Vrele gume

Forum internet izdanja časopisa za automobilizam, motociklizam i nautiku
Danas je Uto, 21. 5 2013. 8:47

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Čet, 22. 3 2012. 12:09 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon, 26. 1 2009. 12:49
Kad si vec mod citaj sto drugi pisu, ako nisi zauzet glancanjem audija. ''Bunim'' se, da ponovim, zato sto mi brises i preimenujes pola toga sto napisem. Sad vise nemas Reno, nemas ni komplex koji si vukao uz njega, ajde sad oslobodi teme koje sam pokrenuo [smilie=tongue0015.gif] Znaci li to da ce svako ko se drzne da pomene Svevisnji Neprecijenjeni Bogat Opremom Inace Ga Ne Bih Uzeo Audi u negat. konotaciji, naici na slican tretman kao ja? Nema potrebe da se krijes iza drugih, govori u svoje ime. Kao sto vidis, tema o mom voznom parku je vrlo kratka, drugi auto iz potpisa nisam ni predstavio, mrzi me. Toliko o mojim zeljama za mod-privilegijama. Da si manje sujetan, shvatio bi o cemu govorim, i drugi su ti to pominjali prije, ali to je mentalni sklop, kako god. Sto se mene tice, istakao sam poentu, brisi sto god hoces, ne znam ni sto se zamlacujem sa tobom :roll:

Vrh

PostPoslato: Čet, 22. 3 2012. 12:55 
Moderator

Pridružio se: Sre, 13. 7 2005. 16:21
Garaža: AUDI A3 Sport back Ambition
Vidis, lepo sam ti rekao da se prvo informises...
Prva stvar ja sam temu zakljucao na nedelju dana...
Drugo, medju modovima sam poznat kao najliberalniji uz jos jednog, da ne pominjem ime...
Trece, ja ni jedan post u poslednjih 6 godina koliko sam mod nisam obrisao, tako da prestani vise da pricas neargumentovano i sa pola informacija...
p.s. Ja niti sam sujetan, niti vucem komplekse, pogotovo ne od takvih likova po internetu kao sto si ti...

Vrh

PostPoslato: Čet, 22. 3 2012. 14:58 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet, 22. 12 2011. 12:39
Garaža: Renault Megane 1.9 dti
Izvini, Alexxxx, ali Zex je potpuno u pravu... Uvek provociras, zajebavas okolo, i na svaku temu odgovaras nesto kao dovitljivo i smesno, cisto da bi nesto rekao. Iako je bio sukob Renault vs VW, nisi imao jedan komentar na mestu, vec samo provokacije. Onda napravis Najnenadjebivi renault ikad, opet kao provokaciju, Zex te tu izvuce, napravi kao za sve aute, da ne bi ti ispadao kreten, i ti sad opet, kao kupujes Lagunu koju si napljuvao na sve strane. Sta se bunis sad? Ocekujes od nas da te sad shvatimo za ozbiljno? Imas www.vicevi.net pa tamo zbijaj sale, i ispoljavaj svoj humor, jer ovde svakako nije mesto za to.

Vrh

PostPoslato: Čet, 22. 3 2012. 15:07 
Forum Member
Korisnikov avatar

"Elem, prolazio danas pored Lagune karavan, full bih rekao da je, zatamnjeni fabricki farovi, neke ogromne felne i ponukan forumom VG (drukcije sigurno ne bih) zavirim kroz prozor da vidim ima li sto zensko da se daje unutra na izvolte... Nego, kako bijedan enterijer, a mogu misliti koliko taj auto kosta, sigurno do 30k. Centralna tabla se ne spusta do dolje, nego je samo nekako otkinuta, boja neka neodredjena, tako neugledan auto da ne povjerujes. Pretpostavicu da je makar udobna, mada vidjevsi onolike felne nisam siguran ni u to. Rezime: pristojan outfit koji bi mogao biti prihvatljiv (da nema drugih proizvodjaca), ali jako nesrecno sredjen enterijer. Mislim da lagano mozemo u novu temu Reno vs Hyundai, mada nisam siguran kome bi se tu crno pisalo"

Ovo su tvoje reci. I sad hoces da kazes da tvoja tema nije sprdnja (samo jos jedna od mnogih)?

Vrh

PostPoslato: Čet, 22. 3 2012. 16:02 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon, 27. 10 2003. 12:06
Garaža: VW Polo 1,6 TDI
Hm... Gornji citat mi i nije toliko strašan. Ja umem i malo oštrije da opletem po nekim kolima... Ponekad mi je stvarno žao sto ne posedujem jedan Reno, tek da mogu sa punim pravom da napišem po koju, u svom stilu... Pogledajte samo šta sam za Fiata pisao dok sam ga imao (a i kasnije...).

Elem, da zaključimo, za zbijanje šale imate sobu "Humor", a u ostalim temama trudite se da vodite argumentovane rasprave. Poneki lični pečat u duhovitom maniru je ok, ali ne i podhebavački stil. Treba samo naći pravu meru.

Vrh

PostPoslato: Čet, 22. 3 2012. 16:05 
Forum Member
Korisnikov avatar

Ma samo govori da sigurno ne razmislja o kupovini Lagune. -.-

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 14:32 
Forum Member
Korisnikov avatar

Sta rade moderatori dok npr, ovaj GalpDolo spammuje gluposti za viagru na ko zna kom jeziku po svim mogucim temama? Jedan takav post, banujte odmah, ne razumem cemu cekanje da iskuca 150 postova?

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 14:40 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon, 29. 8 2005. 16:00
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport
Ja sam report-ovao bar 10 puta, al' moderatora/admina ni od korova... :)

Ovo sa bot-ovima traje vec duze vreme. Ako moderatori/admin nemaju vremena za svoj posao, treba neko drugi time da se bavi posto ovako necega nema ni na amaterskim forumima :(

Vec napisah u shonetovoj temi - ocajan je mehanizam zastite od botova, a to sam vec pisao adminima ranije dok je bio aktivan los i zastareo captcha mehanizam, a sada je aktivno pitanje o rezultatu sabiranja dva broja koji se vrlo lako prevodi i resava.

Pitanje je (na primer):
Koliko je dva + 23

Prevedeno (google translate):
How much is two + 23

Search (google):
two + 23 = twenty-five

I to je to...
Za 5 minuta se programira provaljivanje takvog pitanja za registraciju... [smilie=mad0235.gif]

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 19:22 
Forum Member
Korisnikov avatar

Ma stvarno bre, tripujem se da je neko odgovorio nesto normalno, samo gledam ovog debila kako spamuje po svim mogucim temama. Stvarno ne razumem sta je problem, i ja prijavljujem, ali stvarno, niko ne reaguje...

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 19:27 
Forum Member
Korisnikov avatar

Nisam siguran da si razumeo sta je "bot" :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_bot

A ovo drugo - kao da su svi digli ruke od ovog foruma - da prodje ceo dan, a da NIKO od moderatora i administratora ni ne pogleda sta se desava... [smilie=mad0235.gif]

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 20:19 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre, 21. 12 2011. 19:27
Evo brišem...

Ako želite da budete moderator na forumu, možete se prijaviti sa pp ...

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 20:50 
Forum Member
Korisnikov avatar

Hvala - ni pod razno :)

NHF, ali je malo neverovatno da vise od 12 sati nijedan od admina i/ili moderatora ne pogleda forum.

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 20:57 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre, 21. 12 2011. 19:27
Želimo Vam prijatan boravak na Vrele Gume Forumu.

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 21:02 
Forum Member

Pridružio se: Sre, 05. 4 2006. 19:24
Garaža: Fiat Punto Classic 1.2 LPG A/C
Ili ono što je Delija predložio ili neka jednostavno admini uključe opciju skripte da moderator/admin mora odobriti prvi post novog korisnika i voala... Više nikad botovi neće smarati članove foruma. Oni i njihovi postovi će se i dalje pojavljivati, ali ih ostali članovi neće videti, što adminima i modovima daje mogućnost da ih obrišu kada budu imali vremena... A iz nicka novog člana (i njegovog maila) vrlo je lako prepoznati radi li se o pravom članu ili botu... :wink:

Vrh

PostPoslato: Ned, 10. 6 2012. 21:43 
Forum Member
Korisnikov avatar

Toruk je napisao:
Želimo Vam prijatan boravak na Vrele Gume Forumu.

Sta je to trebalo da znaci? :)

Deluje kao da je bot napisao :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]