Vrele gume

Forum internet izdanja časopisa za automobilizam, motociklizam i nautiku
Danas je Uto, 21. 5 2013. 12:50

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: Uto, 29. 5 2012. 19:04 
New Member

Pridružio se: Uto, 29. 5 2012. 17:56
Izvinjavam se moderatoru foruma posto sam nov na forumu pa jos se nisam snasao kako sta bas funkcionise.
Moje pitanje glasi koje su mane Megana II 1.9 DCI 88kW-120KS 2003-2006. i koliko kosta odrzavanje za taj auto?
I naravno koliko kosta mali servis a koliko kosta veliki servis.I koliko sam mogao da cujem kod megana je problem to neko plivajuce kvacilo i koliko to kosta.

Vrh

PostPoslato: Uto, 29. 5 2012. 19:32 
New Member

Kupio bih taj auto naravno zato sae raspitujem i kako proveriti kad se krene u kupovinu da li je auto uredu posto nikad nisam vozio renoova vozila ?????

Vrh

PostPoslato: Uto, 29. 5 2012. 23:34 
Forum Member

Pridružio se: Uto, 29. 3 2011. 18:19
Megan 1.9 dci je kao i svako moderno CR dizel vozilo. Malo osijetljivo na gorivo, ima plivajući zamajac baš kao i svaki drugi veći moderan motor. Čim je prešo 200 300 hiljadarki logično mora novo komplet kvačilo. Pišu ljudi kojekakve bajke, glavno ako kupuješ obrati pažnju kakvo je stanje, jel krš ili nije. Ono što piše na satu ne znači ništa, ne obraćaj pažnju da te ne zbuni, nađi majstora i dijagnostičara koji glede mesto tebe. Servis košta jednako kao i za VW, Fiat, klasika...

Vrh

PostPoslato: Sre, 30. 5 2012. 1:15 
Forum Member
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon, 24. 1 2011. 20:27
Garaža: Megane III 1,9Dci GT Line
Moj ti je savet da prepišeš br šasije pa direkt u ovlašćeni Renault servis, da ti isčitaju istoriju...inače taj motor je extra za tu pikslu, bićeš prezadovoljan.

Vrh

PostPoslato: Čet, 31. 5 2012. 22:39 
New Member

Hvala na savetima i veoma opsirnim odgovorima.Zanima me jos koliko kosta taj set kvacila,naravno i ugradnja ?I koliko kosta veliki servis i mali servis?Posto vozim Corsu A 1.4i 44kW,i Punta II 1.9D a za njih su servisi jeftini.HVALA

Vrh

PostPoslato: Čet, 31. 5 2012. 23:54 
Forum Member

Pridružio se: Uto, 29. 3 2011. 18:19
Održavanje za Megija ti je slično puntu, stim što u taj punto nema skupe dizne i pumpa CR, ali u novijem puntu ima isto košta, nema privajući zamajc. Taj plivajući te košta zavisi originalni Saks ili neka alternativa reda 800mah a min 300 evrova. I to ti ima svako veliko dizel danas i svugde jednako propada i na većini je loše a ide nekako. Računaj ako je prešao 300 hiljada da je loše.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]