Vrele gume

Forum internet izdanja časopisa za automobilizam, motociklizam i nautiku
Danas je Uto, 21. 5 2013. 14:48

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Čet, 05. 11 2009. 20:01 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre, 28. 12 2005. 22:32
Piraterije bi dosta manje bilo da ovlasceni uvoznici manje klepaju po usima,jer za neku normalnu razliku u ceni svako bi isao kod zastupnika te marke a ne kod majstora sa coska.

Vrh

PostPoslato: Sub, 07. 11 2009. 10:19 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet, 11. 9 2009. 0:37
Potpuno se slazem sa tobom oli

Vrh

PostPoslato: Sre, 18. 11 2009. 13:21 
Forum Member
Korisnikov avatar

REDAKCIJA je napisao:
Poštovani forumaši,
Postovi koji su izbrisani su izbrisani od strane redakcije a ne od strane „Excalibura“, jer se ne može dozvoliti da forum služi za reklamu, marketing i pirateriju.
Bez držanja strane ikome, jasno je da je došlo do skretanja sa teme i postovanja uvredljivih komentara. Na ovaj način želimo da apelujemo na malo više parlamentarnosti i uvažavanja.
S obzirom da je osnovna premisa foruma istina, što su mnogi forumaši i sami spomenuli, treba se toga držati i ne uzimati neosnovane i neproverene informacije kao argumente, što je prečesto bio slučaj na ovoj temi.
Najsrdačniji pozdravi svima!

Vrh

PostPoslato: Uto, 24. 11 2009. 23:21 
New Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet, 19. 11 2009. 13:33
Zanima me da li mozete da mi posaljete cenovnik za sve alarme koje nudite i pratecu opremu,tipa +20e ovaj senzor onaj senzor...imam movog punta iz zastave pa me zanima ugradnja nekog alarma da se nista ne sece da ne bih izgubio garanciju,pa da ja iskalkulisem sta bi mi odgovaralo.Zanima me koliko bi bila i ova verziaj sa pejdzerom,naravno i ostale,od 500-tke pa do 1500-tke.
Naravno kontakt adresu i telefon.

Vrh

PostPoslato: Čet, 26. 11 2009. 9:33 
Forum Member
Korisnikov avatar

Igorn je napisao:
Zanima me da li mozete da mi posaljete cenovnik za sve alarme koje nudite i pratecu opremu,tipa +20e ovaj senzor onaj senzor...imam movog punta iz zastave pa me zanima ugradnja nekog alarma da se nista ne sece da ne bih izgubio garanciju,pa da ja iskalkulisem sta bi mi odgovaralo.Zanima me koliko bi bila i ova verziaj sa pejdzerom,naravno i ostale,od 500-tke pa do 1500-tke.

Postovani,

hvala na interesovanju, odgovor Vam je poslat na pp.

Srdacan Pozdrav

Vrh

PostPoslato: Čet, 26. 11 2009. 13:45 
New Member

Pridružio se: Čet, 26. 11 2009. 13:42
Postovani,

na Vasem sajtu sam pronasao sledece:

Citiraj:
Za kuću

Omega research & development proizvodi module za implementaciju u kućne uređaje, namenjenih njihovom bežičnom komandovanju. Postoje moduli sa svojim daljinskim komandama, a postoje i oni koji su namenjeni da im komandujete daljinskom komandom vašeg auto alarma. Nema više potrebe nositi više daljinskih komandi. Zamislite samo kako bi izgledalo komandovati auto alarmu, otvarati garažna vrata, paliti svetlo u garaži, dvorištu... sve putem jedne daljinske komande...

S tim u vezi Vas molim za informaciju da li je moguce povezati daljinski excalibur alarma (model 1510) sa sistemom automatskog otvaranja kapije i garaznih vrata (proizvodjac Came) i na koji nacin?

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: Pet, 27. 11 2009. 10:05 
Forum Member
Korisnikov avatar

Postovani,

postoji prijemnik za novije modele Excalibur daljinskih komandi u koga je moguce ukodirati slobodan "kanal"na Vasoj daljinsko komandi, tako da je jako jednostavno implementirati otvaranje vrata, kapije ili cak paljenje dvorisnog svetla (pod uslovom da postoji externa komanda - prekidac za zatvaranje-otvaranje vrata ili kapije). Ukoliko posedujete samo daljinsku komandu za otvaranje kapije ili vrata, tada je potrbno povezati se direktno sa elektronikom uredjaja koji komanduje kapiji sto je u nekim situacijama dosta problematicno. Srecom vecina takvih uredjaja ima tzv. "spoljnu komandu" tj. opciju da se komanduje otvaranje ili zatvaranje vrata bez koriscenja daljinske komande.
Potrebno je postaviti (u blizini postojeceg komandnog uredjaja) izvor stabilisanog napajanja 12v i modul Omega REC-43 u koji se memorisu daljinske komande koje imate, i koji se tada povezuje sa postojecim uredjajem.

Hvala na interesovanju
Srdacan pozdrav

Vrh

PostPoslato: Ned, 06. 12 2009. 14:22 
New Member

Pridružio se: Čet, 26. 11 2009. 13:42
Excalibur_TM je napisao:
Potrebno je postaviti (u blizini postojeceg komandnog uredjaja) izvor stabilisanog napajanja 12v i modul Omega REC-43 u koji se memorisu daljinske komande koje imate, i koji se tada povezuje sa postojecim uredjajem.

Postojeci komandni uredjaj se pod otvorenim nebom. Da li je to problem?

Vrh

PostPoslato: Ned, 06. 12 2009. 16:18 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet, 28. 9 2007. 21:24
Hoce li Excalibur ekipa da mi otkrije tajnu ili tacnije da ideju gde mogu da sakrijem centralnu jedinicu za alarm? U puntu konktretno. Gde je vi stavljate?

Vrh

PostPoslato: Pon, 07. 12 2009. 19:18 
Forum Member
Korisnikov avatar

mishkom je napisao:
Hoce li Excalibur ekipa da mi otkrije tajnu ili tacnije da ideju gde mogu da sakrijem centralnu jedinicu za alarm? U puntu konktretno. Gde je vi stavljate?

Malo je neprimereno pitanje, to je isto kao i da smo lopovima dali uputstvo za skidanje alarma, nadam se da se ne ljutis ali moramo da stitimo nase klijente. Potrazi malo, ima vise lepih mesta :D :D Ako bas zagusti, svrati pa cemo ti besplatno dati nekoliko ideja...

Vrh

PostPoslato: Pon, 07. 12 2009. 19:20 
Forum Member
Korisnikov avatar

test471 je napisao:
Excalibur_TM je napisao:

Postojeci komandni uredjaj se pod otvorenim nebom. Da li je to problem?

Nije problem samo sto se svi moduli moraju montirati u hermeticki zatvorenu kutiju zbog atmosferskih uticaja....

Vrh

PostPoslato: Pon, 14. 12 2009. 4:51 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto, 05. 5 2009. 5:15
Garaža: Mercedes C 200 CDI Avantgarde
Druze meni su u firmi skycar kada sma ih pitao za excalibur i slicne alarme rekli da su to analogni alarmi i da nisu preporucljivi za moj auto...Oni imaju digitalni alarm koji se samo ucita u vozilo i kosta 400e...E sada ima li neke istine u tim recima?? Zasto je on rekao da za mene ne valja analogni alarm,koja je razlika i da li bi moglo doci do nekih problema...Takodje me zanima da li imate alarmne uredjaje koji dojavljuju na mobilni,mogu daljinski paliti motor vozila i slicno?
p.s. Tada kada mi je to sve rekao ja sam vec bio platio ugradnju tog alarma u moje vozilo,ali se posle ustanovilo da nemaju za moj auto,to jest da ja imam najniviji software na mojim kolima i da josh uvek proizvodjac nije izbacio za moju verziju...te da sacekam malo...

I moj ce porasti jednog dana :) http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ASRhV1MrZs

Vrh

PostPoslato: Pon, 14. 12 2009. 11:22 
Forum Member
Korisnikov avatar

KPETEH87 je napisao:
Druze meni su u firmi skycar kada sma ih pitao za excalibur i slicne alarme rekli da su to analogni alarmi i da nisu preporucljivi za moj auto...Oni imaju digitalni alarm koji se samo ucita u vozilo i kosta 400e...E sada ima li neke istine u tim recima?? Zasto je on rekao da za mene ne valja analogni alarm,koja je razlika i da li bi moglo doci do nekih problema...Takodje me zanima da li imate alarmne uredjaje koji dojavljuju na mobilni,mogu daljinski paliti motor vozila i slicno?
p.s. Tada kada mi je to sve rekao ja sam vec bio platio ugradnju tog alarma u moje vozilo,ali se posle ustanovilo da nemaju za moj auto,to jest da ja imam najniviji software na mojim kolima i da josh uvek proizvodjac nije izbacio za moju verziju...te da sacekam malo...

Koje je vozilo u pitanju?

Vrh

PostPoslato: Pon, 14. 12 2009. 18:25 
Forum Member

Pridružio se: Uto, 03. 2 2009. 20:33
Igorn je napisao:

Mene zanima isto, vozim Clio III, pa ako mozete prosledite mi pp.

Vrh

PostPoslato: Pon, 14. 12 2009. 19:07 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto, 05. 5 2009. 5:15
Garaža: Mercedes C 200 CDI Avantgarde
Excalibur_TM je napisao:
KPETEH87 je napisao:

Koje je vozilo u pitanju?

Pise mi u potpisu
Mercedes w204 C 200 CDI 2007.

I moj ce porasti jednog dana :) http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ASRhV1MrZs

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]