Vrele gume

Forum internet izdanja časopisa za automobilizam, motociklizam i nautiku
Danas je Čet, 23. 5 2013. 4:19

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Čet, 26. 1 2012. 1:20 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre, 21. 12 2011. 19:27
admin je napisao:
32. Moderatori foruma koriste svoja prava prema vlastitoj proceni, i svoje postupke nisu dužni da pravdaju, niti obrazlažu. Ukoliko imate primedbe na rad pojedinih moderatora, uputite ih administratorima putem privatne poruke, ili napišite u temi predviđenoj za to. Ne iznosite ih bilo gde na forumu, jer će takvi postovi biti uklonjeni. Za to postoji tema „Pitanja, sugestije i kritike za moderatore“. Svaka primedba iznesena na drugom mestu će biti uklonjena.

Ova tema je namenjena da postavite pitanje moderatorima ukoliko mislite da je Vaš post obrisan ili urađen edit posta bez opravdanog razloga, a ubeđeni ste da niste prekršili pravila foruma.

U slučaju da postoji problem sa dobijanjem privatnih poruka slede opcije:
Za upućene privatne poruke Vama od strane drugog člana foruma - obratite se bilo kom članu VG Mod Team-a putem pp
Za upućene privatne poruke Vama od strane moderatora - obratite se adminu putem pp
Za upućene privatne poruke Vama od strane admina - obratite se adminu putem pp

viewtopic.php?f=37&t=19857

Vrh

PostPoslato: Pet, 17. 2 2012. 21:02 
Forum Member

Pridružio se: Sub, 14. 5 2011. 13:34
Dajem predlog da se forumu promeni ime u "RENAULT FAN CLUB" (ozbiljan sam)

Vrh

PostPoslato: Pet, 17. 2 2012. 21:07 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon, 24. 1 2011. 20:27
Garaža: Megane III 1,9Dci GT Line
Odličan predlog [sampion] sedi 5 ...no coment [smilie=mad0218.gif]

Vrh

PostPoslato: Pet, 17. 2 2012. 21:08 
Moderator

Pridružio se: Sre, 13. 7 2005. 16:21
Garaža: AUDI A3 Sport back Ambition
predlog nije usvojen...Stvarno te ne razumem...Pricate, ubedjujte se, ali se nemojte vredjati i sve je ok...

Vrh

PostPoslato: Pet, 17. 2 2012. 21:12 
Forum Member

Pa ja nikoga nisam ni vredjao niti imam nameru.
Iako predlog nije usvojen mislim da je na mestu. Razumem da "brend" Vrele Gume ne treba menjati ali na osnovu ostalih parametara mogli bi slobodno...

Vrh

PostPoslato: Pet, 17. 2 2012. 21:14 
Moderator

kojih ostalih parametara? Sto je neko glasniji od nekog drugog, a neko treci bezobrazniji od nekog cetvrtog?
Ozbiljan si covek, neces valjda dozvoliti da te pojedini likovi nadmudre? Jako si konstruktivan i cenim, bar ja licno, tvoje postove...

Vrh

PostPoslato: Pet, 17. 2 2012. 21:55 
Forum Member

Ne padam pod niciju uticaj, imam svoj stav na osnovu iskustva i znanja. Nisam ni najiskusniji ni najpametniji ali iskeno neki postovi i stavovi vredjaju moje znanje o automobilima i gubim smisao za diskusijom.
Sa nekima se moze bas lepo diskutovati i sasvim je normalno da nemamo svi iste stavove, iskustva, omiljene marke... ali neciji stavovi itekako opravdavaju ovaj moj predlog.

Vrh

PostPoslato: Pet, 17. 2 2012. 21:59 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon, 29. 8 2005. 16:00
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport
Najiskrenije, gomila ortodoksnih gluposti koje su ovde napisane u ne toliko malom broju tema od strane nekoliko provokatora sa kojima ne moze apsolutno da se ljudski komunicira (jako dobro se zna ko su i iz aviona se vidi da im se iz nekog razloga gleda kroz prste - da ne kazem da se tapsu po ledjima za to sto rade!) ni ne jednom drugom forumu koji poznajem ne bi ni pod tackom razno mogle da prezive ni par minuta (prvo bi leteli post-ovi, a vrlo brzo i njihovi autori), a da ne pricamo da ostaju trajno na forumu i da mu sluze na cast. Ako neko misli da su korisni jer reklamiraju odradjeni brend - to sto oni rade moze da bude samo bruka i sramota i totalna antireklama...

Na forumima visim vise od 10 godina (PC, HiFi, Auto, elektronika, programiranje...) i imam par desetina hiljada post-ova, a na nekoliko njih sam bio moderator dok sam imao vremena da se zanimam time, pa dajem sebi za pravo da iznesem ovakvo misljenje.

Vrh

PostPoslato: Pet, 17. 2 2012. 22:47 
Moderator

delija, u potunosti se slazem sa tobom i to misljenje cu proslediti ostalim moderatorima...malo je tesko sad ispraviti krivu Drinu, jer su se neke stvari zaletele jako...imaj strpljenja,po onome sto smo se dogovorili, vrlo brzo ce neke stvari biti resene...

Vrh

PostPoslato: Pon, 20. 2 2012. 12:00 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto, 17. 11 2009. 18:43
Garaža: Megane 3 Grandtour, CROMA 1.9
Pitanje za upravu: Obzirom da me lično interesuju koncepti i noviteti, da li bih mogao da otvorim pod teme u smislu "nemački koncept automobili", "francuski koncept automobili" itd... [smilie=mad0270.gif] [smilie=mad0270.gif]

Vrh

PostPoslato: Pon, 20. 2 2012. 12:14 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon, 27. 10 2003. 12:06
Garaža: VW Polo 1,6 TDI
Pobogu Zare, pa zasto uopste pitas tako nesto? Svako ima pravo da bez "odobrenja uprave" otvori bilo kakvu normalnu temu. Postoji posebna soba - Noviteti, pa slobodno udri...

Prestigebd, ne daj se covece :lol: - vidi se da nisi navikao na Munrua - covek je cisti folklor, shvatis ga seretski i sve ok. Ima nas dovoljno postovalaca "nemacke tehnike" samo sto nema potrebe da isticemo ono sto je jasno i ocigledno :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: Pon, 20. 2 2012. 14:52 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto, 17. 11 2009. 18:43
Garaža: Megane 3 Grandtour, CROMA 1.9
Ma to je ok, nego sam mislio zbog prostora. [smilie=innocent0005.gif]

Vrh

PostPoslato: Pon, 20. 2 2012. 14:56 
Forum Member
Korisnikov avatar

Ne mislis valjda da preterujes sa rezolucijom slika :)?

Vrh

PostPoslato: Pon, 20. 2 2012. 17:09 
New Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre, 30. 12 2009. 14:11
Garaža: Punto classic 1.2 emotion 2010
Pitanje za moderatore: Hoce li skoro biti reseno ovo sa satom,postovi se pokazuju po 1h i jace u odnosu na realno vreme.Primer: pises post u 15:45 a on pokazuje kao da je pisan u 17:00

Vrh

PostPoslato: Pon, 20. 2 2012. 17:20 
Forum Member
Korisnikov avatar

Proveri tvoja podesavanja: Korisnicki kontrolni panel > podesavanja foruma > moja vremenska zona (treba da stoji UTC+1, jer to je nasa vremenska zona :))

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]