Dvoumio sam se između Astre G 1.7 i Stila 2003 1.9 JTD 59kw sa 3 vrata, pobedio je stilo, jer je unutra komforniji, motor bolji, ako motor astrin 1.7 uporedim - stilov 1.9 leti, mali potrošač, grad 6.5l. Stilo benzin 1.6 dosta slabije vuče, imam utisak da je slab za tu težinu ako ga uporedim sa 1.9 jtd, i majstor me savetovao da izbegavam 1.6.
Nemam problema sa elektronikm niti nečim drugim, sve radi kako treba, auto nisu drndali ovde koje kakvi majstori dunđeri. Uvezao sam ga, prvi vlasnik sam ovde, i preko sam birao, enterijer i eksterijer kao novi. Stavio sam nove gume i uradio veliki servis, sad samo sipam i
![character0182 [smilie=character0182.gif]](./images/smilies/character0182.gif)
, tako već 6 meseci. Nije skup za održavanje (iako sam mislio da jeste). I udoban je, veoam veliki plus
![love0052 [smilie=love0052.gif]](./images/smilies/love0052.gif)
. Da ne valja i nije izdržljiv, ne bi ga svaki 4 taksista vozio.
Alfe bih izbegavao, nije za naše puteve.
Pogledaj i lancia lybra, nije skup autić, isti motor 1.9 jtd fiatov u njemu, mana je što ih malo ima ovde.
Da sam ovde kupovao, prvo bih odvezao kod mehaničara, zatim električara (baš zbog elektronike), ako oba kažu da je dobar onda kupovao.
ps. ako imaš nekog u delta fiat, može ti po broju šasije proveriti sve o kolima, koje je stvarno godište tj. kad je proizveden, da li je to taj motor ili je menjan, da li je imao neke ozbiljnije popravke preko, koje je boje enretijej, koja spolja, šta ide od opreme... Ja sam tako proveravao.
AKo te još nešto zanima pucaj