O nama

Vrele Gume Media Sistem je kompanija osnovana oktobra 1993., kada je izdat i prvi broj magazina „Vrele Gume“. Prvobitne aktivnosti su bile vezane za rad štampanog izdanja, inače prvog kolor automobilskog mesečnika na našim prostorima, koji je postavio standarde automobilskog novinarstva u Srbiji.

TV emisija

Uz print izdanje kao bazu, aktivnosti su proširene i prema TV sektoru. Prva emisija „Vrele Gume Autovizija“, emitovana je septembra 1999. na kanalima sa nacionalnom frekvencijom. Od tadašnjeg „BK TV“, preko RTS2 (12 godina) i aktuelne „Prva TV“.

Internet

U skladu sa modernim trendovima i počecima prisustva elektronske forme u medijima, 2002. godine smo osnovali „Vrele Gume Online“ internet portal, koji je u međuvremenu postao vodeći u regionu, kada je reč o elektronskim magazinima na temu saobraćaja, automobila i nautike. I na ovom planu smo dokazali svoja pionirska i avangardna načela. Uz izveštaje u realnom vremenu sa svih značajnih svetskih automobilskih salona, poput Ženeve, Frankfurta i Pariza, „Vrele Gume Online“ prati kompletna zbivanja u automobilskoj industriji i saobraćaju, kako na domaćem, tako i inostranom planu.

Prvi servis

Shodno aktuelnim trendovima, Vrele Gume Media Sistem se okrenuo i produkciji u sferi zabave, a u obliku igranog serijala „Prvi servis“ koji se na duhovit ali socijalno ubojit način kroz dešavanja u automobilskom servisu osvrće na mnoge društvene teme. Prvi servis se takođe u okviru TV emisije Vrele Gume emituje na kanalu TV Prva koji ima nacionalnu pokrivenost.

Društvene mreže

Naravno, naša iskustva i zapažanja iz oblasti automobilizma prenosimo i velikom broju pratilaca preko najvažnijih društvenih mreža poput Facebooka, YouTubea, Twittera i Instagrama.

Redakcija

Našu redakciju čini iskusan, kreativan i profesionalan tim, koji prati aktuelne trendove u oblasti automobilizma i medija na stručan ali i zabavan način, uz nastojanje da automobilske snove približi i običnom čoveku.

Naša ekipa


Lidija Piroški
Utemeljivač i direktorica

Miodrag Piroški
Utemeljivač i glavni i odgovorni urednik

Đorđe Platiša
Novinar & društvene mreže

Miroslav Šosberger
Urednik TV emisije

Perica Rajković
Novinar, dopisnik iz Pariza

Đorđe Đenić
Auto-moto sport

Vladimir Čmelik
Marketing


Branko Avramović
Zamenik urednika za tehnička i logistička pitanja

Zoltan Balzam
Webmaster

Jovica Grujin
Montažer

Zdravka Dašić
Administracija

Lara Piroški
Administracija