Pa iskreno ni meni se ne svidja bas nesto (dizajnerski) - nije u potpunosti auto koji bi zeleo da vozim, kao sto sam rekao dobio sam ga slucajno i sada mu je glavna namena da me spreci da kupim treci auto

Citiraj:
Kako si zadovoljan potrosnjom?
Potrosnja u mesovitoj voznji (racunam voznju samo po gradu - ali sam jako cesto na autoputevima unutar grada) je 9l sto je podosta ako mi Honda Jazz tu trosi 6l (isto automatik). Na otvorenom se stvari dosta menjaju troski oko 7,5 pri 140km/h sto je vrlo slicno Jazz-ovoj potrosnji.
Inace motor jako lepo radi i ima podosta snage - i menjac mu je perfektno uklopljen. Vozio sam ga po snegu (isli u Austriju na skijanje) i jako lepo lezi i vuce. Inace postoji i 4WD verzija pa su na svim verzijama napravljeni ojacani trapovi. Unutra ima podosta prostora, ali mu prtljaznik bas nije koliko bi trebao da bude (Jazz ima isti).
U Holandiji ima inace podosta Lijana i dosta se voze. Kvalitet samog auta je na dosta visokom nivou.
PS: Komandnu tablu nisam mogao da smislim kada sam ga uzeo - a sada ne mogu bez nje

e stvarno sam protivrecan - mrzeo sam automatske menjace, a sada ne mogu bez njih, isto tako mrzeo sam digitalne komandne table - a sada isto tako ne mogu bez njih - super su za krsenje propisa u zakonskoj toleranciji

PS1: Stalno sam ja na forumu, samo nekada imam vise a nekada manje vremena za komentare..