1.4 MultiAir/140 DCT

05.03.2016

Fiat Tipo 1.6 Multijet Tekst sa video prilogom!

01.03.2016

Peugeot 308 1.6 GTi/270

26.02.2016

DS4 Crossback BlueHDi/180 EAT6 i DS4 2.0 BlueHDi/150

19.02.2016

Kia Picanto Sport 1.25 MPI

16.02.2016

Ford C-Max 1.5 TDCi/120 Titanium

10.02.2016

Renault Megane 1.6 dCi/130 Intens Tekst sa video prilogom!

02.02.2016

Renault Talisman 1.6 TCe/200 EDC 7 Intens

25.01.2016

Nissan X-Trail 1.6 4WD Tekna

22.01.2016

Dacia Logan MCV 1.5 dCi Life Plus Tekst sa video prilogom!

19.01.2016

Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD Tekst sa video prilogom!

15.01.2016

Kia Sorento 3 2.2 CRDi Automatic EX Exclusive

14.01.2016

Opel Astra 1.4 T/125 Innovation Stop&Start

05.01.2016

Opel Corsa 1.3 CDTi/ 95 Ecoflex S&S Cosmo

29.12.2015

Renault Twingo 0.9/90 EDC

21.12.2015

Dacia Duster URBAN Explorer 1.5 dCi 110 4x4 S&S

16.12.2015

Jeep Renegade 2.0 Multijet/140 4WD Automatic Limited

08.12.2015

Opel Adam Rocks

02.12.2015

Honda HR-V 1.6 i-DTEC 2WD Tekst sa video prilogom!

23.11.2015

Fiat 500 1.2 Lounge

18.11.2015

Mazda CX-3 Skyactiv-1.5 D

11.11.2015

Citroen Berlingo XTR 1.6 BlueHDi/120

02.11.2015

MINI One Countryman Tekst sa video prilogom!

27.10.2015

Fiat 500X 1.4 MultiAir/140

22.10.2015

Peugeot 208 1.2 Pure Tech/110 Feline

07.10.2015

Kia Optima Hybrid

01.10.2015

Citroen C4 1.6 BlueHDi/120 Feel

30.09.2015

Renault Kadjar 1.5 dCi/110 EDC

25.09.2015

Renault Espace 1.6 dCi/160 EDC Initiale Paris

12.09.2015

Citroen DS5 1.6 THP/165

05.09.2015

Renault Captur 1.5 dCi/110

28.08.2015

Mazda6 Wagon CD175 AWD AT Revolution TOP

20.08.2015

Citroen C4 1.2 PureTech 110KS

13.08.2015

Dacia Lodgy&Dokker Stepway

28.07.2015

Peugeot 308 1.6/205 GT

24.07.2015

Peugeot 308 GT 2.0 BlueHDi

22.07.2015

Nissan Pulsar 1.5 dCi/110

14.07.2015

Ford Focus SW 1.5TDCI/120

10.07.2015

Mazda2 SKYACTIV 1.5 G-115 Revolution Top Soul Red Tekst sa video prilogom!

03.07.2015

Kia Rio 1.1 CRDi/75

30.06.2015

Mercedes-Benz V 250 BlueTEC AVANTGARDE Lang Tekst sa video prilogom!

15.06.2015

Peugeot 508 SW 2.0 BlueHdi/150

10.06.2015

Ford Mondeo 2.0 SW TDCi/180 Powershift Titanium

03.06.2015

Renault Twingo TCe/90 Dinamique vs. Smart Forfour Tekst sa video prilogom!

26.05.2015

Kia Pro_cee’d GT

20.05.2015

Opel Corsa 1.0 T/115 Cosmo Tekst sa video prilogom!

16.05.2015

Citroen C4 Grand Picasso 2.0 BlueHDi/150 KS Exclusive

07.05.2015

Toyota Auris 1.6 Valvematic Style Tekst sa video prilogom!

27.04.2015

BMW X6 xDrive 30d Tekst sa video prilogom!

20.04.2015

Hyundai i20 1.4 CRDI/90

30.03.2015

Smart ForTwo 1.0 Tekst sa video prilogom!

24.03.2015

BMW Active Tourer 218d Tekst sa video prilogom!

02.03.2015

Renault Clio 1.2 TCe/120 EDC Initiale Paris

26.02.2015

Volkswagen Passat 2.0 TDI BlueMotion Tekst sa video prilogom!

14.02.2015

Renault Twingo TCe/90 Dinamique Tekst sa video prilogom!

10.02.2015

Toyota Yaris 1.33 VVT-i Lounge Tekst sa video prilogom!

22.01.2015

Nissan Juke 1.2 DiG-T

12.01.2015

Fiat 500L Living 1.6 MultiJet/120

07.01.2015

Renault Megane Coupe 1.2 TCe 130 Energy GT Line

03.01.2015

Chevrolet Tahoe 5.3 V8 LS

30.12.2014

Toyota Aygo 1.0 x-play + x-touch Tekst sa video prilogom!

27.12.2014

Jeep Grand Cherokee 3,0 MultiJet Summit Tekst sa video prilogom!

12.12.2014

Renault Captur 1.5 dCi/90 EDC Helly Hansen

03.12.2014

Opel Astra Sedan 1.6 CDTi/136 Cosmo

28.11.2014

JEEP Cherokee 2.0 MJTD Tekst sa video prilogom!

18.11.2014

Mercedes GLA 220 CDI 4Matic AMG Line Tekst sa video prilogom!

13.11.2014

Kia Soul 1.6 CRDi/128

05.11.2014

Citroën C-Elysée 1.2 Vti Tekst sa video prilogom!

27.10.2014

Ford Fiesta 1.6 TDCi vs Renault Clio 1.5 dCi Tekst sa video prilogom!

22.10.2014

Renault Twingo 1.0 SCe/70 Expression

17.10.2014

Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBooste/100KS

10.10.2014

Citroen C1 1.2VTi/82

25.09.2014

Opel Insignia Country Tourer 4x4

16.09.2014

Mercedes-Benz 220 CDI BlueTEC AMG Line Tekst sa video prilogom!

11.09.2014

Peugeot 308 1.6 BlueHDi

03.09.2014

Honda CRV 1.6 i-DTEC Comfort

25.08.2014

Jaguar XF Premium Luxury 2.2d Tekst sa video prilogom!

18.08.2014

Toyota Verso 1.6 D-4D Stella Tekst sa video prilogom!

13.08.2014

Citroen DS5 2.0 BlueHDi 180 automatic

05.08.2014

Opel Meriva 1.6 CDTI/136 Cosmo

29.07.2014

Isuzu D-Max 2.5 D Double Cab Premium Tekst sa video prilogom!

21.07.2014

Mazda 3 Sport 2.0i G165 / Mazda 3 Sport CD150

12.07.2014

Renault Megane CC 1.6 dCi/130

10.07.2014

Kia Cee’d 1.6 GDi / Kia Cee’d 1.6 CRDi

04.07.2014

BMW 220 d

27.06.2014

Mazda3 2.2 Skyactive-D

17.06.2014

Nissan Qashqai 1.5 dCi/110 Acenta Tekst sa video prilogom!

12.06.2014

BMW 518d

02.06.2014

Citroen C4 1.2 e-THP/130 Exclusive

21.05.2014

Toyota Auris Hybrid

14.05.2014

Dacia Duster 1.2 TCi/125 Prestige

08.05.2014

Mercedes-Benz ML 350 i BMW X5

03.05.2014

Ford Grand Tourneo Connect 1.6 TDCi/115

01.05.2014

Mazda 3

26.04.2014

Nissan Micra

21.04.2014

Seat Leon ST 1.6 TDi/105

18.04.2014

BMW X5 Xdrive 3.0 D

11.04.2014

Renault Megane 1.2 TCe GT Line 130 Energy

07.04.2014

Nissan NV-200 Evalia

31.03.2014

VW Golf vs Peugeot 308

26.03.2014

Opel Insignia Break Sport Tourer 2.0 CDTI/195 KS Cosmo

20.03.2014

Honda CR-V 2.0 i-VTEC Black Edition

18.03.2014

Toyota Corolla

15.03.2014

Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm/150

07.03.2014

Suzuki SX4 S-Cross

25.02.2014

Nissan Note 2 1.2/80 Acenta Connect

21.02.2014

Ford Fiesta 1.6 TDCi

19.02.2014

Peugeot 308 1.6 THP/156 Feline

14.02.2014

Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Sol

12.02.2014

Fiat 500 Abarth 595 Turismo 1.4 T-Jet/160

10.02.2014

Opel Insignia 2.0 BiTurbo Tekst sa video prilogom!

06.02.2014

Nissan Qashqai 1.6 dCi

04.02.2014

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Titanium

31.01.2014

Honda Jazz 1,2 S i–VTEC Tekst sa video prilogom!

29.01.2014

Mazda6 2.0i Attraction

27.01.2014

Renault Grand Scenic 1,6 dCi Tekst sa video prilogom!

24.01.2014

Opel Cascada 2.0 CDTi Biturbo

21.01.2014

SsangYong Korando 2.0d 4x4 Style Tekst sa video prilogom!

16.01.2014

Mercedes-Benz E 300 BlueTEC HYBRID Tekst sa video prilogom!

14.01.2014

Nissan Micra 1.2 DIG-S Tekna

10.01.2014

Dacia Logan MCV 1.5 dCi/90

01.01.2014

Subaru Forester

25.12.2013

Fiat Panda 4x4

20.12.2013

Fiat 500L Trekking 1.6 MultiJet/105

12.12.2013

Mercedes-Benz ML 350 BlueTEC

09.12.2013

Hyundai ix35 2.0 CRDi GL Impression

06.12.2013

Nissan Juke Nismo

27.11.2013

Peugeot 208 GTi

20.11.2013

Kia pro_cee’d Tekst sa video prilogom!

08.11.2013

Dacia Dokker Tekst sa video prilogom!

05.11.2013

Peugeot 2008 Tekst sa video prilogom!

01.11.2013

Citroen C4 Picasso

30.10.2013

Mercedes-Benz CLA 45 AMG Tekst sa video prilogom!

25.10.2013

Opel Zafira Tourer 1.6 CDTI/136

16.10.2013

Honda Civic 1.8 Sport

15.10.2013

Mercedes E220 CDI

04.10.2013

Mazda 6

02.10.2013

Renault Captur Tekst sa video prilogom!

27.09.2013

Opel Mokka Tekst sa video prilogom!

21.09.2013

Renault Clio 4 RS 200 Cup

19.09.2013

Renault Scenic XMOD

04.09.2013

Volvo V40 Cross Country Tekst sa video prilogom!

21.08.2013

KIA cee’d Tekst sa video prilogom!

16.08.2013

Mercedes-Benz CLA Tekst sa video prilogom!

09.08.2013

Citroen DS3 Cabrio

07.08.2013

KIA Carens

24.07.2013

Subaru XV Tekst sa video prilogom!

05.07.2013

Renault Clio Grandtour

03.07.2013

Opel Adam

28.06.2013

Toyota RAV4, Honda CR-V, Hyundai Santa Fe Tekst sa video prilogom!

21.06.2013

Kia Ceed SW

19.06.2013

Renault Captur

12.06.2013

Citroen C4-Aircross

05.06.2013

Audi A3 - BMW serija 1 - Mercedes-Benz A klase Tekst sa video prilogom!

24.05.2013

Ford Fiesta

22.05.2013

Hyundai Santa Fe

17.05.2013

Citroen C- Elysée

08.05.2013

Škoda Citigo

26.04.2013

Dacia Logan 2 0.9/90 KS Laureate

24.04.2013

Mercedes-Benz ML 250 BlueTec Tekst sa video prilogom!

12.04.2013

Fiat 500L 1.3 Multijet Easy

10.04.2013

Honda CR-V Tekst sa video prilogom!

05.04.2013

Fiat 500 L

29.03.2013

Seat Mii

27.03.2013

Peugeot 301 Tekst sa video prilogom!

22.03.2013

Mercedes-Benz GL500

15.03.2013

Citroen C3 1.2 VTi Exclusive

13.03.2013

Hyundai i20 Tekst sa video prilogom!

06.03.2013

Opel Ampera

27.02.2013

Dacia Sandero 1.2 16V Story

13.02.2013

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi/90 Prestige

06.02.2013

Toyota Yaris Hybrid

01.02.2013

BMW X1 Tekst sa video prilogom!

25.01.2013

Dacia Dokker

23.01.2013

Renault Clio Tekst sa video prilogom!

18.01.2013

Audi A3

16.01.2013

Chevrolet Malibu 2.0 VCDi LTZ

11.01.2013

Renault Grand Scenic Tekst sa video prilogom!

28.12.2012

Volkswagen Golf VII

21.12.2012

Kia cee’d 1.6 CRDi/128 EX Maxx

19.12.2012

Alfa Romeo Giulietta

14.12.2012

Honda Civic Sedan

12.12.2012

Fiat Panda

07.12.2012

Citroen DS5 2.0 HDi/163 KS Sport Chic Automatic

28.11.2012

Mercedes A klasa i BMW Serija 1

16.11.2012

Ford Focus ST

31.10.2012

Renault Megane GT Line

23.10.2012

Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi Cosmo Pack

17.10.2012

Toyota GT 86 Tekst sa video prilogom!

05.10.2012

Mazda CX-5

03.10.2012

Hyundai i30 Tekst sa video prilogom!

21.09.2012

Dacia Lodgy 1.5 dCi/110 Laureate

19.09.2012

Kia Rio Hatchback

03.09.2012

Renault Megan Coupe 1.2 TCe GT Line

29.08.2012

Peugeot 208

15.08.2012

Kia Rio 1.4 CRDi Sport

01.08.2012

Toyota Hilux

31.07.2012

Tata Nano

18.07.2012

Kia Rio Sport Sedan

13.07.2012

Toyota Prius

10.07.2012

Renault Grand Scenic

04.07.2012

Honda Civic

29.06.2012

Renault Twizy

20.06.2012

BMW 320d Tekst sa video prilogom!

15.06.2012

Kia Optima

06.06.2012

Mini Cooper S Coupe vs Renault Twingo Gordini

25.05.2012

Chevrolet Cruze 5 vrata 1.8/141 LTZ

23.05.2012

Opel Astra GTC Tekst sa video prilogom!

21.05.2012

Mercedes-Benz B klasa

11.05.2012

Renault Fluence ZE

09.05.2012

Toyota Avensis Tekst sa video prilogom!

04.05.2012

Opel Astra GTC

18.04.2012

Renault Twingo

04.04.2012

Fiat Punto Classic vs Dacia Sandero

30.03.2012

Ford Kuga vs Jeep Compass vs Toyota RAV4

26.03.2012

Ford Fiesta

21.03.2012

Citroen DS5

07.03.2012

Range Rover Evoque

24.02.2012

Nissan Leaf

22.02.2012

Mercedes-Benz ML

17.02.2012

Citroen C-Zero

08.02.2012

Toyota Yaris

31.01.2012

Volvo V60 D5 2.4/215 KS Ocean Race

25.01.2012

Renault Megane RS Trophy

20.01.2012

Ford Focus SW

11.01.2012

Hyundai i40

04.01.2012

Renault Koleos

28.12.2011

Hyundai Elantra

21.12.2011

Fiat Freemont 2.0 MJT/140 Urban

14.12.2011

KIA Rio

13.12.2011

Chevrolet Aveo 1.4/100 KS LTZ

30.11.2011

KIA Picanto

29.11.2011

Hyundai Veloster

18.11.2011

Peugeot 508 SW 1.6 e-HDi/112 KS Allure

16.11.2011

Renault Clio Gordini 1.5 dCi/105 KS

09.11.2011

Jeep Grand Cherokee

08.11.2011

Infiniti FX English version

03.11.2011

Ford Focus 1.6 SCTi/183 KS

26.10.2011

Opel Astra Sport Tourer vs Renault Megan Grandtour

12.10.2011

Nissan Micra English version

03.10.2011

Citroen DS4

28.09.2011

Subaru Impreza XV

14.09.2011

Suzuki Kizashi English version

01.09.2011

Ford Focus 1.6 TDCi/115 Titanium

30.08.2011

Mazda 5 1.6 MZ-CD/115 KS

17.08.2011

Mercedes C180 Coupe English version

15.08.2011

Renault Megane CC Floride 1.9/130KS

03.08.2011

Kia Picanto 1.0 Active

20.07.2011

Renault Scenic 1.6 dCi/130 KS Exception

13.07.2011

Hyundai ix35 vs KIA Sportage English version Tekst sa video prilogom!

08.07.2011

Peugeot 308 1.6 e-HDi

06.07.2011

Ford Grand C-Max

29.06.2011

Chevrolet Orlando

22.06.2011

Citroen DS4

15.06.2011

Alfa Romeo Giulietta 1750 TBi Quadrifoglio Verde

08.06.2011

Peugeot 508

01.06.2011

Hyundai ix20 English version

31.05.2011

Honda CR-V English version Tekst sa video prilogom!

27.05.2011

Nissan Juke

25.05.2011

Hyundai iX35 1.7 CRDi/115 KS 2WD Diamond

18.05.2011

Opel Corsa 1.7 CDTI/130KS OPC Line

11.05.2011

Audi A7 i Vlado Georgiev Tekst sa video prilogom!

10.05.2011

Mazda 3 1.6 MZ-CD Sport

04.05.2011

Automobili cene do 10.000 evra

02.05.2011

Renault Latitude 2.0dCi/150 Initiale

27.04.2011

Citroen DS3 Racing

20.04.2011

Citroen C5 2.2 HDi 204 KS Exclusive

13.04.2011

Volvo S60 English version Tekst sa video prilogom!

08.04.2011

Nissan Micra

06.04.2011

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi/90 KS

29.03.2011

KIA Sportage

16.03.2011

Lexus IS 200d

11.03.2011

Fiat 500 0.9 TwinAir

09.03.2011

Peugeot 5008

02.03.2011

VW Passat English version Tekst sa video prilogom!

26.02.2011

Volvo S60 D3/163 ks Summum automatik

23.02.2011

Mitsubishi ASX English version

18.02.2011

Citroen C4

16.02.2011

Chery Tengo English version

10.02.2011

Michelin zimski test

04.02.2011

Citroen C4 Picasso 1.6 HDi/112 Confort

02.02.2011

Renault Laguna 2.0 dCi/130 GT 4Control

26.01.2011

Suzuki Swift vs Suzuki Swift English version

25.01.2011

Mazda 6 2.2 MZR-CD/163 Combi GTA

19.01.2011

Seat Ibiza ST English version

14.01.2011

Opel Meriva 1.7 CDTi/100 ks Automatic

12.01.2011

Nissan Juke English version Tekst sa video prilogom!

06.01.2011

Ford C-Max

05.01.2011

Audi RS5 vs BMW M3 English version

03.01.2011

Subaru Outback

22.12.2010

VW MultivanGP

14.12.2010

BMW 730d Tekst sa video prilogom!

13.12.2010

Audi A1 vs MINI Cooper English version

10.12.2010

Hyundai i30 English version Tekst sa video prilogom!

09.12.2010

Ford Kuga 2.0 TDCi 4x2 Titanium

08.12.2010

KIA Sorento

03.12.2010

Peugeot 308 CC

01.12.2010

Dacia Duster vs Chery Tiggo English version

26.11.2010

Renault Megane 1.5 dCi/110 Estate EDC GT Line

24.11.2010

Renault Wind

17.11.2010

Nokian Z G2

11.11.2010

Alfa Giulietta 1.4 Tjet 120 Distinctive English version

11.11.2010

Fiat Doblo / Renault Kangoo

03.11.2010

Opel Astra 1.4 Turbo Sport

27.10.2010

VW Touareg English version Tekst sa video prilogom!

22.10.2010

Citroen DS3 / Peugeot RCZ / Renault Megane RS

12.10.2010

Citroen C4 2.0 HDi Excusive English version

09.10.2010

Peugeot 3008

06.10.2010

Honda CR-Z Tekst sa video prilogom!

05.10.2010

Renault Megane CC

29.09.2010

Mercedes E Cabriolet

28.09.2010

Kia Venga

22.09.2010

Renault Twingo RS Gordini

15.09.2010

Nissan GT-R

10.09.2010

Kia Venga 1.4 CRDi/90 i Citroen C3 Picasso 1.6 HDi/90

08.09.2010

Citroen DS3 1.6 HDi/110 Sport Chic

01.09.2010

Toyota RAV4

27.08.2010

Alfa Romeo MiTo

24.08.2010

Fiat Punto Classic LPG

20.08.2010

Kia C’eed SW

18.08.2010

Nokian Z G2

12.08.2010

Mazda 6

11.08.2010

Nissan 370Z

10.08.2010

Toyota Avensis

09.08.2010

Nissan Qashqai Tekst sa video prilogom!

05.08.2010

Peugeot RCZ

04.08.2010

Chery Ego Tekst sa video prilogom!

30.07.2010

Dacia Duster 1.5 dCi/110 4x4

28.07.2010

Chevrolet Spark 1.2 GPLi LS

21.07.2010

Renault Sport

20.07.2010

Toyota Auris

19.07.2010

Citroen C3 Tekst sa video prilogom!

16.07.2010

Volvo C30

14.07.2010

Jeep Cherokee

13.07.2010

Mazda MX-5

12.07.2010

KIA Soul

06.07.2010

Dacia Duster

30.06.2010

Hyundai ix35 Tekst sa video prilogom!

28.06.2010

BMW 530d Tekst sa video prilogom!

25.06.2010

Nissan Cube

23.06.2010

Audi S5 Coupe vs Audi S5 Cabrio

18.06.2010

KIA pro_cee’d

17.06.2010

Fiat Sedici 4x4 2.0 Multijet 135 ks

16.06.2010

Chevrolet Spark Tekst sa video prilogom!

15.06.2010

Opel Astra vs Renault Megane

09.06.2010

Audi Allroad

07.06.2010

Citroen Nemo

02.06.2010

FIAT 500 Abarth

01.06.2010

Volvo S80 2.4D/175 ks Summum

26.05.2010

Toyota iQ
III deo - Enterijer i oprema

24.05.2010

MTM Audi TT-RS

20.05.2010

Hyundai i20

19.05.2010

Renault Megan 2.0T RS Luxe

12.05.2010

Renault Fluence Tekst sa video prilogom!

29.04.2010

Peugeot 4007 2.2 HDi DCS6 Premium Pack

28.04.2010

Citroen C3 1.4/70 HDi Confort

21.04.2010

Chevrolet Cruze 2.0 VDCi/125 LS

14.04.2010

Mazda CX-7

08.04.2010

BMW X1 Tekst sa video prilogom!

03.04.2010

Nissan Note

31.03.2010

Opel Astra

30.03.2010

Fiat Punto Evo

24.03.2010

Peugeot 407 Coupe i Renault Laguna Coupe

17.03.2010

Alfa Romeo 159

10.03.2010

FIAT Punto Classic Dynamic LPG 1.2
1. deo - uvod

05.03.2010

Peugeot 5008

03.03.2010

Ford Ka 1.3 TDCi Titanium

24.02.2010

Toyota Land Cruiser 150 D-4D Tekst sa video prilogom!

22.02.2010

Opel Insignia Sports Tourer 2.0 CDTi/160 Cosmo Pack

17.02.2010

Mazda 3 i Kia Ceed

12.02.2010

Renault Scenic 1.5 dCi/110 Dinamique

10.02.2010

Renault Megane Grandtour Tekst sa video prilogom!

09.02.2010

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi Tekst sa video prilogom!

03.02.2010

BMW 320xd

01.02.2010

Audi A5 Sportback Tekst sa video prilogom!

29.01.2010

Honda Accord
4. deo - vozna dinamika
Tekst sa video prilogom!

28.01.2010

VW Golf GTD

22.01.2010

Hyundai i30 1,6 CRDi Tekst sa video prilogom!

20.01.2010

Mazda 3 1.6 MZ-CD Sport TX Navi

20.01.2010

Renault Fluence Tekst sa video prilogom!

11.01.2010

BMW Serija 5 GT Tekst sa video prilogom!

08.01.2010

Toyota IQ 1,0 VVT
2. deo - motor

31.12.2009

Ford Focus CC 2.0 TDCi Titanium

30.12.2009

Seat Exeo Tekst sa video prilogom!

29.12.2009

Dacia Sandero Stepway i Suzuki SX4

25.12.2009

Nissan Pixo

23.12.2009

Fiat 500C 1,2 Lounge

16.12.2009

Dodge Caliber SRT4 Tekst sa video prilogom!

14.12.2009

VW Golf GTI Tekst sa video prilogom!

11.12.2009

Opel Insignia

09.12.2009

Alfa Romeo MiTo

02.12.2009

Dodge Journey

27.11.2009

Mazda MX-5

25.11.2009

Citroen C5 V6 3.0 HDi/240 Exclusive

18.11.2009

Lexus RX vs BMW X5 vs Audi Q7

18.11.2009

Citroen C3 Picasso

11.11.2009

Volkswagen Polo

09.11.2009

VW Passat CC

05.11.2009

Mazda 6 SW

04.11.2009

Renault Clio GT 1.6/128

04.11.2009

Toyota iQ
1. deo - uvod

30.10.2009

Porsche 911 GT3

29.10.2009

Peugeot 3008

28.10.2009

Honda Jazz

23.10.2009

Lancia Delta

21.10.2009

Renault Megane Estate

14.10.2009

Alfa Romeo MiTo vs Mini Cooper S

13.10.2009

Honda Accord
3. deo - enterijer i oprema

09.10.2009

Hyundai Sonata

07.10.2009

Fiat Fiorino Qubo

07.10.2009

Toyota Urban Cruiser

06.10.2009

Porsche Panamera

05.10.2009

Saab 9-3 Cabriolet 2.0T Bio Power Aero

30.09.2009

Mercedes-Benz E klasa

25.09.2009

Mazda 3

24.09.2009

Dacia Sandero LPG

23.09.2009

Mini Clubman

22.09.2009

BMW Z4

17.09.2009

Chevrolet Cruze

16.09.2009

Peugeot 206+

09.09.2009

VW Scirocco

07.09.2009

Audi A5 Cabriolet

04.09.2009

Renault Koleos i Subaru Forester

26.08.2009

Audi TT RS

21.08.2009

Renault Thalia

19.08.2009

Toyota Avensis Wagon

17.08.2009

Peugeot 308 CC

12.08.2009

Hyundai Santa Fe

05.08.2009

Kia Soul

29.07.2009

Opel GT

20.07.2009

Seat Leon FR TDI

15.07.2009

Opel Astra GTC i Kia Procee'd

14.07.2009

Renault Grande Scenic 1.4 TCe Dinamique

08.07.2009

Citroen C1

01.07.2009

Carlsson Smart

26.06.2009

Kia Carnival 2.9 CRDi EX

24.06.2009

Nissan Qashqai +2

18.06.2009

Miloš Pavlović & Toyota iQ

17.06.2009

Renault Kangoo Be bop

17.06.2009

Ford Fiesta

12.06.2009

Hyundai i20 i Opel Corsa

11.06.2009

Subaru Impreza

10.06.2009

Renault Laguna Coupe

08.06.2009

Chevrolet Captiva

03.06.2009

Kia Pro_cee'd
4. deo - oprema

02.06.2009

Opel Agila

27.05.2009

Mercedes C180 Kompressor i C220 CDI

26.05.2009

Volvo XC60

20.05.2009

Hyundai iX55

19.05.2009

Ford Focus RS

18.05.2009

Mazda 6 1.8

13.05.2009

Škoda Superb

08.05.2009

Dacia Logan pick-up

06.05.2009

Toyota Avensis vs Honda Accord vs Mazda 6

04.05.2009

Dacia Sandero 1.5 dCi/85 Laureate

29.04.2009

Hyundai i30 CW

22.04.2009

Porsche Boxster S

17.04.2009

Citroen C6 2,2 HDi FAP/173 Exclusive

15.04.2009

Alfa Romeo MiTo

14.04.2009

Ford Ka

08.04.2009

Hyundai i10 vs Kia Picanto

03.04.2009

Mazda 2

01.04.2009

Mercedes-Benz GLK

27.03.2009

Honda Accord
1. deo - uvod

25.03.2009

Renault Megane 1.5 dCi Privilege

25.03.2009

Lexus IS

20.03.2009

Citroen C4

18.03.2009

VW Golf VI

16.03.2009

Renault Megane Coupe

11.03.2009

Jeep Wrangler vs Land Rover Defender

06.03.2009

Chevrolet Aveo GPL

04.03.2009

Maserati Quattroporte S

02.03.2009

Automobilske navigacije

26.02.2009

Mazda CX-7

25.02.2009

Volvo XC70

18.02.2009

Kia Procee'd
3. deo - servis i održavanje

13.02.2009

Renault Laguna Coupe

11.02.2009

Ford Fiesta

04.02.2009

Porsche Cayman S

03.02.2009

Peugeot Partner Tepee 1.6 HDi Outdoor

28.01.2009

Mercedes A160 CDI

22.01.2009

Citroen C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive

21.01.2009

Ford Mondeo SW 2.2 TDCi i Peugeot 407 SW 2.2 HDi

14.01.2009

Ferrari California

09.01.2009

Shuanghuan sCEO 2,4 4WD

05.01.2009

Dacia Sandero 1,6 MPI

02.01.2009

Kolica za pijacu

31.12.2008

Audi Q5 2,0 TDI

30.12.2008

Renault Kangoo 1,5 dCi i Citroen Berlingo 1,6 HDi

24.12.2008

Suzuki Splash 1,2 GS
3. deo - servis i održavanje

23.12.2008

Michelin Pilot Alpin 3

22.12.2008

Subaru Forester

18.12.2008

Ford Kuga, Renault Koleos i Toyota RAV4

10.12.2008

Maserati GranTurismo S

08.12.2008

Lexus RX400h

05.12.2008

VW Passat CC

04.12.2008

Renault Twingo RS Cup

03.12.2008

Seat Ibiza 1,6 16v

02.12.2008

Kia Pro Cee'd 1,6 CRDi
2. deo - vožnja

24.11.2008

Daihatsu Cuore 1.0 i Citroen C1

19.11.2008

Peugeot 308 SW 1.6 VTi Sport

05.11.2008

Fiat 500, Hyundai i10 i Suzuki Splash

04.11.2008

Audi RS6, Audi Q7 V12 TDI

03.11.2008

Kia - fabrika Zilina u Slovačkoj

29.10.2008

Renault Twingo GT

27.10.2008

BMW X6 xDrive 35D

24.10.2008

Peugeot 4007 2,2 i Toyota RAV4 2,2 D-4D

08.10.2008

Porsche 911 Carrera 4S

03.10.2008

Ford Galaxy 2,0 TDCi Ghia

01.10.2008

Honda Accord 2,4 Executive

29.09.2008

Renault Laguna GT 2,0T

24.09.2008

Citroen C4 Picasso 1,6 HDi i Mazda 5 2,0 MRZ CD

17.09.2008

Kia Pro Cee'd 1,6 CRDi
1. deo - uvod

16.09.2008

Subaru Legacy 2,0 D SW Club

10.09.2008

Dacia Logan 1.5 dCi/70 Laureate

03.09.2008

Kia Pro Cee'd 2.0 CRDi Sport

27.08.2008

Isuzu D-Max Crew LS 3,0 td

26.08.2008

Peugeot 308 RCZ

21.08.2008

Renault Koleos 2.0 dCi/150 4X2 Dinamique

20.08.2008

Citroen 2CV TPV

09.08.2008

Suzuki Splash 1,2
1. deo - uvod

30.07.2008

BMW X5 3,0d i VW Touareg 3,0 V6 TDI

22.07.2008

Honda Legend 3,5 V6

14.07.2008

Subaru Impreza 2.5 WRX

10.07.2008

Nissan GT-R

07.07.2008

Citroen C5 2,7 V6 HDI Exclusive

04.07.2008

Subaru Justy 1.0 S

26.06.2008

Mazda 2 1,5 / 103KS Pack Sport

19.06.2008

Ford Focus 2,0 TDCi i Peugeot 308 2,0 HDi

12.06.2008

Opel Corsa OPC 1,6

09.06.2008

Volvo V70 2,4D Summum

05.06.2008

Mitsubishi Lancer Evolution

03.06.2008

Dacia Sandero

29.05.2008

Pneumatici

23.05.2008

Renault Grande Modus 1,5 dCi Expression 105 KS

22.05.2008

SsangYong Kyron 2,7 CDi

21.05.2008

VW Passat 2,0 TDI Highline

16.05.2008

Volvo V50 2.0D R-Designe

15.05.2008

Nissan Qashqai 1,5 dCi Acenta Pack

08.05.2008

Toyota Auris 1,6 VVT-i
3. deo - zaključak

05.05.2008

Kia Picanto 1,1 Active

01.05.2008

Kia Sorento 2.5 CRDi/170 EX Shilton

17.04.2008

Mazda 6 MZR 2,0

15.04.2008

Ford Mondeo SW 2,0 TDCi i Renault Laguna Estate 2,0 dCi

10.04.2008

Toyota Land Cruiser V8 D-4D Luxury

04.04.2008

Peugeot 207 SW 1.6 VTi Outdoor

27.03.2008

Opel Astra Sedan 1,6

25.03.2008

Kia Cee'd SW 1,6 CRDi

20.03.2008

Škoda Fabia 1,4 16v Elegance
2. deo - zaključak

18.03.2008

Renault Clio Estate 1,5 dCi / 85 Dinamique

13.03.2008

Peugeot 207 SW 1,6 HDI Trendy

06.03.2008

Mazda 2

05.03.2008

Audi A4 2,0 TDI

03.03.2008

Citroen C4 1.6 BioFlex

28.02.2008

Renault Laguna 2,0 dCi

27.02.2008

Volvo C30 T5 Summum 230KS

21.02.2008

Opel Antara 2,0 CDTI

15.02.2008

Dacia Logan MCV 1.5 dCi/85 Laureate 7 sedišta

14.02.2008

Peugeot 308 na putevima šampanjca

07.02.2008

Volkswagen Multivan 2,5 TDI

05.02.2008

Renault Laguna 3 1.5 dCi 110 Expression

31.01.2008

Peugeot 308 1,6 HDi

29.01.2008

Kia Cee'd 1,6 CRDi 115 Activa

24.01.2008

Toyota Auris 1,6 VVT-i
2. deo - motor, menjač i donji prostor

23.01.2008

Subaru Impreza 2,0 R Sport

17.01.2008

BMW 530xd

17.01.2008

Audi A3 2,0 TDI Ambition

14.01.2008

Daihatsu Materia 1,5 16v

10.01.2008

Hyundai i30 1.6 CRDi/115 ks Pack Confort

03.01.2008

Ford Transit 3,2 TDCi/200 KS i Transit Sportvan 2,2 TDCi/140

27.12.2007

Citroen C6 2,7 HDi i Citroen DS 21 "Ajkula"

24.12.2007

Ford Focus CC 2.0 TDCi Titanium

20.12.2007

Porsche 911 GT3

18.12.2007

Nissan Tiida 1,8 Tekna

14.12.2007

Renault Twingo 1.2 GT

13.12.2007

Fiat 500 1,3 MultiJet 16v Sport

12.12.2007

Mercedes CLS 320 CDI

07.12.2007

Ford Ranger 2.5 XLT Super Cab 4X4

06.12.2007

Seat Altea Freetrack 2,0 TDi

05.12.2007

Opel Corsa 1,7 CDTI Cosmo
3. deo - zaključak

04.12.2007

Volvo S80 3.2 AWD Summum

29.11.2007

Ferrari F430 Scuderia

23.11.2007

Pariski bicikli - Velib

22.11.2007

Kia Sportage 2,0 CRDi i Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4WD Pack Luxe

15.11.2007

Citroen C-Crosser

08.11.2007

Toyota Auris 1,6

07.11.2007

Renault Kangoo 2

30.10.2007

VW Caddy Combi 1,9 TDI

26.10.2007

Ford S-Max 2.5 T Titanium

25.10.2007

Opel Corsa 1,7 CDTi Cosmo
2. deo - donji postroj i pogon

19.10.2007

Renault Megane RS 2.0 dCi/175 ks Luxe

18.10.2007

Peugeot 207 CC 1,6 HDi Griffe

11.10.2007

Honda Civic sedan 1,8 i-VTEC SE

10.10.2007

Volvo C70 D5 Summum

04.10.2007

Škoda Fabia 1,4 MPI Confort
1. deo - uvod

04.10.2007

Gumpert Apollo

26.09.2007

Fiat Bravo 1,9 MJ 16v 150KS

21.09.2007

Kia Carens 2,0 CRDi / Renault Grand Scenic 1,9 dCi

20.09.2007

Citroen C4 Grand Picasso 2,0 HDi Exclusive

13.09.2007

Dodge Nitro 2,8 CRD

12.09.2007

Ford Mondeo 2,0 TDCi Trend Plus

10.09.2007

Renault Twingo 1,5 dCi Initiale

06.09.2007

Hyundai i30 1,4 Comfort

04.09.2007

Opel Corsa 1,7 CDTi

29.08.2007

Peugeot 1007 1.6 HDi Spoty Pack

23.08.2007

Alfa Romeo 159 V6 3,2 JTS Q4

22.08.2007

Renault Modus 1.2 16v/100 ks Alyum

16.08.2007

Hyundai Sonata 2,0 CRDI Pack Luxe

09.08.2007

Toyota Corolla 1,6 VVT-i

07.08.2007

Mazda MX-5 1,8 Coupe-Roadster

02.08.2007

Ford C-Max

26.07.2007

Honda CR-V 2,2 CTDi

20.07.2007

Hyundai Tucson 2.0 CRDi 4WD Pack Luxe

19.07.2007

Hyundai Grandeur 2,2 CRDI

13.07.2007

Mercedes C280

11.07.2007

Stabilna situacija

09.07.2007

Mini Cooper S

03.07.2007

Peugeot 407 V6 2.7 HDi Feline

27.06.2007

Citroen Jumpy 2,0 HDI Combi Confort / 9 sedišta

20.06.2007

Subaru Outback 3,0R

13.06.2007

Toyota Hilux 3,0 D-4D i Mutsubishi L200 2,5 DI-D

08.06.2007

Volvo V50 1,8 Flexifuel E85 Summum

06.06.2007

Ford S-Max 1,8 TDCi/125 KS Trend

30.05.2007

Isuzu D-Max Crew Cab LS 3,0

25.05.2007

Dacia Logan MCV 1,6 16v / 7 sedišta

23.05.2007

Peugeot 207 1,6 THP/150 KS

16.05.2007

Toyota Auris 1,4 D-4D

11.05.2007

Audi TT 3,2 Quattro

04.05.2007

Subaru B9 Tribeca 3,0R

02.05.2007

Suzuki Swift 1,3 GS

28.04.2007

Daihatsu Trevis 1,0

25.04.2007

SsangYong Rexton II Prestige Plus 2,7 XVT

24.04.2007

Jeep Wrangler i Jeep Willys

19.04.2007

Hyundai Coupe 2,0 Pack Luxe

18.04.2007

Škoda Fabia II 1,4

16.04.2007

Renault Clio 2,0 16v Dynamique

11.04.2007

Nova Fabia

07.04.2007

Peugeot 307 1,6

04.04.2007

Toyota Avensis 2,0 D-4D Luna

03.04.2007

VW Jetta 2,0 TDI Confortline

02.04.2007

Toyota Yaris 1,3
3. deo - zaključak

30.03.2007

Škoda Roomster 1,4 TDI

26.03.2007

Mazda 6 2,0 MZR-CD Elegance

21.03.2007

Jeep Trailhawk Concept

13.03.2007

Renault Megane Coupe GT 2,0 dCi / Volvo C30 2,0 D

07.03.2007

Citroen Picasso 1,6 HDi BMP6 Pack Ambiance

28.02.2007

Mazda 5 2,0 MRZ-CD 110 KS Elegance

21.02.2007

Opel Vectra GTS 2,0 Turbo
2. deo - motor

16.02.2007

Nissan Micra C+C 1,6 automatik

14.02.2007

Ford Transit Van 330 SWB

13.02.2007

Volvo S40 D Summum

07.02.2007

Renault Clio RS 2,0

31.01.2007

Jeep Compass 2,3 i Suzuki Grand Vitara 2,0

25.01.2007

Fiatom Grande Punto 1,2 Dynamic na putevima Andaluzije

24.01.2007

Toyota Yaris 1,3 VVT-i Sol
2. deo - motor i ponašanje u vožnji

20.01.2007

Citroen C4 Picasso sa 5 sedišta

09.01.2007

Dacia Logan 1.6 16V/105 KS

03.01.2007

Mazda 3 2,3 MPS

02.01.2007

Mali automobili

28.12.2006

Opel Vectra GTS 2,0 Turbo
1. deo - uvod

25.12.2006

Mazda 3 1.6 MZ-CD Perfomance

13.12.2006

Citroen C4 1.6 HDi BMP6 Exclusive

29.11.2006

Porsche Cayenne S 4,5 V8

23.11.2006

Toyota Yaris 1,3 VVT-i

21.11.2006

Jeep Grand Cherokee 3,0 CRDI i Range Rover Sport TD

20.11.2006

Nissan Note 1,5 dCi/86 KS Acenta

15.11.2006

Ford S-Max 2,0 TDCi Titanium

01.11.2006

Renault Laguna Estate 2,0 dCi i Peugeot 407 SW 2,2 HDi

25.10.2006

Chevrolet Lacetti
3. deo - zaključak

24.10.2006

Range Rover Sport TD V6 HSE

19.10.2006

Super test polovnjaka:
Renault Megane sedan 1.5 dCi/100 KS

18.10.2006

Peugeot 207 1,6

17.10.2006

Ford Focus ST

12.10.2006

Renault Megane CC 2.0 dCi/150 KS Sport

12.10.2006

Toyota Avensis Wagon 2,2 D-4D
3. deo - servis

09.10.2006

Daihatsu Copen 1,3 VVT

27.09.2006

Renault Megane 2,0 dCi

26.09.2006

Chevrolet Lacetti 1,4 SE
2. deo - enterijer

25.09.2006

Hyundai Santa Fe

22.09.2006

Citroen C-Metisse

20.09.2006

Dodge Caliber 2,0 CRD SXT

14.09.2006

Citroen C5 2.2 HDi 173 KS FAP Exclusive

13.09.2006

Daihatsu Cuore 1.0 X

06.09.2006

Renault Espace 2,0 dCi FAP i Peugeot 807 2,2 HDi FAP

16.08.2006

Ford Focus Wagon 1,6
3. deo - zaključak

07.08.2006

Citroen C6 V6 2,7 HDi FAP Exclusive Pack Lounge

02.08.2006

Dacia Logan 1,5 dCi

31.07.2006

Peugeot 207 1.6 HDi 90 KS Sport

19.07.2006

Peugeot 207 1,6 16V i Renault Clio 1,6 16V

12.07.2006

Daihatsu Terios 1,5 Sport

05.07.2006

Ford Fiesta ST 2,0

04.07.2006

Chevrolet Lacetti 1,4 SE
1. deo - uvod

29.06.2006

Renault Modus 1.5 dCi/105 KS Confort

28.06.2006

Honda Civic 2,2 i-CDTi

27.06.2006

Ford Fiesta S 1.6 TDCi

21.06.2006

Seat Ibiza 1,4

20.06.2006

VW Jetta 1,9 TDI i Renault Megane Sedan 1,5 dCi

19.06.2006

Škoda Octavia 2.0 RS

14.06.2006

Toyota Avensis Wagon 2,2 D-4D
2. deo - enterijer

13.06.2006

Renault Grande Scenic 2.0 dCi 150 KS Luxe Dinamique

07.06.2006

Opel Zafira 1,9 CDTI OPC Line

06.06.2006

Ford Focus 1,6 Wagon
2. deo - enterijer

05.06.2006

Citroen C2 1.4 16V Stop&Start

31.05.2006

Hyundai Accent 1,5 CRDi

30.05.2006

Renault Clio 1.4 16V Luxe Privilege

22.05.2006

CITROEN PICASSO 1.6 HDi/92 KS Pack

10.05.2006

Renault Megane 2,0 RS Luxe i Ford Focus ST 2,5T

09.05.2006

Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Limited
2. deo - pogon i održavanje

08.05.2006

Peugeot 1007 1.6e 2-Tronic Sporty Pack

03.05.2006

Toyota RAV4 2,2 D-4D Executive

02.05.2006

Ford Fiesta 1.6 TDCi Ghia

26.04.2006

Uporedni test:
Citroen Berlingo 1.6 HDi/75 i Renault Kangoo 1.5 dCi/70

19.04.2006

VW GOLF V 1,9 TDI 4Motion

18.04.2006

Dacia Logan 1.5 dCi Laureate Pack

12.04.2006

Toyota Avensis Wagon 2,2 D-4D

07.04.2006

Toyota Yaris 1,3 Sol

06.04.2006

Peugeot 407 1.8i 16V 125 KS Confort

05.04.2006

Peugeot 407 Coupe 2,7 V6 HDi Sport Pack

31.03.2006

Renault Vel Satis 2.2 dCi Privilege

29.03.2006

Francuska posla

22.03.2006

Renault Megane 1,5 dCi
5. deo - zaključak

17.03.2006

Savremeni dizeli i loše gorivo

15.03.2006

Renault Megane 2,0 dCi

14.03.2006

Peugeot 407 Coupe 3.0 V6 Pack

08.03.2006

VW Polo 1,9 TDI Carat

07.03.2006

Ford Focus C-MAX 1.6 TDCi/90 KS

01.03.2006

Suzuki Swift 1,3

28.02.2006

Uporedni test:
Citroen C4 1.6 HDi i Ford Focus 1.6 TDCi

23.02.2006

Fiat Grande Punto 1,4 8V Dynamic

21.02.2006

SEAT LEON 2.0 TDI Stylance

15.02.2006

Toyota Hilux 2,5 D-4D i Isuzu D-Max 3,0 TD

09.02.2006

VW Fox 1.4 TDi 70 Pack Confort

08.02.2006

Peugeot 1007 1,4

07.02.2006

Renault Megane 1,5 dCi
4. deo - vozne osobine

02.02.2006

Ford Fusion Plus 1.6 TDCi

01.02.2006

Citroen C3 1,6 HDi i Renault Clio 1,5 dCi

26.01.2006

Renault Laguna Estate 2.0 dCi Initiale

26.01.2006

Mercedes Benz B 200 Turbo

24.01.2006

Peugeot 307 2.0 16V/180 KS Feline

19.01.2006

Škoda Octavia Combi 4x4 1,9 TDi

16.01.2006

Renault Megane 1,5 dCi
3. deo - enterijer

04.01.2006

Nissan Xterra

03.01.2006

Peugeot 307 CC 2,0 HDi Pack Sport

29.12.2005

Citroen C-SportLounge

27.12.2005

Peugeot 107 1,4 HDi Trendy

16.12.2005

Toyota Aygo 1,0

09.12.2005

Nissan Micra 1,2

05.12.2005

VW Passat 1,9 TDi Confort

02.12.2005

Citroen C1 1,4 HDi Pack

29.11.2005

Seat Leon 2,0 TDI

24.11.2005

BMW M6

21.11.2005

Ford Focus SW 1,6 TDCi Ghia

11.11.2005

VW Fox 1,2 Confort

10.11.2005

Renault Megane 1,5 dCi
2. deo - karoserija

04.11.2005

Citroen C5 Break 2,0 HDi i Renault Laguna Estate 2,2 dCi

28.10.2005

BMW 750 Li

27.10.2005

Peugeot 407 SW 2,0 HDi

20.10.2005

Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Limited

18.10.2005

Dacia Logan 1,4 MPI

10.10.2005

Hyundai Tucson 2,0 CRDi

07.10.2005

Citroen C4 1,4 16V Coupe VTR

04.10.2005

Chevrolet Spark 0,8

29.09.2005

Toyota Corolla 1,4 D-4D

26.09.2005

Honda Jazz 1,4

26.09.2005

Nissan Pathfinder 2,5 dCi

23.09.2005

Ford Fiesta 2,0 ST

20.09.2005

Honda Civic 1,6 16V

06.09.2005

Tigar Prima

31.08.2005

Daihatsu Sirion 1,3 X

30.08.2005

Seat Altea 1,6 Stylance

26.08.2005

Renault Megane 1,5 dCi

26.08.2005

Audi A4 2,0 TDI

25.08.2005

Renault Scenic 1,6 16V GPL

24.08.2005

Peugeot 107 1,0 Trendy

23.08.2005

Kia Cerato 1,5 CRDI

09.08.2005

Renault Trafic Generation 2,5 dCi Privilege

01.08.2005

VW Golf Plus 1,9 TDI Comfort

26.07.2005

Jeep Grand Cherokee 5,7 HEMI

19.07.2005

Ford Fiesta 1,6 TDCi Ghia

05.07.2005

Toyota Yaris 1,3 VVT-i Rhythm'n'Blues

30.06.2005

Nissan X-Trail

27.06.2005

Honda Jazz 1,4 i Mitsubishi Colt 1,3

23.06.2005

Renault Laguna 2,0 GT

23.06.2005

Peugeot 1007 Vitamine

20.06.2005

Citroen C3 Pluriel 1,4 HDi

10.06.2005

Peugeot 607 2,7 V6 HDi Signature

06.06.2005

Isuzu D-MAX 3,0 TD Crew Cab

27.05.2005

BMW 320i i 320d

25.05.2005

VW Golf V GTI

20.05.2005

Seat Toledo 1,9 TDI Reference

13.05.2005

Citroen C3 1,4 16V Sensodrive Stop/Start

06.05.2005

3000 km sa Renault Espace 2,2 dCi Aluminium

26.04.2005

Škoda Octavia Combi 1,9 TDi

22.04.2005

Honda Jazz 1,4

21.04.2005

Audi A6 3,0 TDI Quattro

29.03.2005

Citroen Xsara Picasso 1,6 HDi 16V

25.03.2005

Ford Mondeo 2,2 TDCi Clipper Titanium

22.03.2005

Peugeot 307 1,6 HDi i Renault Megane 1,5 dCi

18.03.2005

BMW X3 3,0d

15.03.2005

Citroen C4 1,6 HDi 92 KS Pack

11.03.2005

VW Caddy Life 1,9 TDi

02.03.2005

Peugeot 307 SW 2,0 HDi i Ford Focus C-Max 2,0 TDCi

28.02.2005

Seat Altea 2,0 TDi

23.02.2005

Toyota Prius 1,5

17.02.2005

Honda Jazz 1,4

14.02.2005

Mitsubishi Colt 1,3

11.02.2005

Peugeot 407 2,2

07.02.2005

Seat Ibiza Cupra 1,9 TDi / 160 KS

02.02.2005

VW Golf 1,9 TDi / 90 KS Confort

31.01.2005

Nissan Micra 1,2

25.01.2005

Citroen Xsara Picasso 1,6 HDi 16V

24.01.2005

Citroen C5 1,6 16V i 1,6 HDi

20.01.2005

Dacia Logan 1,6 MPI

15.01.2005

Renault Modus 1,4 16V Luxe Privilege

10.01.2005

Ford Focus 1,6 Ti-VCT Titanium

05.01.2005

Mercedes G55 AMG

31.12.2004

Toyota Land Cruiser 3,0 D-4D

29.12.2004

Škoda Octavia 2,0 TDi Ambiente

22.12.2004

Mitsubishi Outlander, Nissan X-Trail i Toyota RAV4

22.12.2004

Honda Jazz 1,4

22.12.2004

Citroen Xsara Picasso 1,6 HDI 16V 110 KS

23.11.2004

Honda Jazz 1,4

22.10.2004

Citroen Xsara Picasso 1,6 HDi 16V 110 KS

21.09.2004

Chrysler 300C

15.11.2004

Opel Corsa 1,3 CDTi

30.11.2004

BMW 645 Ci

16.10.2004

Peugeot 407 SW 1,6 HDi

21.10.2004

Fiat Idea 1,4

24.10.2004

Toyota Corolla 2,0 D-4D

28.10.2004

Peugeot 307 CC 2,0 16V

31.10.2004

Porsche Carrera 911 S

3.11.2004

Mitsubishi Outlander 2,0

8.11.2004

Aston Martin DB9

11.11.2004

Fiat Panda 1,2

12.09.2004

Citroen C3 X-TR 1,4 HDi 92 KS

15.09.2004

VW Polo 1,9 SDi

22.09.2004

Hyundai Tucson

25.09.2004

Peugeot 206 1,4 HDI

1.10.2004

RENAULT Megane 2,0 RS

10.08.2004

MERCEDES-BENZ C180 Kompressor

14.08.2004

HONDA FR-V

19.08.2004

FORD Fusion+

24.08.2004

ŠKODA Octavia 1,9 TDI

29.08.2004

BMW 760 Li

2.09.2004

CITROEN Xsara Picasso 1,6 HDi 16V Exclusive

8.07.2004

HONDA Civic Sedan 1,6 ES AT

12.07.2004

RENAULT Grand Scenic 1,5 dCi/100 KS Luxe Privilege

17.07.2004

SEAT Cordoba 1,9 TDi Sport

22.07.2004

TOYOTA Corolla Verso 2,0 D-4D

27.07.2004

MERCEDES-BENZ SLK 200 Kompressor

3.06.2004

LOTUS Elise 111R

10.06.2004

TOYOTA Corolla Wagon 1,6

18.06.2004

AUDI A3 2,0 TDi

13.05.2004

CITROEN C2 1,1

27.05.2004

FORD Focus C-Max 1,8 Trend

4.04.2004

TOYOTA Avensis D-CAT

9.04.2004

RENAULT Kangoo 4x4 1,9 dCi Privilege

14.04.2004

MAZDA 3 Sport

19.04.2004

FIAT Idea 1,3 JTD

24.04.2004

SEAT Leon 1,9 TDI

3.05.2004

BMW X3 3,0i

3.03.2004

RENAULT Clio Sport

8.03.2004

MERCEDES E320 4MATIC Avantgarde

13.03.2004

HONDA CR-V

17.03.2004

TOYOTA RAV4 2,0 D-4D Executive

22.03.2004

ŠKODA Fabia RS 1,9 TDi 130

27.03.2004

CHRYSLER PT Cruiser Cabrio

31.03.2004

LAMBORGHINI Gallardo

2.02.2004

VOLVO S60 2,4 D Summum

9.02.2004

SAAB 9-5 Wagon

16.02.2004

RENAULT Laguna 1,6 16V GPL Expression

23.02.2004

OPEL Vectra Caravan 3,0 CDTI

5.01.2004

HONDA Accord 2,4 Executive

11.01.2004

MITSUBISHI Lancer

19.01.2004

VW Beetle Cabrio

26.01.2004

MAZDA 3 1,6i

2.12.2003

VW Touran 1,9 TDi Comfort

9.12.2003

RENAULT Megane Coupe Cabrio 2,0

16.12.2003

SUZUKI Ignis 1,5

23.12.2003

PEUGEOT Partner 1,9 D

30.12.2003

CHEVROLET Corvette V8 5,7

1.11.2003

RENAULT Megane Grand Tour i Megane Sedan

5.11.2003

ROLLS-ROYCE Phantom

12.11.2003

CHRYSLER Sebring 2,7 LE

19.11.2003

FORD Tourneo Connect 1,8 TDCi

26.11.2003

FIAT Panda

4.10.2003

LEXUS RX 300

7.10.2003

SMART Roadster Coupe

11.10.2003

MERCEDES SL 55 AMG

14.10.2003

RENAULT Trafic 2,5 dCi 16V Passenger

18.10.2003

FORD Fusion 1,4 TDCi

21.10.2003

MINI One D

27.10.2003

FORD Focus C-Max

28.08.2003

CITROEN Pluriel 1,4i

2.09.2003

OPEL Meriva 1,6

6.09.2003

DAIHATSU Copen

12.09.2003

FIAT Stilo 1,8

16.09.2003

NISSAN 350 Z

19.09.2003

CHRYSLER Crossfire

27.07.2003

RENAULT Scenic II

31.07.2003

OPEL Signum 3,2 V6

4.08.2003

MERCEDES Vito i Viano

8.08.2003

DAEWOO Nubira II

12.08.2003

FIAT Doblo Cargo 1,9 DS High Roof

17.08.2003

PEUGEOT 807 3,0 V6 SV Pullman

22.08.2003

BMW Z4 3,0i SMG

27.06.2003

ALFA ROMEO 156 2,4 JTD

4.07.2003

HYUNDAI Getz 1,4

13.07.2003

ŠKODA Octavia Combi 1,8T RS Pack Sport

20.07.2003

FORD Streetka

26.05.2003

RENAULT Megane Coupe 1,5 dCi

1.06.2003

SEAT Alhambra 1,9 TDI

7.06.2003

TOYOTA Corolla Verso 1,6

11.06.2003

PEUGEOT 307 Break 1,6 16V XT

16.06.2003

AUDI A3

20.06.2003

OPEL Meriva

25.04.2003

LANCIA Thesis 2,4

30.04.2003

HYUNDAI Terracan 2,9 CRDI

6.05.2003

SEAT Cordoba 1,9 SDI Stella

13.05.2003

PEUGEOT Partner Ushuaia Grand Raid 1,6 16V

18.05.2003

TOYOTA Avensis Wagon 1,8 VVT-i

25.03.2003

FORD Fiesta Coupe 1,6 Trend

2.04.2003

SSANGYONG Rexton

14.04.2003

MITSUBISHI Pajero 3,2 DI-D

1.03.2003

CITROEN C8 2,2 16V HDi

11.03.2003

FORD Focus ST 170

5.02.2003

RENAULT Espace 1,9 dCi Authentique

14.02.2003

FORD Mondeo ST220

11.01.2003

TOYOTA Land Cruiser 3,0 D4-D

17.01.2003

SAAB 9-3 2,0t

21.01.2003

CITROEN Berlingo

26.01.2003

ALFA ROMEO 147 GTA

10.12.2002

RENAULT Kangoo 1,5 dCi 80 KS

21.12.2002

SUBARU Forester 2,0X AWD

26.12.2002

ŠKODA Superb 1,9 TDi Classic

4.01.2003

NISSAN 350 Z

12.11.2002

RENAULT Megane II

20.11.2002

HONDA Accord

3.12.2002

MAZDA 6 Sport

11.10.2002

FORD Fiesta 1,4 TDCi

18.10.2002

FERRARI Enzo Ferrari

25.10.2002

DAEWOO Kalos

31.10.2002

AUDI RS6 Avant

4.11.2002

MERCEDES SL 500

26.09.2002

PEUGEOT 307 SW 2,0 HDi

6.10.2002

KIA Sorento

29.08.2002

OPEL Vectra GTS

29.08.2002

VW Polo 1,2 6V

3.09.2002

don
05.9.2017 09:14
14
5

Perika, aj budi drug,a?!

don
05.9.2017 09:19
9
13

Unistise me ovi sa losom izradom stranice, ak pises komentar duze od minute, ne mozes ga poslati, ako kopiras tekst pa poksuas pejstati, ne ide, uglavnom ne mozes komentar poslati pa moras pisati haiku.
Htjedoh rec da nam napises nesto od c4 hibrid, dizel/struja, ak znas (posto imam jednog u ponudi, a ne zna nista o tome pogonu niti o njegovoj pouzdanosti, a znamo da citroen nije nesto pouzdan), ako ne onda trke kod Fransoa po testni wagen! :)

Usput, ja ocekivao test rumunjke, kad corak, haman da ni one ne padaju na mala auta, podigle standard! :-)

BB
05.9.2017 09:35
16
1

Uhh, sa ovim koferima me podsjeti na C2 i ženinim ambicijama da ponese svaku knjigu (stručna literatura) kad idemo na jug kod njenih (cca 300 krivudavih i brdskih kilometara...). Srećom sad je tu Berlingo koji je uspjela samo popuniti ali ne i prepuniti...

LAcity®
05.9.2017 11:24
15
7

+ ja dajem za:
1. Tačan podatak o potrošnji na bordu
2. Neverovatno mnogo prostora za noge
3. Popravljen spor interfejs
4. Dizajn kabine
5. Sedišta, nekako kao da su za mene pravili.
- dajem za:
1. Gruba plastika svuda
2. Mali gepek, zato u kabini ima mesta za noge za dvometraše
3. Visoka hauba
4. zvuk auspuha
Ne bih se baš složio 100% sa Pericom, ali to je to, pogodio je suštinu, mnogo muzike za korektan iznos, pogotovo mnogo gedžeta koje današnja omladina ne prestaje da koristi
Clio ili C3, hmmm, ipak Fiesta li Ibiza.
C3 me razočarao tvrdom plastikom, ali napominjem, iako je tvrda, kod Citroena nikada nećete čuti kvrc i zvrc, kao kod nekih, da ne pominjem sad...

Stefan
05.9.2017 12:15
15
1

Redakcija
Zasto po pravilu testirate samo ful opremljene modele?

@Stefan

Jer nam po pravilu, takve modele ustupaju na test. Dileri se trude da test vozila budu što bolje opremljena, smatraju da će tako lakše da "očaraju" potencijalnog kupca.

moron
05.9.2017 15:24
13
1

Bravo Peki!
Uživao sam čitajući. Svaka čast.
I, šta je (za vozača) bolje i prijatnije, stari 1,4 HDI ili ovaj izduvani 1,6 HDI

Lacky
05.9.2017 15:42
7
1

Interesantno da ovaj sa 100 ks ne ide sa automatikom?

boki
05.9.2017 16:08
9
6

Cccc, udarila kriza i u toj Francuskoj.
Nekada se za odlazak na odmor na "testiranje" uzimao Citroen C4, a sada cisto gradskim modelom na more.

Peki
05.9.2017 16:18
14
0

@Moron, zahvaljujem se, drago mi ja da ti se dopao tekst.
Bez imalo sumnji, izduvani 1.6 BlueHDi je na svim poljima neuporedivo bolji od bivseg 1.4 HDi.

@Don, moze, posalji zahtev za prijateljstvo na Facebook :-)) Rumunkinju nazalost nisam testirao, par nedelja kasnije izgubio joj se svaki trag...
@Stefan, redakcija ti je vec odgovorila, zato sam i naglasio u tekstu kako zavrsni nivo Feel nema sve nabrojano u seriskoj opremi. Iskreno receno pojedina oprema nije neophodna, moze se i bez kamere pozadi, dovoljni su samo senzori. Moze se i bez aluminijumskih felni, "Air bumpova" i te Connected cam, ali sa njima je znatno atraktivniji. Naprotiv, sistem slobodne ruke je izuzetno praktican, dok se automatska klima i regulator brzine prosto podrazumevaju. Na auto putu veoma cesto upotrebljavam tempomat, posebno ukoliko se radi o "pametnom", koji samostalno odrzava zadatu brzinu i distancu sa vozilom ispred. Stvar navike ili realna potreba, sve zavisi od samog vozaca. Imam vise prijatelja koji ga apsolutno nikada ne koriste...
Pozdrav svima

Bimba
05.9.2017 20:15
10
2

Perice,citajuci ovaj fen test,putovah zajedno sa vama...jos da mi je C3...

moron
06.9.2017 08:44
13
1

Budući da sam i sam dosta "mator" i da sam nekada kao dete porodično putovao i u peglici, ovaj deo mi je posebno simboličan (a bio bi koristan i za moju decu):
"u malom Citroenu stešnjeni kao sardine u konzervi. Blizankinje su nam se pridružile sa par XL kofera, koji su na kraju završili na zadnjim sedištima, zajedno sa njima! Neka, tako su barem malo doživele deo mojih dečačkih putovanja na zadnjoj klupi Fiće, "

don
06.9.2017 08:54
5
6

ja htjedoh pitat da testiras hibrida (dizel struja) c4 ili ds4, ili ako vec sad sta znas o njima da napises u komentaru, razmisljam da kupim jednog, nesto mi je sumnjivo povoljan.
Biznis ideja!: Moraces odstampat vizitke pa dijelit Rumunjkama il jos bolje , ak vec imas tog fejsbuka (sta li ce to ljudima? op.a.), odmah puknes joj da ti bude drug, tak da joj se ne izgubi trag, mada i vlasnik kafane zna dje ona sad:)
Usput, ferari ti dobro stoji, bice da je zbog crne boje :)

don
06.9.2017 08:58
5
6

moron, jesil i ti ko nas Perika, sipao benzin umjesto dizela?
Mojima je jednom davno lik u juga nasuo dizel, poslije nisu platili odstetu.

Igor
06.9.2017 09:15
4
6

Odlican tekst. I prava glavobolja onima koji se dvoume izmedju clia i c3. Slike su odlicne takodje. Jedan mali minus za reportera(veliki za automobilistu), Felipe Masa nije ni blizu sampiona f1, a kamoli sampion. Ipak, takav ferari bi svakome pobrkao loncice pa je svaka greska razumljiva.

moron
06.9.2017 20:37
2
2

don
Mom ćaletu su jednom usuli naftu u mazdu benzinca. Po mom razumevanju i sećanju, nije joj se desilo ništa, jer je bilo oko "pola-pola". Nije mogla da radi na leru , na malim obrtajima.

Peki
06.9.2017 21:36
9
1

@Igore mozda se nismo razumeli. Ovaj Ferrari nije nov, ima najmanje 6-7 godina. Scaglietti se proizvodio izmedu 2004 i 2011 godine, i u tom periodu Felipe Masa vozio je za Ferrari. Osvojio je nekoliko trka i popeo se na podijum vise puta, ali mu je 2008 izmakla titula sampiona (bio je vice sampion). Osvojio ju je Lewis Hamilton sa samo jednim poenom vise. Po pravilu, Ferrari dodeljuje svojim vozacima pojedine modele, kako bi ih reklamirali u privatnom zivotu. Prodavac ovde predstavljenog Scaglietti posedovao je svu neophodnu dokumentaciju kao dokaz. Inace vozilo je savrseno ocuvano i kao sto se moze videti na slikama ima samo 18.000 predenih kilometara.
Pozzzz

nexon
07.9.2017 08:13
8
1

uzivao sam citajuci tekst, zaista i putopis i test u jednom, prelepo kao i prosle godine sa picasom...samo su bliznakinje trebale da se oprobaju u ulozi vozaca, sa ovako natovarenim autom, da vidimo jel imaju talenat za voznju na tatu, da vidimo kako bi tata realno ocenio njihovo vozacko umece :)

Marko
07.9.2017 09:16
11
3

Nikada neću razumeti komentare "mekano ogibljenje" za male automobile kao minus. Ja Vas pitam ko kupuje auto od 75ks za jurcanje kroz krivine? Upravo to ogibljenje ga čini najudobnijim autom u klasi! Razumeo bi da ga to čini neupravljivim ili nebezbednim, ali C3 je daleeeko od toga. Kome treba mali sportista neka kupi fiestu st.

Peki
07.9.2017 09:20
10
0

@Nexon, jedna od mojih cerki je sportski nastrojena, igra tenis, trenirala je macevanje, ide u teretanu, surfovala je na talasima... i prosle godine je polozila poznavanje deo ispita koji se odnosi na propise. No posto je bila maloletna, nije mogla da prode voznju, vec je vozila u mom prisustvu, tako da sledeceg meseca treba i to da "odradi"... Drugu bas zabole za sve to, ima vestacke nokte i trepavice, menja garderobu desetak puta na dan i kaze da ce imati svog privatnog sofera, sto bi se ona mucila sa ispitima... Genetika je to druze, svaka je pokupila nesto od familije sa zeninine ili moje strane, da sad ne ulazim u detalje... :-))
Pozzzzz

don
07.9.2017 10:54
7
5

Ova druga sa noktima i trepavicama je na tebe, zar ne :)
Nego, sta je sa hibridom?

Peki
07.9.2017 11:15
6
0

@Don, Hybridne verzije kod PSA su retke. Imali su 3008 i 508, kao i DS5. Vozio sam ih odmah po pojavljivanju, verujem da se testovi mogu pronaci u arhivi. Sto se tice pouzdanosti ne znam sta da ti kazem? Verovatno se sve vrti oko kapaciteta baterija, koje su male i nejake. U principu elektricni motor ovde samo pomaze termickom u fazi ubrzanja, kako bi se smanjila potrosnja i CO2. Samo na "struju" ne mogu da predu ni par kilometara, i to sa pero lakim stopalom na gasu.
Pozzzz
PS. Pogodio si, ona sa trepavicama i noktima je na mene!

don
07.9.2017 12:47
3
7

?!?! Umoljava se redakcija da posta linkove doticnih testova. Ne mogu da ih nadjem :(

Lacky
07.9.2017 13:32
9
0

Kad smo kod Citroena a Peki zivi u Francuskoj pa me zanima "sudbina" C5 odnosno ima li naslednika iduce godine ili ne?Licno sam imao od prvog do aktuelnog modela,elem bile su neke Pstudije "Metropolis" pa C9 medjutim niko od ovlastenih dilera na Germanskom govornom podrucju ne daje informacije o novom modelu C5.Pozzz

Rikošet
08.9.2017 12:47
2
3

Napisah juče ep, slika trepnu i nestade sve... Da je kojim slučajem Zuko Đumhur živ i da može proičtati ovaj tekst sigurno bi bio ljubomoran na Pericu... Scaglietti je nešto najljepše što su moje oči vidjele od Ferrarija, a ovaj primjerak je da se raspametiš. Šta reći za C3, pa Perica je tako dobro napisao tekst da je većina zaboravila onaj sa 100 KS kojeg nisu uspjeli popraviti ni nakon sedam dana? Pa nije Ferrari sa W12 monstrumom već najobičniji dizelski četverocilindraš... Perica je na kraju imao "sreće" divan odmor i pouzdan automobil, ali se pitam šta bi bilo da je onaj C3 sa 100 konja uspio izaći iz Pariza... Vjerovatno ga ne bi ga spasili ni Air Bump jastučići od balkanskog izljeva nježnosti :)

Peki
08.9.2017 17:05
10
0

@Rikoset, taj problem oko C3 bilo je komplikovano resiti iz vise razoga. Naime, lampica se palila/gasila, sto ce reci da mi se desavalo da vozim jedno 30 min i stignem kuci, misleci kako je problem "prosao", no prilikom sledeceg startovanja motora opet se upali. U servisu su prvo promenili nekavu sondu, lampica se vise nije palilia, ali kada su ga, probe radi, isterali na put, ukapirali su da problem nije resen. U drugom pokusaju su uspeli, ali je dosao vikend, a ja sam morao da krenem. Inace u C3, barem u verziji koju sam ja posedovao, postoje na plafonu dva tastera (SOS i Citroenov servis) i, i mogu ti reci da UVEK neko odgovori. Da mi se problem desio u putu, tj u Francuskoj ili Spaniji, verovatno bi automobil ostao u ovlascenom Citroenovom servisu, a moje osiguranje bi mi platilo avionske ili vozne karte, za sve putnike, do zeljenog pravca. Jednom popravljen, opet bi mi osiguranje platilo kartu da odem da podignem auto. Ukoliko je vozilo u garantnom roku, nista ne kosta, u protivnom ja placam opravku. Ovo mi se vec vise puta desavalo, stim da sam ponekad ostao sa familijom u obliznjem hotelu dan/dva (opet o trosku osiguranja, racunajuci i taksi do hotela), dok se automobil ne popravi. Znaci sve lepo funcionise, ali je zajebancija,...
Pozzzz

BB
08.9.2017 22:27
6
1

@peki
Super je čuti to. A i sama činjenica da si mogao da voziš (bilo kako) sa upaljrnom lampicom je pozitivna stvar. Ja sam jednom sa passatom ostao u kvaru, crkla jedna dizna, i motor se odmah ugasio. Popravka 400€, mjesec i po čekanja... ali glavni problem je što se odmah ugasio, šta da sam bio u planini kad pada snijeg?

moron
08.9.2017 23:54
3
1

Tužno mi je da su menjači ako su manuelni, samo petostepeni. U 2017 godini, u kolima ovog cenovnog ranga, pri čemu PSA i za 1,2 eTHP i 1,6 HDI ima i šestostepene menjače. Ali, škrtare za slabije verije ( 110/100 konja ). Sramota.

Don
09.9.2017 06:21
5
7

Dakle,ako imaš konjske živce, mozes vozit Francuza i uz neko osiguranje (koje,kakvo,putno?) Možeš dobiti besplatan put a ako je auto po garancijom, onda i servis. Sad je jasnije zašto neki vole francuska auta:) gdje je sad japanautofan da likuje?;)

Rikošet
09.9.2017 10:05
4
1

Peki

Iz balkanske perspektive pritiskanje tog crvenog SOS tastera nas ne vodi nikuda, a o hotelu i nabrojanom uglavnom možemo da sanjamo kada je riječ o C3... Duboko se izvinjavam ako je Citroen aktivirao ovaj sistem u međuvremenu, ali koliko ja znam tog vida podrške kod nas još nema... Lijepo je čuti da SOS taster ima svoju praktičnu funkciju i da to u Francuskoj savršeno funkcioniše, ali što kaže Bajaga "Ovo je ovdje Balkan" i paljenje svake lapice na potpuno novom automobilu je najčešće uvod u noćnu moru, koja se najčešće završava kako je to BB opisao u svom komentaru...

Nebojsa
10.9.2017 10:57
5
1

@Peki:
Da potvrdim Rikosetov navod:
Na SOS se mozda u EU neko javi, nas uvoznik nema NIKAKVU asistenciju za svoje automobile. Kupis nov auto i prepusten si sam sebi.
Ni meni se ne dopada premekano ogibljenje, realno se auto previse ljulja i naginje, nije to nikakva udobnost kad se pored realno udobnih sedista i u smirenoj voznji na krivudavijim putevima ljuljas kao u camcu.
Samo resenje "tableta" koji je zajednicki za radio, navi, klimu... a da pritom moras da se prebacis sa npr.radija na klimu nikad mi nece biti jasno niti prihvatljivo. Odvraca paznju sa puta bespotrebno.
Vozio sam C3, aktuelni C4Picasso, sa istim resenjem i nikako mi ne odgovara.
Sam model je simpatican, ali kad ga covek sklopi po svojoj meri cena obavezno ide preko 14000€.
Osnovni paket u SRB nema ni klimu, i to je doplata na baznu cenu.Doduse bazni je za "cena vec od 9990€" ili tako nesto, realno dostupni modeli sa lagera su preko 12000€.
Garancija samo 2 godine.

Japanautofan
10.9.2017 20:48
6
0

@don Tu sam,tu sam ali ne likujem.
Ne volim previse elektronike u bilo kom automobilu. Na zalost sve je ima vise a ona je u sustini i najproblematicnija u novim automobilima. Sigurno je jedna od glavnih krivaca za izvestaje o (ne)pouzdanosti .
Zamisli samo da si u nekoj nedodjiji van redovnog puta sa novim dzipom pa da ti otkaze nesto oko tih elektronskih zezalica ?
Danas vise ni akumulator ne mozes da zamenis bez odlaska u servis.
Kod mene jos uvek vazi ono staro !? (ili samo vozim automobile tih godista)
Japanci cuveni po pouzdanosti, Nemci po kvalitetu i robustnosti, Italijani po dizajnu a Francuzi broj jedan po udobnosti. :))
Danas je sve to malo drugacije.


Pošaljite komentar:

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:
Redakcija zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Anonimni komentari se ne objavljuju.
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje ne tolerišemo.
Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora. Molimo vas da u svrhu diskusije i polemike koristite naš Forum.
Pre pisanja samog komentara, molimo vas da izaberete tačan tekst na koju se odnosi komentar. Komentari koji sadržajem ne korespondiraju sa tekstom sa koje su poslati neće biti objavljeni.
VRELE GUME ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije.

Vaše ime:


Vaš komentar:Anti-spam-kod:
Kako bi bili sigurni da ste osoba, a ne robot-spamer, molimo Vas da u donje polje unesete kod sa slike: