![mad0235 [smilie=mad0235.gif]](./images/smilies/mad0235.gif)
Imam veliki problem!!! Vozim Renault Clio 2 1.5 Dci '02 god. Kako da znam da li mi je otisla pumpa visokog pritiska,ZBUNJUJE ME JER AUTO NORMALNO VUCE,IMA NORMALNU POTROSNJU?Molim vas pomozite
Simptomi koje je auto pokazivao:
1.OD kad sam kupio auto pre tri godine upaljena mi je lampica:SERV i povremeno mi se palila centralna lampica(zuta) od greaca kad motor predje 3000 o/m (AUTO NORMALNO VUCE,IMA NORMALNU POTROSNJU)(Kupio sam auto sa 126000km,na 150000km menjam filter goriva i sve sto je za veliki servis)
2.Pre dva meseca pocinje malo teze da pali 2-3 sekunde vergla,a pritom upalila mi se centralna lampica(zuta) od greaca trajno (AUTO NORMALNO VUCE,IMA NORMALNU POTROSNJU).
3.Pre mesec i po jos teze pali,5-10 sekundi vergla,a pritom upalila se STOP lampica i lampica sa desne strane za pumpu pocela da povremeno blinka kad dodam jaci gas (AUTO NORMALNO VUCE,IMA NORMALNU POTROSNJU).
4.Pre mesec dana izlazim na auto-put i od Beograda do Aleksinca vozim i ne spustam brzinu ispod 130 km/h,u jednom trenutku izvlacim 160 km/h lako i vozim tako vise od 10km tako.U povratku slicno!!!Potrosnja ispod 4 l/100km(AUTO NORMALNO VUCE,IMA NORMALNU POTROSNJU)
5.Pre 15 dana sve teze pali 15-20sekundi vergla,a lampica sa desne strane za pumpu sve cesce pocinje da blinka.(AUTO NORMALNO VUCE,IMA NORMALNU POTROSNJU)
6.Pre 7 dana jedva pali,lampica sa desne strane za pumpu pali se trajno (AUTO NORMALNO VUCE,IMA NORMALNU POTROSNJU)
7.Pre tri dana AUTO NORMALNO VUCE i gasi se pri brzini od 80km/h!
8.Slepam auto i ubacujem u brzinu on se pali,zaustavljamo se ,otkacujem auto i vozim potpuno normalno par kilometara i opet se gasi AUTO NORMALNO VUCE
9.Moze da upali na gurku ali tesko.
POMAGAJ TE LJUDI
![mad0235 [smilie=mad0235.gif]](./images/smilies/mad0235.gif)