sasa LBG je napisao:
VANJA AMstaff je napisao:
sasa LBG je napisao:
znaci vredi kupiti CF-1 U dim. 205/55 16?
Tvoj izbor,ja nemam para da bi ih trosila na jeftine stvari.....Sto je najgore ta guma i nije jeftina!!!!Srednja klasa gume....Moj izbor bi bio iskljucivo Kleber,sad ne znam kako mjenjas gume sezonski ili.....M+S se brze trosi i neznam koliko se isplati uzimati je sada,ali sto se voznje tice nju preferiram....
U srednjoj klasi
leti vozim letnje,zimi zimske! uglavnom mnogi hvale toyo pa zato pitam! mene pre svega zanimaju mekane samim tim i udobne gume,u principu kupujem Michelin trenutno imam na autu Semperit i za divno cudo mekane su i tihe!
Verovatno cu kupiti Michelin,ali ipak se malo interesujem i za druge.
Alpin Michelin cu ja stavljati u septembru,fenomenalne su,imamo ih na Renaultu,kako idu po ledu preko Rogoja......mmmmmm
Sad imam fabricke E.Saver,da budem iskrena nisam vozila po kisi s njima,nema potrebe kad imam na raspolaganju 2 auta sa zimskim pogonskim mada ja to vise da ne prljam auto...,tek sam 900km presla i nemam nekih sad utisaka,zale se ljudi da na kisi nisu nesto,sta znam,isto tako nisam agresivnije vozila auto jos uvijek...
Nek se razradi prvo,jos nije leglo sve na svoje mjesto....
Toyo ima strasno dobru reklamu,bila sam na prezentaciji,imaju strasnu marketing kampanju....Imam jednu teoriju,ne znam koliko je tacna ali moguce je da oni nama ne isporucuju isti kvalitet gume kao za druga trzista,specijalno svoje...Moguce je da je ovo sto je u Cg bilo uvezeno neki skart....Dosta ljudi znam da se zalilo....Mozda je ovaj momak imao srece i kupio toyo koja je bila namjenjena za neko drugo trziste i da u Srbiji neko uvozi te gume....Sve je moguce.....
![mad0270 [smilie=mad0270.gif]](./images/smilies/mad0270.gif)